Şimdi Ara

Minoxil Deri Spreyi Kafama Göre Kullanabilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herhangi bir yan etki durumu olur mu vücutta? Daha önce kullananlar yorum yaparsa makbule geçer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tansiyonu düşürüyor aşırı sürersen baygınlık geçirebilirsin
    Hiçbir ilacı doktor kontrolü dışında kullanmamayı ilkokulda öğretmiyorlar mı

• quote:

Orijinalden alıntı: Cosmic Love

Tansiyonu düşürüyor aşırı sürersen baygınlık geçirebilirsin
    Hiçbir ilacı doktor kontrolü dışında kullanmamayı ilkokulda öğretmiyorlar mı
    Orası öyle hocam ama şu günlerde evdeyiz sakallarıma bir çeki düzen gelsin doktorada gidemiyoruz malum. Yüzümdeki sivilce izlerini kapatsın maksat

• 5 fısı geçersen tansiyonu oynatabilir.
    Saç için sürerken kulakta çınlama yapiyo bazen.
    Cildin egzamaya yatkinsa tetikleyebilir.
    En başta güçsüz olanlari döker depresyona girme sakın.
    4 aydan once olumlu bir değişim bekleme.
    6 8 ay sonra oh be çıktı diyip kullanmayı bırakma.
    5 yıldır kullanıyorum saç için sorun varsa daha cevaplayabilirim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4236FE4D1

5 fısı geçersen tansiyonu oynatabilir.
    Saç için sürerken kulakta çınlama yapiyo bazen.
    Cildin egzamaya yatkinsa tetikleyebilir.
    En başta güçsüz olanlari döker depresyona girme sakın.
    4 aydan once olumlu bir değişim bekleme.
    6 8 ay sonra oh be çıktı diyip kullanmayı bırakma.
    5 yıldır kullanıyorum saç için sorun varsa daha cevaplayabilirim.
    Üstat saçlarda dökülüyor ama saç için kullanmayacağım
    Sakallarım için kullanacağım. Cildim sivilceye yatkın ve biraz hassas hala çıkıyor ve izler var izleri kapatması için sakal bırakmak istiyorum.

Sorum şu sağ ve sol yanağa birer kez sıksak yetmez mi
    Ayrıca bu internette satılan mavi kutulu minoxiller güvenilir midir
    Kullandığınız zaman hormonlar üzerinde olumsuz bir etkisini gördünüz mü

• Hocam bolge büyüklugu fark etmeksizin toplam 5 fıs sıkılıyor.
    İnternetten aldığınıza barkod okutup bakabilirsiniz birde camasir suyu testi var 🙂.Gercek minoxil çamaşır suyuna sıktığınızda sarı renk verir.Benim onerim eczaneden almaniz 3 al 2 ode tarzi kampanyalar oluyor.

Hormonla alakasi yok hocam bu ilacın.Hormon ilaçları propecia, finasterid,dutasterid.
    Damar genişleterek doku beslenmesini arttırıyor zaten bırakınca dökülmesi de bu yüzden oluyor.

Foam denilen köpük formu var yurtdisindan aldiriyordum abime ve cok efsaneler egzama sacta kuruma gibi problemler olmuyor onda fakat ülkede yok.Disardan aldanizda artik 1 tüp 160 tl.

Ülkede 2 marka cok satiyor bioxinin birde minoxil( evet bu aslinda marka adı).

Bioxinin bir iki tık ucuzdur. Ben ikisinde herhangi bir fark gormedim yıllardır bi onu bi onu alırım hangisinde kampanya varsa

Olay sivilceden çok dermatit hocam ciltte kuruma ve pullanma olabilir buda zamanla gecebiliyor.

Saclarda ketoral adlı sampuani 10 gunde bir kullanarak bu durum onleniyor fakat sakalda nasil onlenir veya gerek varmidir tam emin değilim.

• Hocam saç uzmanın birisine benziyorsunuz. Benim saçlar genç yaşta çok inceldiler dükülüyorlarda. Ailede kellik yok ama bende stres/depresyon ve kansızlık vardı. Saçlarım baya döküldü. kalanları güçlendirmek için ne önerirsiniz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wax mı Saç Spreyi mi?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Hocam bolge büyüklugu fark etmeksizin toplam 5 fıs sıkılıyor.
    İnternetten aldığınıza barkod okutup bakabilirsiniz birde camasir suyu testi var 🙂.Gercek minoxil çamaşır suyuna sıktığınızda sarı renk verir.Benim onerim eczaneden almaniz 3 al 2 ode tarzi kampanyalar oluyor.

Hormonla alakasi yok hocam bu ilacın.Hormon ilaçları propecia, finasterid,dutasterid.
    Damar genişleterek doku beslenmesini arttırıyor zaten bırakınca dökülmesi de bu yüzden oluyor.

Foam denilen köpük formu var yurtdisindan aldiriyordum abime ve cok efsaneler egzama sacta kuruma gibi problemler olmuyor onda fakat ülkede yok.Disardan aldanizda artik 1 tüp 160 tl.

Ülkede 2 marka cok satiyor bioxinin birde minoxil( evet bu aslinda marka adı).

Bioxinin bir iki tık ucuzdur. Ben ikisinde herhangi bir fark gormedim yıllardır bi onu bi onu alırım hangisinde kampanya varsa

Olay sivilceden çok dermatit hocam ciltte kuruma ve pullanma olabilir buda zamanla gecebiliyor.

Saclarda ketoral adlı sampuani 10 gunde bir kullanarak bu durum onleniyor fakat sakalda nasil onlenir veya gerek varmidir tam emin değilim.
    Aklımdaki soru işaretlerini bayağı azalttınız hocam sağ olun.
    Peki bir kutusu kaç gün/ay gidiyor?

Sakal konusunda da mı bırakınca dökülme oluyor saç gibi?

Bunun dışındaki sakal serumu olarak satılan ürünleri önerir misiniz?

• Hocam genetik dökülme cok farkli bir bilmece ailede yoktur sizde vardır ailede vardir siz kefeni yirtmissinizdir ( bu ornegi cok az gördüm).

Kansızlık ve stresse zaten etkenleri ortadan kaldırınca kendi toparliyor.

Dokulme tepe ve sakaklardan başlamışsa genelde genetik oluyo.Genel bir seyrelme ve incelme varsa kansizlik stres mevsimsel geçiş daha olası etkenler.Dokulmeyi gormeden cok bi yorum yapamiyorum.

Köklerin yok olmadığı ( ameliyat, yara vb) dışında işe yaramamasi icin pek sebep yok.Bunyeye de bağlı kullanip sonuc alamayan tanıdıklarda var .

Not: Bunlar sadece benim deneyimlerim ve görüşlerim

• Hocam normalde 1 ay gider sabah akşam 1 fıs .Ben bazen gece uyuyakalıyom bana 35 40 gün gidiyor.
    Fda onayli ilaclara bakın gerisine ben guvenmiyorum.
    Biotin alabilirsiniz destek olarak onada cok para harcamadan hp marka alıyordum max 25 tl biseydi.Minoxile gelen son zamdan sonra bıraktım biotini :(
    Bu piyasada cok fazla kandirmaca var dikkatli olup saglam araştırıp oyle alın hocam ne alicaksanız.
    Eczane dışında da şuna da bakın şu urunede goz gezdirin bu da iyi gelir diye cok diyolar dikkatli olmak lazim 😂

• quote:

Hocam normalde 1 ay gider sabah akşam 1 fıs .Ben bazen gece uyuyakalıyom bana 35 40 gün gidiyor.
    Fda onayli ilaclara bakın gerisine ben guvenmiyorum.
    Biotin alabilirsiniz destek olarak onada cok para harcamadan hp marka alıyordum max 25 tl biseydi.Minoxile gelen son zamdan sonra bıraktım biotini :(
    Bu piyasada cok fazla kandirmaca var dikkatli olup saglam araştırıp oyle alın hocam ne alicaksanız.
    Eczane dışında da şuna da bakın şu urunede goz gezdirin bu da iyi gelir diye cok diyolar dikkatli olmak lazim 😂
    Tamamdır hocam sağ olun :)
  • Zaten kafana göre kullanıyorsun.Nerede açıklık varsa oraya sıkıcan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rica ederim hocam

• Hocam bu bioxcin minoxilden ucuz baya yarı fiyatına.ikisininde etken maddesi aynı %5 minoksidil aynı etkiyi vermezler mi?

• halaycibasi kullanıcısına yanıt
    Ben ayni etkiyi aldım fiyat farki eskiden kalma.Minoksil eskiden yabanci bi ilac sirketindeydi simdi pharmactive aldi ama tabi ulkemizde fiyat hic bi zaman geri düşmez.
    Dolar uctu diye bole oldu.25 TL'ye aldığımı hatirliyorum minoksili.

• quote:

Orijinalden alıntı: Virtüöz

Zaten kafana göre kullanıyorsun.Nerede açıklık varsa oraya sıkıcan.
    Önce güldüm sonra papatya

• Hocam erken yaşta saç beyazlaması için bir şey biliyor musunuz? Tekrar eski rengine dönmesi mümkün mü?

• Hocam zeytinyagi sur faydasi oluyor

Minozil kullanmak sakat is

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah aşkına hangi organınızdan atıyorsunuz.
    Kullanmak basit değil zaten merak etmeyin her ay 100 tl verip sabah aksam aksatmadan ozenle kullanmak burda bilmeden yazı yazmaktan daha zordur.
    Argan ve emu yağını arastirin da en azindan yağda bilginiz olur

• justicest J kullanıcısına yanıt
    Valla hocam pigmentasyonla alakali oldugu icin renkte surup eski rengine gelmesi hakkında bilgim yok.
    Beyaz aralara iyidir ya karizma olur hocam dert etmeyin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.