Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Minion Kapaklı cam bardak - figür Satın Al 3 Nisan 2024 15:22 1 1 Minion Kapaklı cam bardak - figür İster figür isterseniz de bardak olarak kullanabilirsiniz.Ürünün linkini de aşağıya ekledim. İstediğim fiyat 200 TL Hiç kullanılmadı fotoğrafını çekmek için kutusundan çıkarttım.aliexpress.com371.56TRY |330 ml Sevimli Minions şekilli Cam Bardak Vakum Yalıtım Cam Kupa Termos Bardak Garrafa Termica Kahve Su Şişesi YFQ 15212|bottle cap magic trick|bottle wrapbottl - AliExpresshttps://tr.aliexpress.com/item/32553408720.html?gatewayAdapt=glo2turSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 200 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün EAFC25 100K Coins 100 TL (Stok 1.6M) ALINIK EAFC25 Yüksek Seviye Proclub Hesabı ELİT KADROLU EAFC24(FIFA) Hesabı Ps5 Steam Forza Horizon 5 Alınacak Gift