Şimdi Ara

Mini map.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyundaki minik haritayı sol tarafa almak istiyorum gözüm nedense hep sol tarafta ve map kontrol yapamıyorum ayarlardan da bulamadım bilgisi olan ve bilgilendiren olursa sevinirim

• ayarlarda Arayuz de olabilir kotu geliyor bana sagda itemler falan oluyo rahat gelmiyo.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütün gambit ekibi ters kullanıyor sebebini anlamış değilim. hepsinin mi tersine geliyor acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozieekus

Arkadaşlar oyundaki minik haritayı sol tarafa almak istiyorum gözüm nedense hep sol tarafta ve map kontrol yapamıyorum ayarlardan da bulamadım bilgisi olan ve bilgilendiren olursa sevinirim

flip minimap secenegi var onu işaretle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fulctrum

Bütün gambit ekibi ters kullanıyor sebebini anlamış değilim. hepsinin mi tersine geliyor acaba?

GBG deki oyuncular Dota kökenli ve Dota da minimap sol alt köşede. Bu yüzden olduğunu düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nunéth

quote:

Orijinalden alıntı: Fulctrum

Bütün gambit ekibi ters kullanıyor sebebini anlamış değilim. hepsinin mi tersine geliyor acaba?

GBG deki oyuncular Dota kökenli ve Dota da minimap sol alt köşede. Bu yüzden olduğunu düşünüyorum.

Evet olabilir
  • Cevaplar için tesekkur ederim hepinize. Solak olduğumdan kaynaklı olabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mini E-Car 'lar
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozieekus

Cevaplar için tesekkur ederim hepinize. Solak olduğumdan kaynaklı olabilir

Ayarlarda other options mu ne olacak orda soldaki seçeneklerde olacak ama eminde olamadım şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih963

mini map'i sola taşıma yı merak eden kişiler varsa
    https://www.blogger.com/blogger.g?blogID=8222893475675134593#editor/target=post;postID=665913545716211390;onPublishedMenu=allposts;onClosedMenu=allposts;postNum=0;src=postname

bu linkten bakabilirler

Nice hort.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.