< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Katılmıyorum. Kesinlikle 3080'den daha iyi bir seçim. Arka plakaya çift taraflı bant ile küçük bir fan ekleyebilirsiniz. 124 MH/s kazarken 276W güç çekiyor. Aynı zamanda tek slot üzerinden 2 kartlık MH/s alıyorsunuz. LHR mi değil mi diye şüpheye düşmüyorsunuz. Piyasada alınabilecek en iyi kartlardan birisi 3090dır |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İsmailBe -- 25 Eylül 2021; 23:5:45 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Arkadaşlar yaklaşık 5 yıldır mining yapan birisi olarak istediğiniz soruları özelden veya buradan sorabilirsiniz. Bu iş bir ticarettir ve tamamen ticari düşünmek bu işin temelidir. Yeni başlayanlar için mini bir mining sözlüğü: Bulut Madenciliği (Cloud Mining) Nedir ? Riskleri Mining de Ekran Kartı (GPU) Sıcaklığı Mining için En İyi Ekran Kartı – 2021 Güncel Liste < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tomydeely -- 26 Eylül 2021; 21:4:34 > |
|
|
|
Merhaba, Monster notebook ile mining işine başlamayı düşünüyorum. Cihazın güncel fiyatı 20.500 TL ve ekran kartı aşağıdaki şekildedir, nVIDIA® GeForce® RTX3070 Max-Performance 8GB GDDR6 256-Bit DX12 (En Yüksek Grafik Gücü; 125Watt + 15 Watt DB 2.0) Bu cihaz ile ETH madenciliği yapmak mantıklı olur mu ve cihazın ömrünü çok kısaltır mı? Bir rig kurulumu yaptığınız zaman aldığınız sistemin ömrü ortalama ne kadar sürede bitiyor? Açıkçası yalnızca madencilik yapmak için değil eğer madencilik işi bir gün biterse elimde iyi bir bilgisayarım olsun diye laptop ile bu işe girmeyi düşünüyorum. Sizin de fikirlerinizi almak isterim, şimdiden teşekkürler. Saygılar |
|
|
Intel Core i7-8700K / Asus Prime Z370-A / Radeon R9 380X OC Nitro Dual-X / G.SKILL TridentZ (2X8GB) 3000Mhz RGB / Samsung 960evo 250GB / Iceberg 240mm Sıvı Soğutma RGB / Toshiba P300 2TB / Thermaltake 750W 80 Plus Gold RGB / Hypnos Gaming Kasa RGB / Viewsonic XG2402 1 MS 144hz Gaming Monitör / AOC Q3279VWF 31.5" 5ms 75hz 2.Monitör /
Sigorta Teknik Operasyon Uzmanı |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Hocam bende de 1660 super ekran kartı var ve bana çok kolay geldiği için unmineable üzerinden kazım yapmaktayım fakat dediğiniz 110-70 dolarlara ulaşamıyorum 30 mh larda kazım yapıyorum ve 7/24 makine çalıştığı zaman aldığım miktar 62 dolar seviyelerinde siz kaç mh kazıyorsunuz ve hangi pool ile bu miktarlara ulaşıyorsunuz acaba? |
Ben o mesajı yazmamın üzerinden 6 ay geçmiş. 6 ayda köprünün altından çooook sular aktı. Şimdilerde ayda 500 TL kazanıyorsan öp başına koy. Ben o zamanlar aylık 1.000 TL üzerinde kazanıyordum şimdilerde aylık en fazla 0.02 Eth kazıyorum oda şu anki eth fiyatı çok yükseldiği için 700 TL yapar, aşağı yukarı 100 TL elektrik desek 600 TL bırakır. Eskiden aylık 0.05 Eth kazıyorduk ki şimdi kazabilsek 1.750 TL yapar. Yani kısaca o devir geçti artık. Günlük 0.0015 lerden 0.0006' lara geldik. Bu arada Etherminede Eth kaznıyorum kullandığım uygulama T-Rex |
|
Anladım hocam tarihe dikkat etmemiştim ben de yeni yeni başladım mining yapmaya ethermine da dikkatimi çekti fakat ödeme aralığı ve fee ücretleri nedir bilgi verir misiniz? Binance, paribu gibi borsalara aktarım yapmak için ne gibi süreçlerden geçmek gerekiyor ve ne kadar komisyona tabii tutuluyorsunuz? |