Herkese merhaba arkadaşlar; Kullanıcagım yerde fazla yer olmadıgından dolayı MINI ITX kasa toplamaya karar verdim laptop alıcaktım ama gtx970mli bir ürün bile 4000 tl den başlıyor.Bunun için mini itx kasa toplama konusunda yardımlarınıza ihtiyacım var Genellik ile Oyun ve Film üzerinde olacagı için ileriye dönük rx 480 yada 1060 tarzı ekran kartlı sisteme ihtiyacım var diye düşünüyorum vatan bilgisayar oem indirim vs oldugunu düşünürsek ordan rahatça topluyabilirim.Yardımlarınızı bekliyorum Şimdiden teşekkürler.
bu kasa içerisine toplayabilirsin. micro atx anakartlar ile de uyumlu.
Bu sisteni topladım ama iyi ve kötü yanlarını degiştirmem gereken parçalar hakkında yardımcı olurmusunuz
--
forvet09
kullanıcısına yanıt
Ekran kartı 24 cm Yazıyor rx480 kaç cm oldugunu bilmedigim için riske atmak istemedim
Fiyatta Biraz daha törpüleyek kırpabildigim kadar kırpmaya çalıştım.Bu şekilde nasıl oldu düşüncelerinizi ögrenebilirmiyim.teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: Raiiii
Fiyatta Biraz daha törpüleyek kırpabildigim kadar kırpmaya çalıştım.Bu şekilde nasıl oldu düşüncelerinizi ögrenebilirmiyim.teşekkürler
Kasa hadi tercih edilebilir, kalitesi kötü olsa bile sisteme pek ekleyecek bir şey olmaz ama kasanın içindeki ürün ne olduğu belli olmayan, sertifikasız sürpriz yumurta. Onun yerine bilindik, test edilmiş bir üniteye emanet edin sisteminizi.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >