Bildirim
Minibüste nereye oturuyorsunuz ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Minibüste nereye oturuyorsunuz ?
(En Son Oy Tarihi: 9.5.2012)
Giriş
-
kapı kenarındaki tekli koltuk -
En arka sol köşe. Yer veriymmi vermiyimmi diye dertte yok. Ohh mis.. -
en arka sol doluysa sağda olur ama en arka olcak -
en arka sol köşe kafamı cama yaslayıp uyuyor numarası yaparım -
En ön akar -
quote:
Orijinalden alıntı: Karekök.
En ön akar
Hiç en önde oturmadım hocam..arkadakiler sana bakabiliyor ama sen bakamıyorsun bana uymuyor.. -
Hayatımda hiç minibüs'e binmedim
Çünkü bizim buralarda sadece otobüs var -
Minibüsten nefret ederim. Her bindiğimde başkasının başına gelmeyecek şeyler benim başıma geliyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: KonvictMuziK
quote:
Orijinalden alıntı: Karekök.
En ön akar
Hiç en önde oturmadım hocam..arkadakiler sana bakabiliyor ama sen bakamıyorsun bana uymuyor..
Hoca şimdi şöyle bi şey de var , sen herhangi bir yerde otururken ayaktakiler sana tip tip bakıyor ve çocuklu biri varsa yer vermek zorunda oluyorsun , ama en önde bu sıkıntı yok .
İnememe sıkıntın da olmuyor, sağ kapdan iniyorsun( eğer kapının kulbunu sökmemişlerse)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ElvanDalton -- 3 Mayıs 2012; 20:15:58 >
-
En arka sol veya sağ koltuk... -
arka dörtlü veya ayakta kalıyorum , boş yer olursa hemen mezarcı moduna giriyorum -
Boş yere -
arka dörtlü sağ taraf, şoforün bi arkası muavinlik yeri.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X