Şimdi Ara

Mini PC (Ana konu) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
7
Favori
4.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

T1 modelini ofisimize yetkili satıcı olan bu siteden almıştım. Baya da memnunuz canavar gibi bir mini pc ancak 1 adet daha alacaktık stoklar tükeniş. Şuan ön siparişte eğer düşünüyorsan kaçırma derim. Şimdiden alırsan 2 haftaya stoklara girdiğinde direkt gönderilir. GMKtec EVO X2 96G 1TB SSD'li modelini de öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MDCH -- 18 Kasım 2025; 11:30:28 >

• Kullanmak istediğiniz programlar için N150 de yeterli olur ama bütçe önemli tabi. Minipc alımlarını bu siteden yaptım çoğu markanın yetkili satıcısı olduğu için. İsterseniz bütçenize göre bakabilirsiniz

Mini PC (Ana konu)www.minikpc.com
    Just a moment...
    https://www.minikpc.com/mini-bilgisayar

Algoritmik işlem yapmak için nasıl bir mini pc alabilirim? Forex algoritma programları yaratabilmek için. Çok güçlü bir bilgisayara ihtiyacım var. Hem evde hem de yazlıkta kullanabilmek için. Laptop düşünmüyorum. En güçlü laptoplar bile yoğun işlemlerde (en yoğun ağır oyunlar gibi düşünün) ısınıyor ve bozuluyormuş.

Sorum şunlar:

1. Güçlü bir laptop mu almalıyım? En güçlüsü
    2. Her iki eve ayrı ayrı en güçlü Desktop PC'mi almalıyım? Ancak 6 ay boş duracak her biri nöbetleşe. En güçlüsünü almayı isterim.
    3. Yoksa bu işi kaldıracak bir mini PC var mı? Durmadan yeni dosyalar eklemekten kurtulurum. Bu kadar güçlü bir işlemi kaldırır mı mini PC'ler?

Mini PC'ler hoşuma gitti. Bu işi kaldıracak bir mini pc var mıdır? Arıza olduğunda tamir etmesi veya upgrade yapmayı her bilgisayarcı yapabilir mi? Yazlık kasabamızda pek çok bilgisayarcı var.

Teşekkürler.

• Raspberry PI 5 kullanıyordum, hiç aklımda yoktu x86'ya geçsem mi acaba diye geziniyordum. Nipogi AK1 Plus'a rastladım fiyatı uygun boyutu ufak özellikleri de hoşuma gitti. Amacım medya sunucusunu RP5'den Nipogi'ye taşımak. Ram de 8 olunca Proxmox ile Linux ve Win 10 kullanabilirim diye düşünüyorum.

Nipogi Ak1 Plus Intel N100 8gb Ddr4 256GB Nvme SSD 2*hdmı 2*3.0usb 2*2.0usb Wifi 5 Bt 4.2 Win 11 Pro Mini Pc
    app.hb.biz
    Nipogi Ak1 Plus Intel N100 8gb Ddr4 256GB Nvme SSD 2*hdmı Fiyatı
    https://app.hb.biz/pNSjaXzxv9Nb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ykurtulus -- 24 Ocak 2026; 0:17:34 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• ykurtulus kullanıcısına yanıt

bu pc ile alakalı bir gaiprlik var gibi. atombilişim kendi sitesinde işlemci n97 yazmış fakat hb de n100 belirtilmiş.

Cihaz güzel açıklamada boyut 10x10 diyordu ama 13x13 müş

RGB ışıkları kapatmadım Bios'ta ayarını bulamadım Windows kursam belki bir programı vardır ama Linux kurduğum için bu şekilde kullanıyorum. En güzel olayı alt kısımda ek disk modülü var ve Memory artırılabilir.

Mini PC (Ana konu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ykurtulus -- 31 Ocak 2026; 15:29:48 >

• 2024 de Amazondan aldığım N100 işlemcili 12GB ram ve 256gb ssd li YouYeetoo BY51 MiniPC’m satılıktır. İlgilenenler ulaşabilir.

Ayda sadece 1-2 defa kullanıldı.

PSN ID : KenanK89
    XBOX Gametag : KenanK89#6017
  • 2. el fiyat performans mini pc arayışım var. 8 ram 128 ssd yeterli. düşünen varsa özel mesaj ile ulaşabilir.

Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.