Şimdi Ara

MIO C510 NAVTIRK yaardım!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yeni aldım bu cihazı biraz kurcaladım aklıma takılan birşey var danışmak istiyorum size.

1. sesli yönlendirme de dil türkçe değil ayarlar kısmındaki dili türkçe yaptım ama olmuyo başka bir ayarmı gerekli ??.

2. adres bulma kısmı biraz karışık mesela geçen gün gaziantepteyim il kısmına gaziantebi seçtim mahalle / semt kısmına ise ibrahimli mahallesi var ama bir türlü bulamadım. (ancak harita üzerinde yani yolda giderken bana ibrahimli olarak gösteriyo).

3. harita güncelleme olayı nasıl yapılıyo internetten? (gerçi daha yeni ama olsun ileride gerek olacak.)

4. ankara esenboğa havaalanını seçmiştim hedef yeri olarak kayıtlı yerlerden havaalanını gössteriyo ancak navi... dediğim zaman hata veriyo ve yönlendirme başlamıyo sizde de varmı acaba aynı sorun.

5. bilgisayar ile senkro işlemi nasıl yapılıyo mesela hafızaya aldığım yerler var onların yedeğini nasıl tutabilirim.

6. fabrika ayarlarına dönmek için ne yapmam gerekli

sürekli kullanan bir arkadaş tam olarak detaylı bir şekilde anlatabilirmi acaaba adres bulma kısmını

• ARKADAŞLAR KULLANAN YOKMU YAAA???

• güncell
  • Merhaba
    Ses Türkçe olması lazım. Geçen hafta aldım ve bir bayan sesi Türkçe konuşuyor. Navigasyon bölümünde Türkçe seçilmeli

Mahalle semt kısmına pek bir şey yazma. Sadece sokak cadde yaz. O sokak veya caddenin bulunduğu yerleri l,steliyor zaten birden fazla aynı isimde yer varsa

navturk2007.com dan güncellemeler yayınlanacak amahttp://www.mio-tech.be/en/mio-club/update-tool.php sitesindende bazı yazılım güncellemeleri edinilebilir.

senkronizasyon mp3 ve resim olarak yapılabiliyor. cihaz yedeğide alınabiliyor. Yukardaki sitedem miosync download edip yukle.

fabrika ayarlarına altta bir kapama ve açma düğmesi var. kapat 1 dk bekle ve tekrar aç

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.