Şimdi Ara

Mini İtx Sistem Msi Dragon Modlu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
2.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Mini İtx Sistem Msi Dragon Modlu
    Sistem Mart ayında tamamen toplanıp kullanılmaya başlandı.Kendimce modladım gayet hoş ve güzel bir sistem oldu.Ekrankartı satıldı.Diğer bileşenler aşağıda listelenmiştir.Fatura tarihleri,kutu ve içeriklerin bilgisi verilmiştir.Gayet makul bir fiyata veriyorum.Yine de fiyat ile ilgili düşüncelerinizi istediğiniz gibi belirtebilirsiniz.Asker olduğum için uzun bir süre kullanılmayacak evde benden başka oyun tutkunu olmadığı için bu süre zarfında masa üstünde tozlanmasını istemiyorum.

FİYAT:Satıldı

İntel İ5 7600k İşlemci--->Tekramarket 09.02.2017 faturalıdır.Kutu ve içeriği tamdır.Hiç bir şekilde o.c yapılmamıştır.

MSİ Z270İ Gaming Pro Carbon AC Anakart---> h.burada 14.02.2017 faturalıdır.Kutu ve içeriği tamdır.

Corsair DDR4 16gb(2x8gb) Vengeance 3000mhz Beyaz Ram--->Boğaziçielektronik 12.10.2016 faturalıdır.Faturası maalesef yok.Fakat boğaziçi elektronik garanti belgesi ve siteden garanti sorgulamasında bu tarih gösteriyor.Ben sıfır almıştım.

Samsung 960 Evo M2 SSD 500GB Okuma hızı 3200MB-Yazma Hızı 1800MB--->İnventus 13.02.2017 faturalıdır.Forum üzerinden sıfır almıştım.Fatura şirket hesabına kesildiği için faturasını alamadım ama herhangi bir sorunda ilgileneceğine dair söz verdi arkadaş.

Corsair H100İ GTX Sıvı Soğutma--->Vatan faturalıdır.Pompa hız kademesi 2 yapıldığında ufak bir ses çıkarıyor.Faturasını bulamıyorum.Aldığım arkadaş da sağolsun ilgilenmiyor.Sorunsuz bir şekilde çalışıyor.

Evga 650W Süpernova 80+Gold PSU--->Amazon faturalıdır.Kutu ve içeriği tamdır.

NZXT Manta Mini İtx Kasa Beyaz--->Amazon.de faturalıdır.Kutu içeriği tamdır.Jelatini bile sökülmemiştir.

NoiseBlocker NB-eLoop Bionic B14-2 140mm Fan Dünyanın en sessiz fanları olarak bilinir.Kutusu yoktur.Amazon.de'den alınmıştır.2 adet mevcuttur.

Bir adet AF120 performans edition ve iki adet SP120 quiet edition.Fanlar beyaza boyanmıştır.Kutuları vardır ve içeriği tamdır.

Mini İtx Sistem Msi Dragon Modlu Mini İtx Sistem Msi Dragon Modlu Mini İtx Sistem Msi Dragon Modlu Mini İtx Sistem Msi Dragon Modlu Mini İtx Sistem Msi Dragon Modlu Mini İtx Sistem Msi Dragon Modlu Mini İtx Sistem Msi Dragon Modlu Mini İtx Sistem Msi Dragon Modlu
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul, Bahçelievler Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Valla kasa on numara olmuş. Param olsa da alsam
  • Daha iyileri senin olur hocam inşaallah.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Mini-itx sınıfının en başarılı kasalarından biridir marka ve model olarak. İçinde barındırdığı donanımda gayet iyi. Sistem tavsiyeleri konusunda mini-itx alıcılarına tavsiye edeceğim.Hayırlı satışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FoxPark

Mini-itx sınıfının en başarılı kasalarından biridir marka ve model olarak. İçinde barındırdığı donanımda gayet iyi. Sistem tavsiyeleri konusunda mini-itx alıcılarına tavsiye edeceğim.Hayırlı satışlar.

İyi dileklerin için teşekkürler üstadım.Evet bu güne kadar kullandığım en şık kasa

• Güzel kasa hayırlı satışlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hib.96 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sistem @DreamEnergy nickli arkadaşıma satılmıştır iyi günlerde kullanması dileğiyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.