Şimdi Ara

Mio C720 aldim, onerilerinizi alabilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
2.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cihaz oldukca guzel, Mio Map oldukca basarili kullanilabilir bir uygulama fakat haritada eksiklikler hissetmedim degil. Oncelikle cihaz etkili sekilde kullanmadan once yapmam gereken uygulamam gereken nelerdir kisaca bilgi verirseniz sevinirim...

• Valla ben de navi almaya karar verdim ve Garmin'in 760W cihazını aldım.Tabi bunu yapmadan önce epppeeey bir yabanci sitelerin üzün incelemesini okudum. Boru değil cihaz 520 Euro ve verdiğim paranın hakkını vermesi lazım. Benim almak istediğim ürünün birtaneside Mio 720C idi ve araştırmalarıma göre bu cihaz 5 yıldız üzerinden 2 yıldız alıp duruyordu birçok sitede. Ama Garmin 5 üzerinden 4.5 devamlı atbaşı oynuyordu. Garmini geçen tek cihazda TomTom amcaydı.
    Hayırlı uğurlu olsun ama senin cihaz biraz ...nasıl diyeyim...kötü galiba. Arasıra kapanmalar yaşayabilirsin ve kamerası da bir işe yaramıyormuş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mcff

Cihaz oldukca guzel, Mio Map oldukca basarili kullanilabilir bir uygulama fakat haritada eksiklikler hissetmedim degil. Oncelikle cihaz etkili sekilde kullanmadan once yapmam gereken uygulamam gereken nelerdir kisaca bilgi verirseniz sevinirim...

Merhaba

Ürününüz hayırlı olsun,oldukça kaliteli ve isabetli bir seçim yapmışsınız.

Sadece sizi yakın zamanda değiştirecek tek şey yakında güncellenecek yazılımı.MioMap'ten Mireo 'ya geçeceksiniz.Ancak bu ne zaman olur ancak ithalatçı firması bilgisini verir size.

Haritaya gelince...

Şu andaki harita en kapsamlı haritadır,her haritada eksikler olur ve zaman içinde düzeltilir.Siteyi takip ettiyseniz muhtemelen üzerindeki haritanın 2007.10 tarihli olması olasıdır.Eğer firmayı ararsanız bu konudada bilgi alabilirsiniz.

Ayrıca üzerindeki kamera navigasyon için tasarlanmış,profesyonel bir kamera değildir.yani kamera işe yaramıyormuş yazıları ürün kötülemekten başka bir şey değildir.Ayrıca kamera ile çekim yapıp sonra oraya kolayca navigasyon yapabilirsiniz.Yada GPS verisi olan bir fotoğrafı arkadaşınız size yollar ve gene sormadan etmeden oraya navigasyon yaparsınız.

Kullanma klavuzunu güzelce okuduktan sonra rahatlıkla kullanırsınız.

Tekrar hayırlı olsun...

• Güegüle kullanın. Aldığınız cihaz son derece kaliteli ve güzel bir chazdır. Mio ile ilgili şu an diyebileceğim tek şey şu:

Mio cihazlarında daha önce I go 8 yazılımı kullanılıyordu. Harita olarak da Türkiye için başarsoft datası kullanılıyordu. Ancak I go mio ile olan anlaşmasını sonlandırdı. Bunun üzerine mio da mireo yazılım firmasının %50 sini alarak Mireo yazılımını kullanmaya başladı. İlk kupdate işlemnde cihaz üzerindeki I go 8 yazılımı Mireo yazılımı ile güncellenecek ve harita olarak da Teleatlas haritaları kullanılacak.

Şu an için aslında başarsoft haritaları daha detaylı gibi. Ancak teleatlas da bir dünya devi. Bu arada teleatlas'ı satın alan tomtom da türkiye pazarına giriyormuş. Bu durumda Teleatlas'ın türkiye haritalarını detaylandırma işlemini daha hızlandıracağını düşünüyorum
  • Bir hatayı düzeltelim...

Mio 'larda igo8 hiç olmadı,daha önce igo2006+ 'nın motoru ile çalışan MioMap 3.3 vardı ve halende o var.

Kolay gelsin
  • Ürünü kötülemek gibi bir niyetim hiç olmadı. Ben sadece Navi almadan önce birçok websitesinde araştırma yaptım ve Mio720 için kalitesiz bir cihaz yazdı hepsi. Örneğin en kapsamlı websitesi "GPSmagazine" veya "GPS Passion" "GPSlodge" GPSreviews" "Reviews.net" diye websitesilerini ve en önemlisi Amazon daki kullanıcı yorumları baz alarak yazdım. Takdir edersiniz ki Amazon Kullanıcı yorumları en önemli yorumlardır.Olmayan birşeyi veya kafadan sallayarak bir ürünü çok kaliteli bir ürün diye lanse etmek kimsenin görevi değildir bence.Bu websitelerinde bu tür incelemeler cihaz 2 hafta kullanılarak yapılıyor ve bu cihazların inciği binciği incelenerek yazıya dökülüyor. Onun için bilip bilmeden milleti burada yanıltmayın. Burada bu cihaz çok kaliteli diyen arkadaşlar hangi incelemeleri okuyup veya bu cihazı nekadar kullanıp fikirlerini buraya yansıttılar lütfen söylesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kapikoyli -- 3 Ağustos 2008; 10:07:12 >

• quote:

Valla ben de navi almaya karar verdim ve Garmin'in 760W cihazını aldım.Tabi bunu yapmadan önce epppeeey bir yabanci sitelerin üzün incelemesini okudum. Boru değil cihaz 520 Euro ve verdiğim paranın hakkını vermesi lazım. Benim almak istediğim ürünün birtaneside Mio 720C idi ve araştırmalarıma göre bu cihaz 5 yıldız üzerinden 2 yıldız alıp duruyordu birçok sitede. Ama Garmin 5 üzerinden 4.5 devamlı atbaşı oynuyordu. Garmini geçen tek cihazda TomTom amcaydı.
    Hayırlı uğurlu olsun ama senin cihaz biraz ...nasıl diyeyim...kötü galiba. Arasıra kapanmalar yaşayabilirsin ve kamerası da bir işe yaramıyormuş.

Sizin muhatabınız değilim....ancak bu yazı sizin değilmi ? Ürün kötülemek bundan başka nasıl yapılıyor anlamadı kimse ?

Siz kötülediğiniz cihazı ne kadar kullandınız ? Yada neyini beğenmediniz ? Yada aldığınız ürünü ne kadar aydır kullanıyorsunuzda bu süper borumu gibi tuhaf bir yazı yazıyorsunuz ?

http://www.gpsmagazine.com/2007/10/garmin_nuvi_760_review.php

Bakın elinizdeki ürün 3 yıldız almış,ne olacak şimdi bu ürün kötümü ?

Amerika'da en çok satan ürün TomTom istediği kadar 10 yıldız alsın,bu ürün şu anda eğer haritasını geliştirmez ise Türkiye'de alınmaz.O nedenle yabancı sitelerdeki yorumları buraya aktarmak yerine Türkiye şartlarında kullanılan,satılan ve bunların yorumlarını yazanları dikkate alınız.

TMC ??? Nerede kullanıyorsunuz bunu TR'de ? Bu cihazların %90'ının şikayeti TMC üzerine,ne olacak şimdi bu cihazlar kötü almayalım.Örneğin garmin kuzey ülkelerinde bu sorunu çokça yaşıyor halen,şimdi bu ürün kötümü ? Hayır o ülkelerde alım için orada verimli olanı araştırır insanlar.

Amazon'da yazan vatandaşın yazısı dikkate alınır burada forumlarda alıp kullananların yorumları hiçe sayılır,bu da güzel bir yaklaşım olmuş...

Size cihazınız ile mutlu,sorunsuz günler dilerim.

Kolay gelsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://www.gpsmagazine.com/2007/10/garmin_nuvi_760_review.php

3 yıldız almadı.
    5 üzerinden 4.7 aldı işin uzmanı tarafından.
    Üstelik bu sitede kullanıcı yorumcuların büyük çoğunluğu hatta %90'ı ürüne mükemmel diyor.

GPS Navigasyon işi daha Türkiyede çok yeni maalesef. Çok yeni olduğu için alacağım ürünü Yabancı yorumculara bırakıyorum maalesef.
    Kurufasülye alsaydım veya Lokum alsaydım Türkiyedeki yorumcuları dikkate alırdım tabikide.( Bunu herhangi birini veya Herhangi mesleği aşağılamak için yazmıyorum ...ama aklıma başka birşey gelmedi.)

Neyse bu iş uzar gider. Alacağım üründen inşaallah memnun olurum ve yorumlarımı buraya aktarırım.
    Yaptığım yorumlar ile herhangi bir arkadaşı da kırdıysam özürlerimi beyan ederim.Aşırıya kaçmak istemezdim gerçekten.

• Doğru bu iş uzar gider ancak bu işin uzmanı olanların sonucu önemli kullanıcı için.

Average Owner Rating: 3.0 of 5 (based on 1971 owner ratings)

Bu işin uzmanı diye birisi olmaz,olamaz.Çünki olsaydı ben elinizdeki cihaz için en az 10 kusur bulurdum,ki bunlar teknik verilere ilişkindir.

Fakat bu detayların ulu orta yazılması hoş değildir, olmazda.

Sizden ayrı bir konuda cihazınız ile alakalı izlenimlerinizi,incelemenizi bekliyoruz.Alacaklara,yada almayı düşünenlere fikir verecektir bunlar.

İyi günler dilerim.
  • albimle konustum, eylul ayında guncelleme bekleniyormus c720 için
  • mio c725 çıktı sizce c720 nin fiyatı düşer mi

http://www.canbilisim.com/pinfo.asp?pid=15992 şu ara 890 lira civarında
  • quote:

Orjinalden alıntı: mcff

albimle konustum, eylul ayında guncelleme bekleniyormus c720 için

daha çooook bekleriz güncellemeyi
  • hala bir güncelleme yapılmadı değil mi C720 için???????? en son baktığımda hala bir hareketlilik yoktu sitede yada ben mi yalnış yerlere bakıyorum yada görmüyorum?????
  • arkadaşlar albim c720 için yeni teleatlas haritası çıkardı adı soyadı adresi ve cihaz seri numarasını bildirene gönderiyor bana gönderdiler sabırsızlıkla denedim ve hayrete düştüm bu nasıl bir şirket bizimle dalgamı geçiyorlar ,harita maalesef cihaza yüklenmiyor sadece ana menüde kartı takınca çalışıyor, bu şekilde güncelleme mi olur ? Bir dünya para verdik paramızla rezil olduk .Gelen harita eskisinden kötü poileri bulmak çok zor tgörüntüde kullanımında eski haritaya göre eksileri var.Cihazla uyumlu değil bluetouth la kullanılmıyor yani eski haritanın cihazdaki özelliklerle çalışması ile alakası yok ben bir şey anlamadım anlayan arkadaşlar varsa yardımcı olsunlar bundan sonra ne yapacağız eski haliyle mi kullanacağız?Hala nasıl cihaz satmaya cesaret ediyorlar şaşıyorum.

• Arkadaşlar Mio C720 cihaza, i Go Primo ve başarsoft un en güncel haritasını yükledim, miomap e tıklayınca igo primo açılıyor ve harita + poi + speedcam dataları 2013.10 tarihli. hala elinde Mio C720 veya benzer modeli bulunan varsa irtibata geçsin göndereyim. Cihaz çöpe gidecekken piyasadaki garmin vs. gibi cihazlardan daha kullanışlı oldu. İsteyen varsa bana mesaj atsın, ilk fırsatta yüklerim rapid tarzı bi yere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soul_less

Arkadaşlar Mio C720 cihaza, i Go Primo ve başarsoft un en güncel haritasını yükledim, miomap e tıklayınca igo primo açılıyor ve harita + poi + speedcam dataları 2013.10 tarihli. hala elinde Mio C720 veya benzer modeli bulunan varsa irtibata geçsin göndereyim. Cihaz çöpe gidecekken piyasadaki garmin vs. gibi cihazlardan daha kullanışlı oldu. İsteyen varsa bana mesaj atsın, ilk fırsatta yüklerim rapid tarzı bi yere.

ben istesem...
  • rar dosyasını indirdikten sonra, mio cihazı pc ye bağla. Mio device olarak görünen cihazın içini komple sil.. ardından rar dosyasının içeriğini olduğu gibi cihaza kopyala. cihazı restart et. Miomap e tıkladığında igo açılacak..

link 1:
    https://drive.google.com/file/d/0B10zJwnYf-5NdUNGVEJkdnVOLTg/edit?usp=sharing

link 2:
    http://www.filedropper.com/igoformioc720copyalltomiodevice

• kardeş teşekkürler, ürün hiç olmazsa güncel durumuna kavustu diyebilirim... kullanıma hazır artık...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.