Şimdi Ara

Mini İTX Sistem Toplama REHBERİ [Adım Adım Montaj+İncelemeler] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
550
Cevap
54
Favori
37.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,1 senedir small form factor kasaları takip ediyorum.Şubat’18 de Ncase m1 v5 kullanmaya başladım.Boyutları ve bileşen uyumluluğu açısından harika bir kasa.

     Mini İTX Sistem Toplama REHBERİ [Adım Adım Montaj+İncelemeler]  Mini İTX Sistem Toplama REHBERİ [Adım Adım Montaj+İncelemeler]  Mini İTX Sistem Toplama REHBERİ [Adım Adım Montaj+İncelemeler]  Mini İTX Sistem Toplama REHBERİ [Adım Adım Montaj+İncelemeler]

    Şimdi de sistemi önsiparişle haziran’18 de almış olduğum Dan Case A4 sfx kasaya taşıdım.Bundan sonra sırada custom psu kabloları yapmak var.O konuda da kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

     Mini İTX Sistem Toplama REHBERİ [Adım Adım Montaj+İncelemeler]  Mini İTX Sistem Toplama REHBERİ [Adım Adım Montaj+İncelemeler]  Mini İTX Sistem Toplama REHBERİ [Adım Adım Montaj+İncelemeler]  Mini İTX Sistem Toplama REHBERİ [Adım Adım Montaj+İncelemeler]  Mini İTX Sistem Toplama REHBERİ [Adım Adım Montaj+İncelemeler]  Mini İTX Sistem Toplama REHBERİ [Adım Adım Montaj+İncelemeler]  Mini İTX Sistem Toplama REHBERİ [Adım Adım Montaj+İncelemeler]  Mini İTX Sistem Toplama REHBERİ [Adım Adım Montaj+İncelemeler]  Mini İTX Sistem Toplama REHBERİ [Adım Adım Montaj+İncelemeler]  Mini İTX Sistem Toplama REHBERİ [Adım Adım Montaj+İncelemeler]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psleda -- 16 Eylül 2018; 17:25:31 >




  • psleda kullanıcısına yanıt
    imrendim hocam :) kasalarınız harika görünüyor. ncase’i atx psu ile kullanabiliyor muyuz acaba?
  • Omara kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.Ncase atx psu ile kullanılırsa gpu uzunluğu max. 195mm olabiliyor.Ben tempered glass kapağı da sonradan satın aldım ve o şekilde kullandım,cam kapaksız olarak kullanıldığında 240mm radyatör ve 3,5"hdd kullanımı sağlayan braket de kasa ile beraber geliyor.Eğer atx psu kullanılırsa radyatör ve 3,5" hdd kullanılamıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psleda -- 16 Eylül 2018; 22:55:44 >
  • psleda kullanıcısına yanıt
    cevabınız için teşekkürler hocam. pcpartpicker’da kasayı bulamadım o yüzden uyumluluk kontrol edemedim. yeni atx psu almış olmasam denemek isterdim kasayı, bir başka bahara artık iyi akşamlar dilerim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Omara

    cevabınız için teşekkürler hocam. pcpartpicker’da kasayı bulamadım o yüzden uyumluluk kontrol edemedim. yeni atx psu almış olmasam denemek isterdim kasayı, bir başka bahara artık iyi akşamlar dilerim
    Rica ederim.Pcpartpicker da aratınca çıkmıyor ncase,sfflab.com sitesinden özelliklerine ulaşabilirsiniz.Ben de o siteden satın aldım zaten.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: smudge

    Buyrun fotolar.
     Mini İTX Sistem Toplama REHBERİ [Adım Adım Montaj+İncelemeler] Mini İTX Sistem Toplama REHBERİ [Adım Adım Montaj+İncelemeler] Mini İTX Sistem Toplama REHBERİ [Adım Adım Montaj+İncelemeler] Mini İTX Sistem Toplama REHBERİ [Adım Adım Montaj+İncelemeler] Mini İTX Sistem Toplama REHBERİ [Adım Adım Montaj+İncelemeler] Mini İTX Sistem Toplama REHBERİ [Adım Adım Montaj+İncelemeler]

    Alıntıları Göster
    Görsellerdeki sistemimi sattım sadece kasam kaldı onuda 150tl'den vericem ilgilenen arkadaşlar olursa.



    Ankara Maltepe de görerek alabilirsiniz.

    edit : (satıldı)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smudger -- 16 Kasım 2018; 13:47:10 >




  • Merhaba arkadaşlar, yıllar önce AMD ye gecicem diye sattığım fakat parası ile faturalari ödediğim🙄 sistem için uygun fiyatlı itx fm2 anakart ve işlemci arıyorum, forumda olanlarin çoğu satılmış, belki burdan birisi çıkar diye belirtmek istedim.
  • Durduk yere sıkılıp kolayca taşınabilir olması adına topladığım sırf STEAM (Steam Kütüphanem + Steam Link + Steam Controller) hatırına HTGPC tadında oyun platformumu sizlerin beğenisine sunuyorum.



    Sistem Bileşenlerim için imzama göz atabilirsiniz.

    Mod için kullandığım bileşenler ise;

    Lian Li v300 Alüminyum micro atx HTPC kasa
    Swiftech mcp655
    Swiftech mcr320 quet
    Swiftech Apooge GTZ blok
    Swiftech Mcv 80 gpu blok
    EK maximus 4 blok
    EK 20cm silindirik rezervuar
    Slenx Xteema 4 adet 12cm fan

    Kasanın son halini gösteren resimler ile sizleri başbaşa bırakıyorum .




     Mini İTX Sistem Toplama REHBERİ [Adım Adım Montaj+İncelemeler]

     Mini İTX Sistem Toplama REHBERİ [Adım Adım Montaj+İncelemeler]

     Mini İTX Sistem Toplama REHBERİ [Adım Adım Montaj+İncelemeler]

     Mini İTX Sistem Toplama REHBERİ [Adım Adım Montaj+İncelemeler]

     Mini İTX Sistem Toplama REHBERİ [Adım Adım Montaj+İncelemeler]

     Mini İTX Sistem Toplama REHBERİ [Adım Adım Montaj+İncelemeler]

     Mini İTX Sistem Toplama REHBERİ [Adım Adım Montaj+İncelemeler]

     Mini İTX Sistem Toplama REHBERİ [Adım Adım Montaj+İncelemeler]





  • Şu radyatörü kasa içine alabilsen süper olurmuş , az büyük kasa alıp
  • şu konuya her mesaj geldiğinde heyecanla açıyorum konuyu, yine kimler neler yapmış acaba diyerek. atx psu seçerek hata yapmamış olsam sfx olarak alınabilecek çok kasa var ama maalesef işte.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Chris Brown

    Şu radyatörü kasa içine alabilsen süper olurmuş , az büyük kasa alıp

    Corsair Air 540 aldım fakat cüssesi dev gibi olduğu için taşınabilir anlamını yitiriyordu.

    Air 240 aldım fakat kasa içine radyatör ve diğer bileşenler sığmadı.

    Mecburen LianLi alüminyum kasa alıp radyatörü dışına sabitlemek zorunda kaldım.

    Diğer 480mm radyatörlü SuSoğutmalı LianLi V2000b kasamda kenarda atıl vaziyette duruyor.
  • İş hayatının getirdiği seyahatlerden dolayı ben de mini itx'e geçmeyi düşünüyorum. Koca Corsair C70 taşınmıyor sağa sola :).

    9700k + Corsair H60 + RTX2070'e yuva olabilecek bir kasa tavsiye edebilir misiniz? Bunun dışında temel beklentim, sırt çantasına sığabilmesi ki uçak kabinine alabileyim :)
  • Silverstone sugo güzel kasa boyut olarak 450w psu su da var
  • Ben de Fractal Design Node 202 ile aranıza katılacağım. Kargoda şu an. Parçaları bir süredir mini-ITX'e göre upgrade ediyordum, sonunda sıra kasaya geldi
  • Merhaba hocam, konu çok faydalı oldu teşekkür ediyorum öncelikle.

    Açtığım konuda uzunca bahsettim (https://forum.donanimhaber.com/pc-kucultme-operasyonu-ve-diger-secenekler--136397674), şehir dışında yurttayım, eski FPS ve stratejileri oynuyorum, fotoğraf, grafik tasarım ve video render işim oluyor, programlama öğreniyorum, onun dışında sanal makine ve ofis programları ile işim var, linux+windows dual boot olarak kullanacağım. PC yılda 3-4 defa uzun yol görecek, taşıyabilmem gerek kısacası.

    Kafamda dizüstü almak vardı ama Mini ITX kasa toplamak ve zor durumlar için ucuz bir laptop almak daha cazip geldi çünkü 2 kg üzeri, fiyatı 5000'i aşmış, performansı masaüstünün her zaman gerisinde olan bu cihazları özellikle ülkemizde hiç cazip bulmuyorum.

    Mevcut sistemim konuda var, Mini ITX'e geçmek için

    En az kasa, soğutucu ve anakart değişimi ve SSD almam şart. Bir de 2. el monitör bulurum evdekini taşımamak için.

    Tavsiye verebilirseniz memnun olurum, bütçe tam belli değil (önceki paragraf en az 2000 ediyor eskileri satmadan) ama Ryzen'e geçsem mi diye düşündüm.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Infinitum -- 24 Aralık 2018; 1:17:35 >




  • Merhaba,

    Small form factor kasaları devamli takip eden biri olarak Salvostudios S401'e nette rastlayınca alıp denemek istedim.Aralık ortasında verdiğim siparişi bugün teslim aldım.
    İlk fırsatta Dan Case A4'teki sistemi aktarıp resimleri paylaşırım..

    Web sayfası için tıklayınız

     Mini İTX Sistem Toplama REHBERİ [Adım Adım Montaj+İncelemeler]  Mini İTX Sistem Toplama REHBERİ [Adım Adım Montaj+İncelemeler]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psleda -- 8 Ocak 2019; 1:5:21 >




  • psleda kullanıcısına yanıt
    sabırsızlıkla bekliyoruz hocam.



    ben de core v1’de bulunan sistemimi define nano s, h200 veya evolv itx kasaya taşımak istiyorum. bu kasaları kullanmış olanların yorumları benim için çok önemli.
  • Sistemi kasaya taşıma işlemini sonunda bitirebildim.

     Mini İTX Sistem Toplama REHBERİ [Adım Adım Montaj+İncelemeler] Mini İTX Sistem Toplama REHBERİ [Adım Adım Montaj+İncelemeler] Mini İTX Sistem Toplama REHBERİ [Adım Adım Montaj+İncelemeler] Mini İTX Sistem Toplama REHBERİ [Adım Adım Montaj+İncelemeler] Mini İTX Sistem Toplama REHBERİ [Adım Adım Montaj+İncelemeler] Mini İTX Sistem Toplama REHBERİ [Adım Adım Montaj+İncelemeler] Mini İTX Sistem Toplama REHBERİ [Adım Adım Montaj+İncelemeler] Mini İTX Sistem Toplama REHBERİ [Adım Adım Montaj+İncelemeler] Mini İTX Sistem Toplama REHBERİ [Adım Adım Montaj+İncelemeler] Mini İTX Sistem Toplama REHBERİ [Adım Adım Montaj+İncelemeler] Mini İTX Sistem Toplama REHBERİ [Adım Adım Montaj+İncelemeler] Mini İTX Sistem Toplama REHBERİ [Adım Adım Montaj+İncelemeler]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psleda -- 17 Ocak 2019; 23:23:36 >




  • Sistem güzel olmuş , 150 dolar yüksek geldi benim gözüme sadece.
  • Teşekkürler.Evet fiyat performans kasası değil.Seri üretilmeyen butik kasalar hep yüksek maliyetli oluyor,artı kargoyu da ekleyince 150 dolardan da pahalıya geldi zaten.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.