Şimdi Ara

*** MiNiATURK ***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

miniaturk'e kadıkoy'den nasil gidilir arkadaslar???

tesekkurler...

• otobüsle,minibüsle
  • vapurla eminönü'ne geçersin ordan otobüsler kalkıyor..
  • tesekkurler....ya 1kere arabayla gıtmıstım....ıcerı foto mak. sokmak ıcın para mı alıyolardı???
  • quote:

Orjinalden alıntı: machiavelli

tesekkurler....ya 1kere arabayla gıtmıstım....ıcerı foto mak. sokmak ıcın para mı alıyolardı???

evet paralı!! 3 milyon öğrenci büyük 5 galiba!! foto serbest
  • tam yerini tarıf edebilecek olan varmı aranızda anadolu yakasından arabayla nasıl gidilir karşıyı çok iyi bilmiyorum
  • Bakın önce eminönüne gelin orada otobus durakları ver 47 nolu otobuse binin ve miniaturkun önünde inin zaten şoföre söyleyince indirir sizi.Yanlız birden fazla 47 nolu otobus vardır hepsi ordan geçer ama önce şoföre sorun miniaturk den geçiyor mu diye.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gechen sene gitmishtim cidden chok küsel bi yer bayaa eğlenmishtim arkadashlarımı ösledim
  • quote:

Orjinalden alıntı: roswell

gechen sene gitmishtim cidden chok küsel bi yer bayaa eğlenmishtim arkadashlarımı ösledim

Seni yazım şekLinden doLayı şiddetle kınıyorum
  • 'cı başı..........

Seni banlama şekLinden doLayı şiddetle kınıyorum
  • Ben gittim hiç bir şeye benzemiyor.Adımbaşı reklam var.Profilo alışveriş merkesizi topkapı sarayından büyük yapmışlar reklam olsun diye.Herşeyi sponsorlara yüklemişler,bakım yapmıyolar,birde girişte bi ton para alıyolar
  • quote:

Orjinalden alıntı: roswell

gechen sene gitmishtim cidden chok küsel bi yer bayaa eğlenmishtim arkadashlarımı ösledim
    kardeş TÜRKÇE yazarmısın anlaşılmıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.