Şimdi Ara

Mini ITX sistem önerebilir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
70
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, öğrenci olduğumdan taşıması çok zor olmayacak mini itx sistem dizmek istiyorum, dolar bu seviyedeyken masaüstü yanında güçsüz kalan laptoplara para bayılmak bence yanlış.

Kasa olarak cm elite 130 düşündüm,

İşlemci kesinlikle intel, ekran kartı da kesinlikle nvidia olmalı, amd istemiyorum, monitör,depolama,klavye,mouse,kulaklık vs hariç 3bin tlye kadar ne önerirsiniz?

6700k lı , giriş seviyesi bi anakartlı(sonradan geliştirebilirim) bi sistem dizebilir miyiz?. Ekran kartı ve işlemciyi 2.el alabilirim öyle düşünerek de yapabiliriz.
    Şimdiden teşekkür ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metaxa171 -- 4 Eylül 2016; 2:29:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

AMD Ryzen 7 3700X @4.5GHz|| Asus Strix B450F Gaming II Motherboard || Corsair RM850X || AMD Radeon 6900XT &amp; EKWB Quantum Reaction || Corsair Vengeance RGB Pro DDR4 3600 MHz 32GB(2x16) || Samsung 970 PRO 512GB || Samsung 850 EVO 500 GB || 2TB Crucial M500 SSD
    || DELL 3221QS ||
    Corsair K95 Platinum MX Brown || Logitech G900 || Arctic Liquid Freezer 240 II
    || NZXT H710 ||
  • 6700K nın yanında soğutucu gelmiyor. Soğutucu da alman lazım. Hepsini sıfır alsan bütçen el vermiyor. Bence tamamını ikinci el al derim.
    1060'dan ucuza özel soğutmalı RX480 almak varken niye Nvidia'ya sınırlı bütçeni kaptırasın ki?

Mini ITX sistem önerebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metaxa171

Merhabalar, öğrenci olduğumdan taşıması çok zor olmayacak mini itx sistem dizmek istiyorum, dolar bu seviyedeyken masaüstü yanında güçsüz kalan laptoplara para bayılmak bence yanlış.

İşlemci kesinlikle intel, ekran kartı da kesinlikle nvidia olmalı, amd istemiyorum, monitör,depolama,klavye,mouse,kulaklık vs hariç 3bin tlye kadar ne önerirsiniz?

6700k lı , giriş seviyesi bi anakartlı(sonradan geliştirebilirim) bi sistem dizebilir miyiz?. Ekran kartı ve işlemciyi 2.el alabilirim öyle düşünerek de yapabiliriz.

Hocam bende ögrenci oldugum icin zamaninda evde kullandigim kasami 2.el fiyatindan 2.200 e sattim ve 3bine yakin mini ıtx sistem toplamdim (1.5 yıl once dolar suana gore daha ucuzdu) Tek amacim yurttan eve falan gecerken tasimakti. Ama hic istedigim gibi olmadi elde kutunun icinde bir kasa yaninda bavullar tam bir iskenceydi. Universite1 de topladim simdi 3.yila girdim ama topladigim mini itx sistem hala evde yatiyor. Sana tavsiyem Monsterin 1060 ekran karti olan laptoplarindan al. Suan 5.700 e bulunabiliyor. Pahali belki ama biraz daha ucuzlamasini bekleyebilirsin.
    1.5 yillik sistemi toplasan 2 ay kullanmisimdir. Ama elimde patladi gibi bi sey satamiyorumda. Sonucta alan adama bunu nasil inandircaksin
    -----
    Hocam illa toplucam diyorsanızda butce 3 bin belirtmissiniz. Kartta illa Nvidia alicam diyorsaniz GTX1060 islemci olarakta i7 cok pahaliya kacar i5 6500 her turlu isinizi gorcektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShowLee -- 4 Eylül 2016; 8:30:38 >

• umut_baris kullanıcısına yanıt
    Hocam soğutucu ram ve psu yu amazondan kovalayabilirim o nedenle, ciddi indirimlere giriyorlar

AMD Ryzen 7 3700X @4.5GHz|| Asus Strix B450F Gaming II Motherboard || Corsair RM850X || AMD Radeon 6900XT &amp; EKWB Quantum Reaction || Corsair Vengeance RGB Pro DDR4 3600 MHz 32GB(2x16) || Samsung 970 PRO 512GB || Samsung 850 EVO 500 GB || 2TB Crucial M500 SSD
    || DELL 3221QS ||
    || NZXT H710 ||
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShowLee

quote:

Orijinalden alıntı: metaxa171

Merhabalar, öğrenci olduğumdan taşıması çok zor olmayacak mini itx sistem dizmek istiyorum, dolar bu seviyedeyken masaüstü yanında güçsüz kalan laptoplara para bayılmak bence yanlış.

Hocam bende ögrenci oldugum icin zamaninda evde kullandigim kasami 2.el fiyatindan 2.200 e sattim ve 3bine yakin mini ıtx sistem toplamdim (1.5 yıl once dolar suana gore daha ucuzdu) Tek amacim yurttan eve falan gecerken tasimakti. Ama hic istedigim gibi olmadi elde kutunun icinde bir kasa yaninda bavullar tam bir iskenceydi. Universite1 de topladim simdi 3.yila girdim ama topladigim mini itx sistem hala evde yatiyor. Sana tavsiyem Monsterin 1060 ekran karti olan laptoplarindan al. Suan 5.700 e bulunabiliyor. Pahali belki ama biraz daha ucuzlamasini bekleyebilirsin.
    1.5 yillik sistemi toplasan 2 ay kullanmisimdir. Ama elimde patladi gibi bi sey satamiyorumda. Sonucta alan adama bunu nasil inandircaksin
    -----
    Hocam illa toplucam diyorsanızda butce 3 bin belirtmissiniz. Kartta illa Nvidia alicam diyorsaniz GTX1060 islemci olarakta i7 cok pahaliya kacar i5 6500 her turlu isinizi gorcektir

Okuduğum şehirde de kendi evim var ara ara memlekette uzun süreli kalacağımda götürürüm, pek bavul taşıyacağımı sanmıyorum ufak çantayla gidip geliyorum hep, tek sıkıntım monitör, iki tane monitör olması şart ama sistemin dışında tuttum onu, hallolur bir şekilde o

|| DELL 3221QS ||
    || NZXT H710 ||

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.