Şimdi Ara

Mini Fırın tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
5.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: omayra

    Ben Vestel midi fırın kullanıyorum. Çok memnunum. Izgara balığından böreğine, dolmasından etine kadar her türlü yemeği yapıyorum fırında, tam kıvamında pişiriyor. Bazı fırınların ısı ayarları çok yüksek olup pişirmeden kavuruverir yemekleri, Vestel'de böyle bir sorunla hiç karşılaşmadım. Özellikle et yemeklerini yaparken tepsiyi alüminyum folyo ile kapatıyorum, hiç kuruma olmadan pişiriyorum. Vestel iyidir, fiyatı da 219 TL görünüyor internette.

    Alüminyum folyoya sarılı yemek nasıl kuruyacak merak ettim valla
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ShadowOfSpirit

    quote:

    Orijinalden alıntı: omayra

    Ben Vestel midi fırın kullanıyorum. Çok memnunum. Izgara balığından böreğine, dolmasından etine kadar her türlü yemeği yapıyorum fırında, tam kıvamında pişiriyor. Bazı fırınların ısı ayarları çok yüksek olup pişirmeden kavuruverir yemekleri, Vestel'de böyle bir sorunla hiç karşılaşmadım. Özellikle et yemeklerini yaparken tepsiyi alüminyum folyo ile kapatıyorum, hiç kuruma olmadan pişiriyorum. Vestel iyidir, fiyatı da 219 TL görünüyor internette.

    Alüminyum folyoya sarılı yemek nasıl kuruyacak merak ettim valla

    Et yemeği kurumasın diye tepsiyi alüminyum folyo ile sarıyorum komik olan ne? :)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: omayra

    quote:

    Orijinalden alıntı: ShadowOfSpirit

    quote:

    Orijinalden alıntı: omayra

    Ben Vestel midi fırın kullanıyorum. Çok memnunum. Izgara balığından böreğine, dolmasından etine kadar her türlü yemeği yapıyorum fırında, tam kıvamında pişiriyor. Bazı fırınların ısı ayarları çok yüksek olup pişirmeden kavuruverir yemekleri, Vestel'de böyle bir sorunla hiç karşılaşmadım. Özellikle et yemeklerini yaparken tepsiyi alüminyum folyo ile kapatıyorum, hiç kuruma olmadan pişiriyorum. Vestel iyidir, fiyatı da 219 TL görünüyor internette.

    Alüminyum folyoya sarılı yemek nasıl kuruyacak merak ettim valla

    Et yemeği kurumasın diye tepsiyi alüminyum folyo ile sarıyorum komik olan ne? :)

    alüminyum folyoya sarılıysa zaten buharı dışarı çok zor verir ne yaparsan yap zor kurutursun o yemeği ondan




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ShadowOfSpirit

    quote:

    Orijinalden alıntı: omayra

    quote:

    Orijinalden alıntı: ShadowOfSpirit

    quote:

    Orijinalden alıntı: omayra

    Ben Vestel midi fırın kullanıyorum. Çok memnunum. Izgara balığından böreğine, dolmasından etine kadar her türlü yemeği yapıyorum fırında, tam kıvamında pişiriyor. Bazı fırınların ısı ayarları çok yüksek olup pişirmeden kavuruverir yemekleri, Vestel'de böyle bir sorunla hiç karşılaşmadım. Özellikle et yemeklerini yaparken tepsiyi alüminyum folyo ile kapatıyorum, hiç kuruma olmadan pişiriyorum. Vestel iyidir, fiyatı da 219 TL görünüyor internette.

    Alüminyum folyoya sarılı yemek nasıl kuruyacak merak ettim valla

    Et yemeği kurumasın diye tepsiyi alüminyum folyo ile sarıyorum komik olan ne? :)

    alüminyum folyoya sarılıysa zaten buharı dışarı çok zor verir ne yaparsan yap zor kurutursun o yemeği ondan

    Yazımın içinde küçük bir pişirme önerisi verdim sadece. Bu folyo yöntemi her fırın için geçerli bir öneriden ibaret. Vestel'in bence farkı, ısı ayarının tam kıvamında olması. Daha önceki fırınımın Blue House'tu ve ısı ayarı çok yüksekti, dışı kavruluveriyordu içi çiğ kalıyordu yemeklerimin, sırf ette değil, dolmalarda da aynı sorunu yaşadım. Pirinçler tıkır tıkır kaldı, dışı yandı biberlerin. O fırında alüminyum folyo da kar etmedi, yemeklerimin tadı tuzu kalmadı, 3-4 ay kullanıp attım fırını. Vestelde bu sorunla karşılaşmadım. Lezzet arttırmak için, etin daha bir lokum kıvamında olması için alüminyum folyo ile kapatırsan daha iyi sonuç alırsın diye öneride bulundum. Kapatmasan da kavurup yakmıyor diğer fırınım gibi ama ben çok pişmiş etten hoşlanıyorum. Hayır yani öneride bulunmasa mıydım ? Yemekten iyi mi anlıyorsunuz bilemiyorum da sonuçta burası bir yemek sitesi değil ve biz hünerlerimizi konuşturup yarışmak için burda değiliz ki birbirimizi refüze etmekle uğraşalım değil mi!




  • quote:

    Orijinalden alıntı: omayra

    quote:

    Orijinalden alıntı: ShadowOfSpirit

    quote:

    Orijinalden alıntı: omayra

    quote:

    Orijinalden alıntı: ShadowOfSpirit

    quote:

    Orijinalden alıntı: omayra

    Ben Vestel midi fırın kullanıyorum. Çok memnunum. Izgara balığından böreğine, dolmasından etine kadar her türlü yemeği yapıyorum fırında, tam kıvamında pişiriyor. Bazı fırınların ısı ayarları çok yüksek olup pişirmeden kavuruverir yemekleri, Vestel'de böyle bir sorunla hiç karşılaşmadım. Özellikle et yemeklerini yaparken tepsiyi alüminyum folyo ile kapatıyorum, hiç kuruma olmadan pişiriyorum. Vestel iyidir, fiyatı da 219 TL görünüyor internette.

    Alüminyum folyoya sarılı yemek nasıl kuruyacak merak ettim valla

    Et yemeği kurumasın diye tepsiyi alüminyum folyo ile sarıyorum komik olan ne? :)

    alüminyum folyoya sarılıysa zaten buharı dışarı çok zor verir ne yaparsan yap zor kurutursun o yemeği ondan

    Yazımın içinde küçük bir pişirme önerisi verdim sadece. Bu folyo yöntemi her fırın için geçerli bir öneriden ibaret. Vestel'in bence farkı, ısı ayarının tam kıvamında olması. Daha önceki fırınımın Blue House'tu ve ısı ayarı çok yüksekti, dışı kavruluveriyordu içi çiğ kalıyordu yemeklerimin, sırf ette değil, dolmalarda da aynı sorunu yaşadım. Pirinçler tıkır tıkır kaldı, dışı yandı biberlerin. O fırında alüminyum folyo da kar etmedi, yemeklerimin tadı tuzu kalmadı, 3-4 ay kullanıp attım fırını. Vestelde bu sorunla karşılaşmadım. Lezzet arttırmak için, etin daha bir lokum kıvamında olması için alüminyum folyo ile kapatırsan daha iyi sonuç alırsın diye öneride bulundum. Kapatmasan da kavurup yakmıyor diğer fırınım gibi ama ben çok pişmiş etten hoşlanıyorum. Hayır yani öneride bulunmasa mıydım ? Yemekten iyi mi anlıyorsunuz bilemiyorum da sonuçta burası bir yemek sitesi değil ve biz hünerlerimizi konuşturup yarışmak için burda değiliz ki birbirimizi refüze etmekle uğraşalım değil mi!

    Tabiki haklısın dostum doğrudur..




  • http://www.ebeyaz.com/KMDefault.aspx?ctrid=12034
    bu simfer midi fırınlar ürünler gayet kullanışlı ve sağlamdır bence!
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.