Bildirim
Minicraft Tarzı Oyun Önerin :D
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Terraria -
Ace of Spades 3 boyutlu vurmalı bir oyun. -
Arkadaşla teke tek oynayabilirmizyiz o oyunu ? -
Hiç oynamadım Lan desteği ya da ona benzer birşey var mıdır bilmiyorum malesef :/ -
Tamam Saolun Beyler -
quote:
Orijinalden alıntı: gökbörü58
Tamam Saolun Beyler
Mini-Craft
Terraria iyidir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dont starve -
quote:
Orijinalden alıntı: gökbörü58
Arkadaşla teke tek oynayabilirmizyiz o oyunu ?
Arkadaşla teke tek oynarsın.Oyun zaten ultiplayer bir oyun biriniz sever açar diğeriniz girer veya birsürü server var birine girip oynarsınız ikiniz.Oyun modlarıda var zombi bayrak kapmaca falan... -
quote:
Orijinalden alıntı: heyoguzhan
Dont starve
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Başka oyun önerebilecek var mı yine buna benzer -
Ace of Spades, bildiğin Minecraft ın fps li bir hali. Geçenlerde steam de indirime de girmişti. -
Kardeş o oyunun grafikleri kötü değilmi illa oyun oynayacaksan ne biliyim fifa felan yüklesen -
quote:
Orijinalden alıntı: GuvenDoluyurt
Kardeş o oyunun grafikleri kötü değilmi illa oyun oynayacaksan ne biliyim fifa felan yüklesen
Çık git -
quote:
Orijinalden alıntı: AtheistImam
quote:
Kardeş o oyunun grafikleri kötü değilmi illa oyun oynayacaksan ne biliyim fifa felan yüklesen
Çık git
kaçtım. -
minecraft gibi tek otun terriadır ama kimse minecraftın yerini tutmaz özellikle mod veya tecture packeten sonra
feeds the beatsı dene ftb minenin modifiyelenmişidir nükleer santral fln var -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: AtheistImam
quote:
Çık git
kaçtım.
-
growtopia yi oneririm bağimlisi olursun eyer minecraft i seviyosan -
growtopia yi oneririm
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X