Şimdi Ara

Minor Empire <<Ana konu>>

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Anadolu'nun tarihte kullanılan adlarından biri olan küçük asya - asia minor ve Türk müziğinde sık kullanılan minör akorlardan esinlenerek adını oluşturan Kanada doğumlu müzik grubudur
    Minor Empire'ın ilk albümü olan Second Nature'ı oluşturanlar arasında gitarist/prodüktör Ozan Boz, vokalist Özgü Özman, gitarist Michael Occhipinti, bas gitarist Chris Gartner, perküsyonist Debashis Sinha, udi İsmail Hakkı Fencioğlu, kanuni Didem Başar, bağlama sanatçısı Sidar Demirer ve klarinet sanatçısı Selim Sesler bulunmakta.
    Second Nature piyasa çıktığı Ocak 2011 tarihinten itibaren basından çok sayıda övgü almış, Kanada Radyo listelerinde 1 numaraya kadar yükselmiş ve CBC Radyo ve Toronto Sun müzik eleştirmeni Errol Nazareth tarafından "dünya müziği için geleceğe doğru atılmış büyük bir adım" olarak nitelendirilmiştir.
    Kanada tabanlı Exclaim! dergisi müzik yazarı David Dacks Second Nature için "çok başarılı şekilde rüyamsı" derken , Amerika tabanlı World Music Central yazarı TJ Nelson albümü "cesur, uzmanca yaratılmış ve zengin içerikli" olarak değerlendirmiştir.

Ödülleri
    2012 Bağımsız Müzik Ödüllerinde Yılın Dünya Müzik Grubu/Sanatçısı ödülünü kazandılar
    2011 Kanada Folk Müzik Ödüllerinde Yılın Dünya Müzik Grubu ödülünü kazandılar

Bir kaç begendigim şarkısı

• *müzik bölümü*

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Illuminn

*müzik bölümü*

Tartışma konusu açtım :)
  • dinleyelim bakalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tür folk karısımı muzıklerde oncelıgım melodılerdır melodılerı cok sıradan vokal vasat ama winampta araya sıkıstırılabılır bır ıkı parcaları var.

Ben begenmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mega Therion

Bu tür folk karısımı muzıklerde oncelıgım melodılerdır melodılerı cok sıradan vokal vasat ama winampta araya sıkıstırılabılır bır ıkı parcaları var.

Ben begenmiyorum.

Yorum için teşekkürler.
  • Oyun sanıpta geldim gidiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    King Of Knight
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.