Şimdi Ara

Minyonların Altın Oranı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
1
Favori
2.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler geçen dikkat ettim minyonlara yaptığımız son vuruştan gelen altın oranı neye göre belirleniyor.Kestiğim minyonlar farklı altın veriyorlar 16-18-20 şeklinde değişiyor ama neye göre bileniniz var mı ?

Edit:Bugün denedim evet dakikaya göre değişiyor ama şöyle bir olay var minyon dalgasında 6 tane minyon geliyor öndeki 3 minyon daha fazla altın verirken arkadakiler daha az veriyor.Yani öndeki 3 minyon 21 arkadaki 3 minyon 16 g veriyor aynı şekilde dakika ilerledikçe 22-17 şeklinde değişiyor.Eğer minyon kaçıracaksanız bırakın arkadakiler kaçsın öndekilere öncelik verin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mocococo -- 6 Mayıs 2014; 17:04:16 >

• güzel soru
  • Ben de bugun bi söylenti duydum sadece last hit I yapinca daha cok veriyor diye ama yaw he he deyip gecmistim .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • altın oran budur.
     Minyonların Altın Oranı
  • menzilli olanlardan daha az geliyo

1,618 altın oran :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Achambo -- 6 Mayıs 2014; 0:51:56 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Anlaşıldı çilingirlerimiz konuya akın ediyor yok mu bilen
  • Warrior minyonlarla wizard minyonlar arasında bi altın farkı var zaten ayrıca oyunun dakikası ilerledikçe minyonların verdiği altın da artıyor diye farkettim ben ama yanlışım olabilir kesin olarak bilen biri varsa onun yazması daha iyi olur.

Edit : imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neutral Good -- 6 Mayıs 2014; 0:56:02 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bıçak değeri
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bildiğim kadarıyla last hit yaparsan daha az geliyor. Minion'ın ne kadar hp'sini düşürdüğünle orantılı diye biliyorum ama kesin bir şey söyleyemem, bir daha bakmam lazım.
  • Seriye bağlayan minyonları kesersen daha çok altın alabilirsin.
  • düz vuruş ile öldürürsen 18 altın q-w-e ile öldürürsen 20 altın ulti ile öldürürsen 22 altın
  • skiller alirsan minyonu daha fazla veriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Neutral Good

Warrior minyonlarla wizard minyonlar arasında bi altın farkı var zaten ayrıca oyunun dakikası ilerledikçe minyonların verdiği altın da artıyor diye farkettim ben ama yanlışım olabilir kesin olarak bilen biri varsa onun yazması daha iyi olur.

Edit : imla

Benim dediğim o değil wizard minyon dalgasındaki minyonların biri 16g veriyor diğeri 20g veriyor.

quote:

Orijinalden alıntı: Anti Anduin

Bildiğim kadarıyla last hit yaparsan daha az geliyor. Minion'ın ne kadar hp'sini düşürdüğünle orantılı diye biliyorum ama kesin bir şey söyleyemem, bir daha bakmam lazım.

Lolü kapattım yarın şu last hit olayını denerim ayrıca minyonları keserken düz vuruşla beraber arada skill kullandığım için hiç dikkat etmedim sadece düz vuruş ve sadece skille kesip bakarım.

• dakikayla orantılı zaman geçtikçe canları ve defleri artıyor ancak fazla gold veriyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

düz vuruş ile öldürürsen 18 altın q-w-e ile öldürürsen 20 altın ulti ile öldürürsen 22 altın

• Konu kilit, üye ban, forum silinsin.

Minyonların Altın Oranı

• Dakikaya göre artıyor
  • Teşekkürler hocam aydınlandım
  • quote:

Orijinalden alıntı: stab_42

altın oran budur.
     Minyonların Altın Oranı

Fibonacci değilmi bu?
    Bu arada aynen ilk başlığı okuduğumda minyonun yüzü hakkında bir resim falan bekliyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpha ve Omega

quote:

Orijinalden alıntı: stab_42

altın oran budur.
     Minyonların Altın Oranı

Fibonacci değilmi bu?
    Bu arada aynen ilk başlığı okuduğumda minyonun yüzü hakkında bir resim falan bekliyordum

Başlık biraz yanıltıcı olmuş doğru

• altın organı okudum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.