Şimdi Ara

mion 1ve 2 haziran %50 indirim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
1
Favori
7.024
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    moneyi nakit olarak tüm migroslarda kullanırsın o zaman kredi kartına kullanma puan geliyor ya hani

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • o kadar garip sorular soruluyor ki insan doğru bildiğinden de şüpheye düşüyor.mion 1ve 2 haziran %50 indirim 

• Mion mağazalarından diyor,migros uygulamadan verilen siparişler geçerli değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tolder24 kullanıcısına yanıt
    mion fiziki ve online mağazaları Türkiye de aktif online hariç değil yani migros uygulamasında her bölüm için ayrı sepet oluşturuluyor sanal mağaza ayrı mion ayrı degerlendilir

• 366.gün kullanıcısına yanıt

bilgi yarışmasında soruları en kısa sürede verenlere hediye verilecek yazıyor ??

• fearless_X kullanıcısına yanıt
    www.kadinlarbilir.com
    Olimpiyat Yolunda Hızlı Olan Kazansın
    https://www.kadinlarbilir.com/olimpiyat-nationwide
    bu kampanyaya katıllacaksiniz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Karaelf1 kullanıcısına yanıt
    Geçen haftaki kampanyaya tbg oluşturdum bulaşık deterjanı kategorisinden 54 money yattı hocam

kafınlar bilire üye olamadım nasıl oldunuz siz

• gelen moneyler migrosta kullanılıyor değil mi , ek olarak PG kampanyası için minionda geçerli ibaresi yoktu geçiyor mu olmazsa 500 e tamamlayayım iptal edip

• ruzgarlibahce06 R kullanıcısına yanıt
    İlk kaydoldundugunuz şifre maille girin aylardır hatalı sayfa

• öncekinde ayni gun kargoya verilmişti. bu sefer dün sabah aldığım hala sipariş alındı duruyor, kargo ile gelecek ve siparisteki ürünlerin yarısı tükendi umarım stok yönetimi sanal marketler gibi değildir. pg de 500 aldim 100 money gelirse bugünde yapacaktım ama kargo çıkmadığı için money yüklenmedi hic.

• quote:

Orijinalden alıntı: yumruyen

öncekinde ayni gun kargoya verilmişti. bu sefer dün sabah aldığım hala sipariş alındı duruyor, kargo ile gelecek ve siparisteki ürünlerin yarısı tükendi umarım stok yönetimi sanal marketler gibi değildir. pg de 500 aldim 100 money gelirse bugünde yapacaktım ama kargo çıkmadığı için money yüklenmedi hic.
    Haftasonu nasıl kargoya versinler?

• Anexilea kullanıcısına yanıt
    mion 1ve 2 haziran %50 indirim

• fthbsbg F kullanıcısına yanıt

arkadaş orada şampuan almaktan bahsetmiyor zaten. başka birşey de alsanız kazancınız %33 olacak, indirim oranı %33'e geliyor diyor. zekanızla oynayıp dalga geçiyorlar diyor.

• Bence güzel kampanya.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • snomask kullanıcısına yanıt
    Her şeyde adamlar %33 oran mı belirlediler
    Hem kazanılan puanlarla aynı ürünü alsam nolur hesabı yapmanın mantığı nedir
    Bir kere ilk bahsedilen durumda %50 puan kazanıyorsun sonrasında kampanya tek seferlik olduğu için puanlarla tekrar ödeme yaparken sadece harcıyorsun ama sonraki MİON kampanyası geldiğinde nakit ödemek yerine o puanlarla ödeme yaparsan yine %50 kazanırsın hadi bu yöntem olmadı diyelim
    Git günlük alışverişinde ucuz olan ürünleri migrostan al, kampanyalı ürün bulduğunda moneylerle öde, İstanbul'da yaşıyorsan İstanbul Kart'a puanları aktar
    Adamlar kasaya nakit girsin diye yapıyor sana nakit verecek halleri yok ya?
    Ama ne alacağını belirleme şansı sende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin8479 -- 2 Haziran 2024; 20:10:6 >
  • 567 tl lik sipariş vermiştim. 283 lira money yatmış.

Yani 567 lira ödedim. 283 lirasını geri verdiler mis gibi kampanya. Bazı saçmalayanlarada gülüyorum sadece.

• arkadaşlar Money puanlar kargo teslim edildikten sonramı yatacak. 01.06.24 tarihinde sipariş verdim daha kargolanmadı ürünler.

• Baris4hin kullanıcısına yanıt

kargoya verildiği anda yattı daha teslim almadım hocam.

teşekkürler hocam

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.