Ben de ürünü alalı 1,5-2 yıl oldu, ben de harita güncellenecek diye kandırılanlardanım. Hatta bana ilk harita güncellemesinin de ücretsiz olacağı söylenmişti - sanki ard arda birçok güncelleme var da. Her neyse bir kaç gün önce ben de mio'nun sitesine üye olup aleti kayıt ettireyim dedim, belki oradan destek veriyorlardır diye. Aletin ürün anahtarını falan girdim. Siteyi dolaşınca tabiki de maps bölümünde güncelleme yoktu. Ben de mail yazdım böyle böyle bana güncelleme çıkacak ilk güncellemeyi de bedava kurabileceksin vs. dediler dedim.
Gelen cavap da şöyle: "Dear Mio customer, Thanks for contacting Mio, sorry, we will never release any update for this model since we just sell bare device to the dealers and the map were preloaded by them, so, for restore or update the map/usermanual, you need to contact the retailers for check. If you have any further questions, please feel free to eMail us ,Mio Service will be happy to answer any questions you might have. Have a good day! Mio Customer Support"
Tamamen rezalet. Bir daha Mio'nun hiçbir ürününü almayacağım ve tanıdıklarıma da uzak durmalarını söyleyeceğim. İyi ki birçok kişinin kurduğu dandik "yeni" haritayı da kurmamışım.
Bu arada bu ürünü alma sebebim şudur: "http://forum.donanimhaber.com/m_20534717/tm.htm" Eğer yapabilirsem bu sayede başka harita vs. yüklemeyi deneyebilirim. Olursa da burada paylaşırım. Harita da harita deyip duruyoruz yenisi çıkarsa para da isterler. Bu saatten sonra mio ürünleri için zırnık para vermem.
Selamlar; Bende aynı sıkıntıdan müzdarip oldum :=) mio c520...tamam gerçekten rahat bir cihaz ancak harita güncelleme işlemi olmadıgından dolayı sıkıntı yaşatıyor.Gidiyorsunuz yoldayken 50 metre sonra sola dönün diyor..bi bakıyorsun kapı duvar :=) yol kalmamış kaldırılalı 2 yıl olmuş :=) traji komik... Olaki sizlerden biri bu ürün için harita güncellemyi yaparsa lütfen bana da bildirsin saygıyla
Başka güncelleme yapan arkadaş varsa bizimle paylaşırsa seviniriz.
quote:
Orijinalden alıntı: akucukpehlivan
Sevgili Mio'cular,
MIO'ya uzun zamandir dogrudan iletmedik konuyu, ama Albim'e yakin zamanda ilettik. Onlar da MIO dan cevap bekliyorlar. Basarsoft haritalarini derleyip musterilerinize iletebilirsiniz, hem de eski ve yeni tüm kullanıcılarınıza dedik. Eski kullanıcılar için ek bir ücret de istemedik. Bundan daha büyük bir destek yapilabilir mi bilmiyorum....
Saygılarımla,
Alim K.
üstad , aradan 2 ay geçmiş;) konuyla ilgili bir gelişmeniz var mı?? bu arada albim veya mio dan yeni harita alan (alabilen) varmı? son durum ne oldu ? bilgisi olan var mı ?
Albim ile son güncellemeler hakkında konustum. Resmen milleti enayi yerine koyuyorlar.beklettiler beklettiler şimdide Navtek firmasına yönlendiriyorlar. navtek firması da 60 tl karısılıgında basarsoft yada route66 yazılımı yukleyecegni söyledi.
bu cihazlara farklı yazılım atılabiliyor ama nasıl atılabiliyor bilen varsa yapalım.
sevgili adminim ne yapacağız çöpe mi atacağız cihazları
para ile alamıyoruz bu nasıl bir mantık
quote:
Orijinalden alıntı: sadays
sevgili adminim ne yapacağız çöpe mi atacağız cihazları
para ile alamıyoruz bu nasıl bir mantık
bu hırsızlık çalıntıtı yazılım kullanmak için mazeret olamaz kusura bakmayın bu forumda yasak
Mio haritasını güncelleyen arkadaşlar var mı? mesela para ile igo haritasını nasıl yükleyebiliriz?
hala mı şu aletin güncellenmesi yapılmadı
ne güccellemmeymiş 3. yıl oldu :) hala bekleniyor :) bir ümit ile :)
Mio kuruluşunun 100. yılında C 520 cihazlar için güncelleme yayınlayaacakmış
quote:
Orijinalden alıntı: emolution
Mio kuruluşunun 100. yılında C 520 cihazlar için güncelleme yayınlayaacakmış
biz günceleyip geri eski haritaya dönüyoruz , siz hiç güncelleyemiyorsunuz , bu durumda gncellemelimi
güncellememelimi
bir de yahu zaten 2-3 yıl hiç güncellemeseniz de birşey olmaz , merak etmeyin kaybolmazsınız diyenler var artık ne diyeyim
birçok haritanın maps yükledim ama kilitli diyor açmıyor bu kadar rezil bir aleti hiç bir yerde görmedim :) Çin desen çin değil , türk desen tür malı değil nasıl birşey ise bu :))))
arkadaslar bende de mio c250 var almanyadan geldi icinde avrupa haritası var fakat türkiye haritasını bir türlü bulup yükleyemedim
ha bide cd si yok yardım edebilirmisiniz
quote:
Orijinalden alıntı: askiseven
arkadaslar bende de mio c250 var almanyadan geldi icinde avrupa haritası var fakat türkiye haritasını bir türlü bulup yükleyemedim
ha bide cd si yok yardım edebilirmisiniz
Linkteki siteden firma ile kontak kurup bilgi alabilirsiniz
siz siz olun Mio ile yakından uzaktan alakanız olmasın. 5 yıldır mio kullanıcısı olarak memnun kaldığımı söyleyemem. yazılım konusunda destek sıfır. güncelleme yok , uyduruk dandik haritalarla yolunuzu bulmaya calısıyorsunuz.
eski cihazlarına destek evrmediler ki yeni cihazlarına destek versinler. sakın sakın sakın Mio almayın ,kullandırmayın , kimseyede tavsiye etmeyin..
miodan uzak durun.....
Bu cihazı aldığım güne hala lanet ediyorum. Türkiyeye getireninde mağazasında satan teknosanında allah belasını versin param zehir zıkkım olsun.
Mio products which were end of life as of November 2013 are: Mio C Series: C210, C220, C230, C250, C320, C320b, C510, C510E, C520, C520t, C620, C710, C728 Mio Digiwalker: 168, 268, 268plus, 269, 269plus, 336, 336BT, 336g, 336i, 339 Mio A Series: A201, A501, A701, A702 Mio H Series: H610 Mio P Series: P350, P360, P550, P560 ölen MIOlara el fatihaaa
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme