Şimdi Ara

Minoxil %5 saçımı döküyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 18 yaşındayım saçlarımda ön tarafta yanlardan dökülme başlamıştı bende geç olmadan doktora gittim doktorda minoxil %5 önerdi 16 gündür kullanıyorum ama saçımı daha çok dökmeye başladı özellikle ilacı saçıma yedirirken 100 tel falan döküyor bide sabah akşam sürüyorum ilaca devam etmeliyim kullanan arkadaşlardada böyle olan varsa lütfen yardım etsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: cepAnkara

doktor tavsiyesi ile mi aldın. ilk başlarda daha çok döker zaten o sorun değilde eğer doktor tavsiyesi ile almadıysan bırak derim

evet doktor tavsiyesi ile aldım doktor bunu kullanırsan hiç dökülmez dedi. Şu anda ilacın 25. günündeyim hala dökülüyor offfffff ulan offff ağlıyacam valla geri döngü yapar mı kullananlar yardım etsin ?

Orijinalden alıntı: Marksman84

ilk başlarda döker.2 veya 3. ayda etki etmeye başlar.ama 7-8 ay da döngü yapıp tekrar dökülme yapabilir.o yüzden biraz riskli.

siz kullandınız mı benim eskiden saçımın içi gözükmüyordu yine dökülüyordu ama bu öyle bir hızlandırdıki şu ilacı sürerken dökülmese hep orda döküldü günde 2 kere 5 fıs yapıyorum 200 tel saç gidiyor.siz kullandıysanız sizdede aynı şeyler oldu mu inşallah geri çıkarır

• Ilk başta zayıflamış sac tellerini dökmesi normaldir . Sonradan düzelecektir , 6 ay sonra etkilerini görmeye başlarsınız . Eğer uzun sure Kullanım sonucu bırakırsanız çıkan saclarınız yeniden dökülür . Ve Saçma Çıkarma da en etkili ilaçlardandir. Dermatolog dan Alıntı ...

Daha Fazla Göster
  • Sakal için kullanan var mi arkadaşlar

Su şekil olma ihtimali var midir bide benim sakallar before fotosundaki gibi çıkıyor
     Minoxil %5 saçımı döküyor

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.