Şimdi Ara

Minicooper üstündeki ve şeklindeki şerit ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar üzülerek yeni aldıgım 2. el cooperima önden çarptılar vede ön kaput filan gitti ... çıkartılar üstündeki güzelim şeritlerde çıktı haliyle ...

acaba yeniden nereden yaptirabilirim vede fiyatı ne olur bilen varmıdır acaba ?

• Reklamcılar ve modifiyecilere sorabilirsin.. Onlar yapacaktır..
  • serviste,maslak sanayide,reklamcılarda yaptırabilirsin..sanırım 70ytl civarına halloluyordu
  • Servise neden wermedin arabayı

Experi cagır yada ara seritler wardı de onları serviste taktırt para mara werme
  • GEcmiş olsun dostum.Onden nasıl vurdular yau ? Genelde bizim millet arkadan vurur
  • Evet ilginç bir durum benceede arkadan vurur önden nasıl vurdu
  • gecmis olsun reklamcilar yapar ama en yisi serviste yaptırman
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: kW

arkadaşlar üzülerek yeni aldıgım 2. el cooperima önden çarptılar vede ön kaput filan gitti ... çıkartılar üstündeki güzelim şeritlerde çıktı haliyle ...

Mini Klubu olarak Geçmiş olsun Dilerim.

Borusanda Yaptırmanı tavsiye ederim.
  • Dostum çok geçmiş olsun ...

EDİT: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi red_power -- 22 Mart 2007; 19:28:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: atiyba

serviste,maslak sanayide,reklamcılarda yaptırabilirsin..sanırım 70ytl civarına halloluyordu

banada maslak dedilerde oraya gideceğim benzin parasıyla her halde kosiflerde yaptırmam daha mantıklık :) şaka maka saol kosiflerle konustum adamlar bu işlemde ciddi tırtstıklarını söylediler abartıyorum ama yapmamaya çalişiyoruz müşteri memnn kalmıyor filan diyor bugun konustugum adam ...

herhalde bir penta otoya gidecez bakalım onlar ne diyecek....
  • quote:

Orjinalden alıntı: drahte 1905

Servise neden wermedin arabayı

Experi cagır yada ara seritler wardı de onları serviste taktırt para mara werme

su an aracım kosifler bostancıda .... expere aracım gösterilmiş birakin üst çizgileri tamponu sadece yaptırmıs 500 - 800 ytl civari olan tampona sadece makyaj yapmakla yetinmişler kosiflerdeki adam söylüyor nedeni ise expert bakalım cumartesi galba aracım cıkacak ne yargaralar kopacak süpriz ...
  • geçmiş olsun kardeş...

pentadan da halledemezsen bi pm at... bakalım yardım edebilecekmiyim

kaput falan gittiyse, nası makyajla tampon tamir oluyo be hocam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chino -- 23 Mart 2007; 22:26:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..dEnZeL..

GEcmiş olsun dostum.Onden nasıl vurdular yau ? Genelde bizim millet arkadan vurur

ben yanlış yazmısım :) tam acıklıyım park halindeki aracıma kamyon ya arka arkaya gelirken GİRMİŞ yada bosa almıs GİRMİŞ tam bilemiyorum kaçmış gitmiş göremedik görmemiş cevredekilerde neyse ...

araçta 3-4 bin ytl arasi hasar çıkmış ön kaporta vede panel değişecekmiş kapı gerilmiş ... vede motorun sogutma sistemi hasar görmüş dedi kosiflerdeki arkadas bakalım ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

quote:

arkadaşlar üzülerek yeni aldıgım 2. el cooperima önden çarptılar vede ön kaput filan gitti ... çıkartılar üstündeki güzelim şeritlerde çıktı haliyle ...

Mini Klubu olarak Geçmiş olsun Dilerim.

Borusanda Yaptırmanı tavsiye ederim.

borusanı bilemem ama kosifler 52 € x 2 çift şerit diye mebla diyorlar vede kabarmalara garanti veremiyorlar :(

penta oto ile konusacam yada iyi bir yer tavsiye ederseniz gideriz ...
  • 52 ii bi fiyat...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chino

geçmiş olsun kardeş...

pentadan da halledemezsen bi pm at... bakalım yardım edebilecekmiyim

kaput falan gittiyse, nası makyajla tampon tamir oluyo be hocam...

nasıl anlamadım makyaj derken kaput değişti .. kampon değişmemiş sadece OTOKİNG giye bir sistem varmış onla hallettiklerini söylüyorlar .. bakacam cumartesi günü ..

bide arabamda japonca yazılar var di mert tunningden alınma yine oranın kapısını calıcaz yada arkadaslar sizde güzel görseller varsa kabulümdür :)

• quote:

Orjinalden alıntı: Chino

52 ii bi fiyat...

ama garanti veremiyor arkadaşlar :)

erenköy mü löl benim sigorta şirketim Çagrın bilirsin belki :)
  • dostum bostancı taraflarında oturuyorsun sanırım aracını oralarda gördüm birkaç kere..bu arada şeritlere dalıp geçmiş olsun demeyi unutmuşum pardon

quote:

nasıl anlamadım makyaj derken kaput değişti .. kampon değişmemiş sadece OTOKİNG giye bir sistem varmış onla hallettiklerini söylüyorlar .. bakacam cumartesi günü ..

bide arabamda japonca yazılar var di mert tunningden alınma yine oranın kapısını calıcaz yada arkadaslar sizde güzel görseller varsa kabulümdür :)

• çok saol darısı kimsenin başına diyorum lanet olsun dikkatsiz insanlardan ... yazık günah bana bişi olmuyor ama kasko şirketleri filan yazık vallah ... şahsen bizede dokunuyor gelecek sene hasarsızlıktan kurtulamıyacaz ayni parayla kaskoya devam :)
  • off yaw 132 euro diyor pento oto off off ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.