Bildirim
Minton MP3 çalar.
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
bunların premiere, sunny versiyonu filan var, hepsi dandik
sunny nin [bende var :( ] antishocku bile yok sallıyosun şarkı atlıyo,
kapağının tutacağı yer çok dandik hemen kırılıveriyo, bi kaç arkadaşımda da kırılmıştı....
senin alacağının da bundan farkı olduğunu sanmıyorum.
Ancak mp3mani hiç sarsmadan kullanacağım dersen al!.. yoksa biraz daha para biriktirip daha ii bi şeyler al! -
Peki Sony DCJ-501 gördüm 175 Euro diyorlar. Bu nasıldır. Yanlız garantisi yok. Bakırköyde alt kat mağazalarda satılıyor. -
o modelini bilmiyorum ancak özelliklerinde antishock filan varsa al derim, o zaman işe yarar! -
arkadaşlar şöle hepsini karşılaştırabildiğimiz bir site varmı?ve digital makineler içinde tabi olursa çok sevinirim -
Bakın Karizmada neler var. Fiyatları iyi gibi geldi. Aşağıda özellikleri ve fiyatları var:
<b>ChromeX İMP-150 i-River Fiyat: USD.95.- </b>
Ürün ChromeX iMP-150
Ana CODEC Desteği MP3 / WMA / CD
Medya Desteği CD-DA / CD-R / CD-RW (8cm, 12CM) / Enhanced CD / CD Plus
Medya Desteklenen Kayıt Formatları ISO9660 / Joliet / Romeo / Full Multi session / UDF Packet Write
CD-Text / ID3 Tag v1 / v2 2.2 / v2 3.0
Yükseltilebilir Firmware Desteği EVET
Sıkıştırılmış Audio Şok Koruma 120 sec
CD Audio Şok Koruma 45 sec
Display Tipi Yüksek Çözünürlüklü Grafik LCD
Display Işığı EVET
Kullanıcı Arabirimi Grafik Menü
Dosya İsmi Gösterme EVET
Equalizer 7 Hazır + 1 Kullanıcı
Çalma Fonksiyonları Kontrolü Full Repeat / Random / Program mode
Ses Kontrolü 40 Kademe digital Volume Control
Yaka Kontrolü EVET
Pil Ömrü 15 Saat
Pil Tipi 2 AA Alkaline
Dizayn 30mm Slim , Shell Type
Ölçüler 130(W)x147(L)x28(H)mm
Ağırlık 235g
Ac Adaptör (3.0-4.5V DC Out) EVET
Car Adaptör (Casette / Power) Opsiyonel
Kulaklık EVET
Ses Çıkışı Stereo Mini Jack
<b>NAPA, DAV316 CD-MP3 PLAYER Fiyatı: USD.80.- </b>
MP3 ve Müzik CD#8217;si Çalabilir
CD-R ve CD-RW#8217;leri okuyabilir
Kablolu uzaktan kumanda
ID3 TAG'ları (şarkı isimleri) görüntüleyebilme
MP3 / Müzik CD#8217;sinde 120 / 40 saniye Elektronik Şok Koruması (ESP)
5 Bant Equalizer: Klasik/Pop/Jazz/Rock/Normal Ayarı
32 Şarkıya kadar programlanabilir ve çalınabilir
32 seviye dijital ses ayarı
Repeat mode ile şarkı/şarkılar veya tüm CD#8217;yi yineleyerek (tekrar tekrar) çalabilir
Line-out ve Kulaklık çıkışları
Tuş kilidi
Şarj edilebilir 2x1600 mAh'lik pil ve şarj cihazı
Kulaklık
Sony Mekanizması
<b>NAPA, MCD-380 MP3 DISC PLAYER USD.90.- </b>
8 cm MP3, CD-DA CD çalar
ID3 information display (Album / Artist / Title / Playing Time)
Multi-session CD-R/RW disc çalma desteği
MP3 / Müzik CD#8217;sinde 480 / 160 saniye Elektronik Şok Koruması (ESP)
Alkaline pil ile 7 saat çalışabilme (MP3/128kbps)
5 Bant Equalizer: Klasik/Pop/Jazz/Rock/Normal Ayarı
32 Şarkıya kadar programlanabilir ve çalınabilir
Kulaklığa bağlı LCD uzaktan kumanda
Sony Mekanizması
Line-out ve Kulaklık çıkışları
Tuş kilidi
Kulaklık
<b>FREECOM, BEATMAN II MP3 MINI CD Fiyatı USD.114.- </b>
Freecom'un yeni ürünlerinden Beatman MP3* player, audio mini CD'de çalabilen çok küçük boyutlarda tasarlanmış bir üründür. Beatman MP3, 185 MB'lık mini CD-R ile yaklaşık 4 saatlik MP3 formatında müziği istenilen yere taşıyabilir. 8 cm'lik CD-ROM, CD-R ve CD-RW medyaları destekler. Sennheiser marka kulaklığı ile kesintisiz ve kaliteli müzik dinleyebilirsiniz.
Anti-shock mekanizması ve 480 sn'lik ara bellek sayesinde sarsıntılardan kaynaklanabilecek ses kesintilerini engeller. 2 adet alkalin pille 12 saat çalışabilmektedir. Kutusundan çıkan AC adaptörü ile de çalışabildiği gibi, ek bir Hi-Fi bağlantı kablosuyla amfi, radyo ve kasetçalara da bağlanabilmektedir.
Fiyat ve özelliklere bakıldığında hangisini tercih edersiniz? Ben bunları müzik seti ve arabada da yani sarsıntılı ortamda kullanacağım.
-
napa dav316 yı öneririm.. -
eyvallah saoğl erd-eru -
NAPA 316 yı kullandın mı Acharad? Sarsıntıya dayanıklı mıdır?
Ayrıca pilleri aletin içindeyken mi şarj oluyor? -
Bende 316 değil de ID3 tag göstermeyen ve kumandasız olan modeli (sanırım DAV 315) var. Arabada mp3 dinledim, hiç atlama falan yapmadı. Pilleri kendisi şarj ediyor. Ama epey uzun sürüyor pil şarjı. piller 1600mAh olduğu için. 15 saat civarıydı sanırım şarj süresi.
Ama mp3 çalar almak için biraz bekle derim. mp3pro destekleyen mp3 çalarlar çıktı sanırım ama pek yaygın değiller daha. Hard diskli olanlarda var bu özellik daha çok herhalde. -
Biraz bekleyelim de yeni modelin fiyatı ilk çıkışta 200 Dolardan aşşağı olmaz. Hadi o biraz düşsün, yaygınlaşsın diyeceğiz. Düşünce model seçimi için buralarda soracağız. Sonra Arkadia diyecekki 'Bunların ekranlıları çıkacak biraz bekle de onu al' Naydaa sonra yine aynı şey olacak felan yaaa. Biz dede olunca artık sakallı sakallı mp3 le falan dolaşacağız. -
izmirde sony sordum mp3 çalar + wave olayı fılan 380 milyon dediler baya makul bı fıyat sony için... -
Size bulabilirseniz, Rio VOLT'u tavsiye ederim 120$, yenisi 150$ civari. piyasadaki mp3 playerlarin hepsinden daha kaliteli. -
beyler ben dav316 aldım.:
şarj edilebilir piliyle fln geliyor.
yalnız bazı korsan müzik cdlerini çalamayabilir (olasılığa bak)
ama ses kalitesi yanında gelen (uyduruk gelen) kulaklık da oldukça iyi ses veriyor.şahsen fred durstü yanımda hissettim desem :) -
MP3'ü CD üzerinden çalan aletler aynı bilgisayar gibi çalışır.Onlarda da çok küçük bir ram bellek vardır.Bende MP3'lü VCD Player var.O da bu şekilde çalışıyor.Ram bellekleri küçük olduğu için özellikle sıkıştırma oranı yüksek olmayan şarkılarda(128 kbps üstü)hafif takılmalar gösterir.Ve bence bu bellek taşınabilir bir alette daha küçük olacaktır ve bu nedenle hiç tat vermeyecektir.Yalnız bir avantajı da şu:Veri önce ram'e aktarılıp çalındığı için kısa süreli sarsıntılarda etkilenmiyor(tabi MP3 çalarken)
Para olayını halledersem benim yapacağım şu:Bir cd-writer alıp mp3'lerimi Audio cd yaparak normal bir discman ile dinliycem.Bence şimdilik en iyi yöntem bu.Tabi kararı verecek olan sensin.. -
Ama ilginçtir söylliim:
burdaki kopya müzik cdlerinin kalitesizliğinden midir nedir bilinmez
müzik cdlerini bir-2 track çalıyor sonra donuyor(ama aynı cd'yi evdeki müzik seti çok süper çalıyor)
ama Pc-world Interactive 11 gibi eski bir sayıdaki (98 yılı) mp3leri bulup gıcır gibi çalıyor (cd bayağı çizik)..
herhalde mp3'ün cdde ufak yer kaplamasıyla alakalı birşey..
bir de güzel özellikleri dediğim gibi herhangi bir cdden mesela dergi cdsiniden bütün mp3leri buluyor -
Ben de dün almaya çalıştım bi tane discman tarzı mp3 çalar Sunny ve premier i dinledim amanın o ne öyle ses kalitesi diye biye bişey yok adi bir kulaklığı var. Sesini sonuna kadar açmazsan doğru dürüst dinleyemezsin. Benim aiwa walkman ona beş basar bence . Walkman dediğin sesini açınca beynine işleyecek gürültüsü. 110 milyondu ikisi de.
Ama bi philips vardı ona da 300 küsür dedilerdi biraz pahalı geldi gerçi onu deneme şansım olmadı klitesini bilmiyorum ama philips olduğuna göre iyidir. En iyisi paraya kıyıp kaliteli sony veya aiwa gibi markalardan almak gerek. Dün itibariyle mp3 lü discman alma fikri artık bende kalmadı belki ucuz bi sony bulursam alırım -
Sunny bende de var; verdikleri kulaklık tek kelimeyle berbat, ancak kaliteli bir kulaklıkla dinlersen sesi güzeldir! -
Vallahi övünmek gibi olmasın ama benimkinin ses kalitesi bayağı iyi...
Tavsiye ederim..tabi bir sony olamaz
eee ne de olsa "that is a sony"
(böyle miydi yaw?) -
Rio volt'u bir dinleyin, sonra konusalim. anti shock'uda var. ekrani diger mp3 playerlar gibi saat ekrani kadar degil. ses kalitesi mükemmel, üzerinde gelen kulaklik harika. Ayarlanabilir equalizer'i var, sitesinden bir kac ayda bir programini indiriyorsunuz. cdye yazinca otomatik update yapiyor. arkadas amerikadan getirtti, ilk firsatta bende getirtecegim.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X