Şimdi Ara

Mio C520 ( Türkiye + Tüm Doğu Avrupa Ülkeleri ) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
499
Cevap
2
Favori
102.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

C520 de Avusturyanın sokak detayları yoktur ana yollar ve ana caddeler vardır oto yolu iptal edince baska yol bulamadıgından adresi bulamıyordur. Sizin batı avrupa haritası almanız lazım, ama biraz bekleyip Miomap2008 yükleyince ona uyumlu bir harita satın almalısınız.

Saygılar...

quote:

Orjinalden alıntı: dadasbuda

meraba arkadaslar bende c520 mio satin aldim tükiyeden avusturyada yasiyorum burada ilk denedim bir adres yaziyorum dayima otoyoldan götürüyor ve oto yolu iptal ediyorum busefer adresi bulamiyor birde ev numarasinida bulamiyor arasokalari bulamiyor evinim adresini baska bir adres olarak gösteriyor Mio_C520_EEUT_MapUpdate programi yükledim yine olmadi pol buluyorum ama kabul etmiyor MioMap-V3-Updater-C320-C520 yükledim sadece yeni diller eklendi bana yardim ederseniz sevinirim

• Merhaba,

C220,C520,C720 ve C720b modellerinde "Miomap v3.3" versiyonu vardır. Miomap Mio cihazlarında kullanılan yazılımın genel adıdır. "Miomap v3.3" iGO2006 yazılımının biraz geliştirilmiş bir versiyonunu kullanır, Türkiye haritası da Başarsoft haritasıdır.

Miomap2008, Mio nun %50 hissesini satın aldığı (kendi firması diyebiliriz) Mireo firması tarafından üretilmektedir ve Türkiye haritası olarakta TeleAtlas 04/08 haritasını kullanmaktadır. Momap2008 le iGO2008 in alakası yoktur, benzerliği bile yoktur.

Şuan Türkiye de satılmakta olan C220,C520,C720 ve C720b modelerinde Miomap v3.3 yüklüdür, yeni satışa çıkarılan Moov200, Moov300 ve C725 modellerinde Miomap2008 yüklüdür.

Saygılar...

quote:

Orjinalden alıntı: cihancemaloglu

Bu konuda bilgisizliğimi mazur görün. Bir Mio aldığınızda içinde mio2008 yazılımı mı olur yoksa igo mu olur ? bu ikisinin farki nedir ? (igo nun miodan ayrılması, mio nun kendi yazılımını kendisinin ürettiği anlamina mi gelmekte ?) kısaca mio2008 le igo2008 in ne farki var ? Ayrıca mio harita olarak başarsoftu kullaniyor dimi ? ciddiyetle cevap verirseniz sevinirim. Teşekkürler.

• @dem bey merhaba,

Yazilim ve harita guncelleme konusunda Kasim ayi icerisinde bir gelisme olabilirmi sizce?

Dostlukla,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IceT -- 4 Kasım 2008; 3:43:50 >
  • mio 520 navigasyon aletini aldığımda çok sevinmiştim ve herkese öneriyordum ama mio firması güncelleme yapmayarak hem kendini hem kendine inananları tüketti artık arabamda navigasyon görüp heveslenenlere mioyu tavsiye etmediğimi söylüyorum bütün yollar değişti mionun haberi bile yok !!!
  • bende de c720 var ama ciddi bir harita degisikligi olması gerekiyor, gecen ekim ayı içerisinde albim ile gorustugumde kasım ayı içerisinde urunlere yeni veriler ve yazılımlar gelecegini bildirmislerdi, bekliyorum !!!
  • Selam,

Guncelleme konusu gercekten yilan hikayesine dondu! Isin ilginc tarafi hic bir MIO sitesinde C serisi cihazlar icin guncelleme yapilacagi yazilmiyor, buda benim kuskularimi arttiriyor.

Zannederim WinCe platformunda calisan baska bir yazilimi satin alip kullanmaya baslayacagiz.

Dostlukla,
  • Merhaba,

Arkadaşlar tamamen haklısınız geçikme konusunda söyleyecek fazla bir şey yok, ama yapılan şeylerde var sonuçta yazılım hazır hale getirilmiş ve üretilmeye başlanmış. Albim de üretimin ilk günü siparişi verdi ve sırasını bekliyor. Öndeki ülke siparişlerin geçikmesi bizimde geçikmemize neden oluyor.
    Bu bilgileri samimiyetinize güvenerek verdim, çünkü biz tek bir müşteriye bile cihaz eğitimi vermeye giden bir firmayız. Bizim için önemli olan sizin güveniniz ve memnuniyetiniz onu sağlamaya çalışıyoruz.
    Bu gün, yarın, öbür gün cihazlar günçellendiğinde bu olumsuz düşünçeler uçup gideçek.

Saygılar...

quote:

IceT

@dem bey merhaba,

Yazilim ve harita guncelleme konusunda Kasim ayi icerisinde bir gelisme olabilirmi sizce?

Dostlukla,

berayy

mio 520 navigasyon aletini aldığımda çok sevinmiştim ve herkese öneriyordum ama mio firması güncelleme yapmayarak hem kendini hem kendine inananları tüketti artık arabamda navigasyon görüp heveslenenlere mioyu tavsiye etmediğimi söylüyorum bütün yollar değişti mionun haberi bile yok !!!

mcff

bende de c720 var ama ciddi bir harita degisikligi olması gerekiyor, gecen ekim ayı içerisinde albim ile gorustugumde kasım ayı içerisinde urunlere yeni veriler ve yazılımlar gelecegini bildirmislerdi, bekliyorum !!!

IceT

Selam,

Guncelleme konusu gercekten yilan hikayesine dondu! Isin ilginc tarafi hic bir MIO sitesinde C serisi cihazlar icin guncelleme yapilacagi yazilmiyor, buda benim kuskularimi arttiriyor.

Zannederim WinCe platformunda calisan baska bir yazilimi satin alip kullanmaya baslayacagiz.

Dostlukla,

• slm arkadaşlar

ya ben bu albim firmasını anlamıyorum türkiyede cihaz yok iken piyasaya girmiş bir müşteri yakalamışsın şimdi abuk subuk birsürü marka girdi sen moov diye marka getirdin ve seki kulanıcılarına sitende bilgi bile vermiyorsun yok eylül yok kasım bu eski kullanıcılar size ögle bir kötü reklam olacakki bulrsunuz müşteri piyasada 1000 tane marka olunca kuş uçsun sizde arkasından bakın iyi seyirler
  • evet arkadaşlar kimseye tavsiye etmiyorum destek namına hiçbişey yok.
  • Merhaba,

Arkadaşlar Mio nun Türkiye için desdek sayfası olarak baktığınız mio-tech.com.tr adresinde bişe yok doğru bunun nedeni o sayfanın türkçe olarak tekrardan tasarlanaçak olması bu nedenle bir ekleme yapılmıyor.

Günçellemeleri ve patch leri takip etmek içinhttp://service.mio.com/ dan "Eastern Europe (English)" seçin orda Türkiye ye yeni gelen C725 ve Moov modelleri için günçellemeleri göreçeksiniz. Yani Mio ürünlerine destek veriyor vermiyor değil ama daha öncede söylediğim gibi C220, C520 ve C720 için durum farklı bu modeller için yazılım sıfırdan yapıldı ve bu nedenle vakit aldı neyseki yazılım tamamlandı ve bize ulaşması kaldı bizde sizle beraber bekliyoruz.

Saygılar...

quote:

Orjinalden alıntı: iceman44

slm arkadaşlar

ya ben bu albim firmasını anlamıyorum türkiyede cihaz yok iken piyasaya girmiş bir müşteri yakalamışsın şimdi abuk subuk birsürü marka girdi sen moov diye marka getirdin ve seki kulanıcılarına sitende bilgi bile vermiyorsun yok eylül yok kasım bu eski kullanıcılar size ögle bir kötü reklam olacakki bulrsunuz müşteri piyasada 1000 tane marka olunca kuş uçsun sizde arkasından bakın iyi seyirler

Orjinalden alıntı: processs

evet arkadaşlar kimseye tavsiye etmiyorum destek namına hiçbişey yok.

• Merhaba Adem bey,

C520 Nav. cihazini satin almayi düşünüyorum ve İstanbul, Ankara, Antalya haritalarinda sorun yok fakat akdeniz tarafinada gitmek zorunda kaliyoruz şirket dagitimi olarak Adana, Hatay, K.Maraş bu üç ana dagitim şehirlerinin detayli haritasi mevcut mu ?

İyi Dileklerimle,
    Emre

Düzenleme: içerik ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi johonwayni -- 9 Kasım 2008; 20:48:57 >
  • Sayın Adem Bey
    Navigasyon cihazı alacağım fakat araştırmalarım devam ediyor yardımcı olursanız sevinirim.
    Mio C (C520) Serisi ile MOOV serisi arasında ne farklar var?
    Mio C520 ile MOOV 300'ü Hardware ve Yazılım ,menü ve harita olarak kıyaslamasını yapabilirmisiniz.
    Türkiye haritası iyi olmalı fakat ileride Batı komşu ülkelere geziye giderken Avrupa detaylı haritalarını yükleme şansımız olabilecek mi ?
    Mio harita alt yapısı hangi firmanın ? Başarsoft mu?
    Bu hususlara bilgi verirseniz araştırmama yardımcı olacaksınız.
    Şimdiden teşekkürler.
  • Merhaba,

Adana, Hatay ve K.Maraş illeri var ama günçelliği tartışılır gidip görmediğim için bilmiyorum. Moov serisinde de bu iller var ve daha güncel olduğu kesin 04/08 haritası çünkü.

Yakın zaman da C520 de aynı haritaya sahip olacak bu ay içerisinde seyahatiniz yoksa yada biraz beklerim diyosanız C520 alıabilirisniz.

Saygılar...

quote:

Orjinalden alıntı: johonwayni

Merhaba Adem bey,

C520 Nav. cihazini satin almayi düşünüyorum ve İstanbul, Ankara, Antalya haritalarinda sorun yok fakat akdeniz tarafinada gitmek zorunda kaliyoruz şirket dagitimi olarak Adana, Hatay, K.Maraş bu üç ana dagitim şehirlerinin detayli haritasi mevcut mu ?

İyi Dileklerimle,
    Emre

• Merhaba,

C520 ye en yakın Moov modeli Moov360 tek eksiği mp3 çalmıyor.

C serisinde (C725 hariç) Miomap v3.3 yazılımı ve Türkiye haritası olarak Başarsoft 07/07 haritası vardır.
    Moov serisinde Miomap2008 yazılımı ve Türkiye haritası olarak Teleatlas 04/08 haritası vardır. Yazılım ve harita farkı bu şekilde.

Bide NavPix adında yeni bir özellik var internette paylaşılan koordinatlı resimleri cihazınıza yükleyerek rota çizebiliyor ve harita üzerinde resim olarak görüntüleyebiliyorsunuz. MioMore Desktop yazılımıyla normal bir resme (kendi çektiğiniz) koordinat bilgisi ekleyip yine rota çizmek için kullanabiliyorsunuz.

Teknolojik gelişim olarak C serisindeki Gps alıcı "SiRFstarIII" yerine Moov serisinde "SiRFInstant Fix II" vardır, bunun sayesinde C serisindeki uydulara bağlanma süresi 60-90 sn. iken Moov serisinde ortalama 30 sn. kadardır (bazı yerlerde 5 kat hızlı deniyor). SiRFInstant Fix II yayesinde yüksek binalar arasında ve havanın kötü olduğu durumlarda bağlanma süresi daha kısa oluyor ve bağlantının kopmasıda pek mümkün olmuyor.

Saygılar...

quote:

Orjinalden alıntı: step-team

Sayın Adem Bey
    Navigasyon cihazı alacağım fakat araştırmalarım devam ediyor yardımcı olursanız sevinirim.
    Mio C (C520) Serisi ile MOOV serisi arasında ne farklar var?
    Mio C520 ile MOOV 300'ü Hardware ve Yazılım ,menü ve harita olarak kıyaslamasını yapabilirmisiniz.
    Türkiye haritası iyi olmalı fakat ileride Batı komşu ülkelere geziye giderken Avrupa detaylı haritalarını yükleme şansımız olabilecek mi ?
    Mio harita alt yapısı hangi firmanın ? Başarsoft mu?
    Bu hususlara bilgi verirseniz araştırmama yardımcı olacaksınız.
    Şimdiden teşekkürler.

• Merhba,

peki güncelleme yani ayrintili harita ne zaman yayimlanir? Belli bi' tarihi warmi ?

iyi günler.

quote:

Orjinalden alıntı: @dem

Merhaba,

Adana, Hatay ve K.Maraş illeri var ama günçelliği tartışılır gidip görmediğim için bilmiyorum. Moov serisinde de bu iller var ve daha güncel olduğu kesin 04/08 haritası çünkü.

Yakın zaman da C520 de aynı haritaya sahip olacak bu ay içerisinde seyahatiniz yoksa yada biraz beklerim diyosanız C520 alıabilirisniz.

Saygılar...

quote:

Merhaba Adem bey,

İyi Dileklerimle,
    Emre

• meraba arkadaslar cok uyrastim simdi hepten giti mionun kendi programi icinde olanUpdateMaps cikardim bunun icindeki Mio_C520_EEUT_MapUpdate MioMap dosyasini deyistirdim sonra kabloyu cikardim ve baktim calismiyor sonra kabloyu taktim miomap dosyasini silip eski dosyasini koymak istedin ama siliyorum silinmiyor dosya bozug diyor cd denedim kabul etmiyor bunu Mio_C520_EEUT_MapUpdate denedim olmadi yeniden nasil sifirdan yükleye bilirim yardimci olursaniz sevinirim
  • merhabalar, bende yeni bir mio c520 kullanıcısı olarak dün itibari ile aranıza katıldım. öncelikle faydalı bir forum ve emeği geçen herkesin eline sağlık. geçmiş yazılara baktığımda türkiye 2007.10 haritası şeklinde yazılar gördüm ve ayrıca yeni alınan cihazın henüz bir upgrade işleminin gerekmeyeciği bilgisi de forumlarda mevcut. Bu güncelleme konusunun oldukça uzun zaman alması sebebiyle bu belirsiz geçiş döneminde benim sizlere sormak istediğim soru, mevcut yazılımım olan Türkiye 2007.07 nin, yukarıda bahsi geçen 2007.10 a yükseltilmesi faydalı olu mu? Mevcut program sürümü v3.3 Oct 24 2007 olarak gözüküyor... Eğer yapılması gereken yahut faydalı bir sürüm yükseltilmesi var ise yardım edebilirseniz sevinirim. resmi sitesinden inceledim ancak yapılacak bir upgrade bulamadım... yardımınız için şimdiden teşekkürler...
  • Merhaba,

Sipariş verilmiş durumda en yakın zaman da gelmesini umuyoruz.

Saygılar...

quote:

Merhba,

peki güncelleme yani ayrintili harita ne zaman yayimlanir? Belli bi' tarihi warmi ?

iyi günler.

quote:

Orjinalden alıntı: fixxer_55

merhabalar, bende yeni bir mio c520 kullanıcısı olarak dün itibari ile aranıza katıldım. öncelikle faydalı bir forum ve emeği geçen herkesin eline sağlık. geçmiş yazılara baktığımda türkiye 2007.10 haritası şeklinde yazılar gördüm ve ayrıca yeni alınan cihazın henüz bir upgrade işleminin gerekmeyeciği bilgisi de forumlarda mevcut. Bu güncelleme konusunun oldukça uzun zaman alması sebebiyle bu belirsiz geçiş döneminde benim sizlere sormak istediğim soru, mevcut yazılımım olan Türkiye 2007.07 nin, yukarıda bahsi geçen 2007.10 a yükseltilmesi faydalı olu mu? Mevcut program sürümü v3.3 Oct 24 2007 olarak gözüküyor... Eğer yapılması gereken yahut faydalı bir sürüm yükseltilmesi var ise yardım edebilirseniz sevinirim. resmi sitesinden inceledim ancak yapılacak bir upgrade bulamadım... yardımınız için şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @dem -- 11 Kasım 2008; 18:39:49 >

• Merhaba,

Konuyu tam anlayamadım ama, fırsatınız varsa servise getirin.

Saygılar...

quote:

Orjinalden alıntı: dadasbuda

meraba arkadaslar cok uyrastim simdi hepten giti mionun kendi programi icinde olanUpdateMaps cikardim bunun icindeki Mio_C520_EEUT_MapUpdate MioMap dosyasini deyistirdim sonra kabloyu cikardim ve baktim calismiyor sonra kabloyu taktim miomap dosyasini silip eski dosyasini koymak istedin ama siliyorum silinmiyor dosya bozug diyor cd denedim kabul etmiyor bunu Mio_C520_EEUT_MapUpdate denedim olmadi yeniden nasil sifirdan yükleye bilirim yardimci olursaniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @dem -- 11 Kasım 2008; 18:42:20 >
  • Hala güncelleme ortalıkta yok, İstanbul gibi sürekli yolların değiştiği bir yerde kullanışsız bir cihaza dönüştü mio.
    Güncellense bile gelecek harita sanırım nisan ayına ait. Güncelleme çıkana kadar o harita bile eskidi. Bari yeni bir harita olsaydı..
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.