Şimdi Ara

Mini Fırın Tavsiyesi (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
691
Cevap
10
Favori
333.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar 150 liraya kadar mini firin bakiorm yazlikta kullanilacak ondan idarelik bisey bakiorm ne onerirsiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TwiNChiL T kullanıcısına yanıt
    Bu bütçede midi fırın için Simfer'e bakın. Simfer Albeni M 4202 modelini inceleyebilirsiniz.
  • Arkadaşlar yeni evleniyorum, ev kuruyoruz da, hanım istiyor arçelik. Aşağıdaki linkteki turbolu arçeliği alıp geçeyim mi ne dersiniz? Turbo işe yarar mı? yoksa turbosuz falan mı olsun, pek anlamıyorum yemek işlerinden

http://www.arcelik.com.tr/midi-firin-mf-44-keb-mini-midi-firin.html
  • mini fırın alınacak yer ufak olduğu için midi olmaz dedi annem ne önerirsiniz? Simferde varmı hem mini hemde turbolu fırın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TwiNChiL

mini fırın alınacak yer ufak olduğu için midi olmaz dedi annem ne önerirsiniz? Simferde varmı hem mini hemde turbolu fırın?

Simfer'de şöyle bir fırın var. Turbo yok, pişirmesi nasıl bilmiyorum. İsterseniz bir inceleyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: egenin_efesi

quote:

mini fırın alınacak yer ufak olduğu için midi olmaz dedi annem ne önerirsiniz? Simferde varmı hem mini hemde turbolu fırın?

Simfer'de şöyle bir fırın var. Turbo yok, pişirmesi nasıl bilmiyorum. İsterseniz bir inceleyin.

Midi dior ?

• quote:

quote:

quote:

Midi dior ?

Fırın 32 litre hacme sahip, çok yer kaplamaz. Siz kaç litre düşünüyorsunuz? Daha küçük hacimli düşünürseniz ve bütçe arttırma imkanı varsa 26 litrelik Arçelik-Beko'nun fırını var yanlış hatırlamıyorsam liste fiyatı 210 liraydı.

Linkteki Simfer'in ölçüleri şu şekilde:
    Dış Genişlik: 480 mm
    Dış Derinlik: 356 mm
    Dış Yükseklik: 330 mm

• bende kumtel ve bluehouse midi fırınlar var ama benim istediğim eski büyük fırınım gibi hiç fırının başını beklemeden ve sürekli tepsi çevirmeye gerek duymadan her yerini eşit pişirebilen bir midi fırın.. onun için kullanan tavsiyesi çok önemli.. benim şu anki fırınımın altı ve önü erken pişiriyoru mesela..
  • Blue House 45 LT TURBO bh 754 ÇİFT TEPSİ MİDİ FIRIN aldık ürün fena değil güzel pişiriyor ancak 2 tepsi aynı anda pişirmesi hikaye

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Simfer 4259 Inox Digital Midi Fırın 214 TL fiyatı var. Nasıldır almaya değer bir ürün mü? Benzer fiyat bandında önerebileceğiniz F/P ürünü var mıdır?
  • coco1912 C kullanıcısına yanıt
    Firinin fani yanda kalınca yetersiz kalıyor.

Arçelik Beko midi fırınların fanli olanların fani tam ortada olduğu için büyük çaplı ve fazla hava üflediği için tam boy fırınlar kadar eşit pişirip performans verebiliyor. Ayrıca 2 tepsi birden pisirebiliyorum börekler hariç.

• Arkadaşlar merhaba, mini fırın almak için araştırma yapıyorum,

Luxel ve simfer fiyatları uygun ancak kullananlar pek memnun değil.
    Luxel de hamur işleri pişirmesi memnun edici değil ve saç kalitesi çok zayıf, Simfer de ise tek cam patlama olayı sık rastlanıyor ancak saç kaliteli.

Arçelikte altta rezidans yok, bekoda çift cam güvenli.

Sinbo da ise Turbo özelliği yok.

Sinbo ya da Simfer düşünüyorum, simferde cam patlama olayı almasa hiç düşünmücem alıcam.

Kararsızım, var mı başka önerisi olan,
  • -marvel- - kullanıcısına yanıt
    Arçelik'te alt rezistans var, diğer markalar gibi açıkta değil gizli.

• quote:

Arçelik bayisinde inceledim aa altta residans yokmuş dedim, evet dediler (hatta midilerin tüm modellerine baktım.)

Peki siz ne marka kullanıyorsunuz, memnun musunuz,
  • Merhaba arkadaşlar
    anneme 5-6 sene önce lüxell börekçim mini fırın almıştım iyi kötü idare etti bizi bu zaman kadar ama geçen hafta ömürünü doldurup emekliye ayrıldı
    elektrikçi bir tanıdık gelip baktı ısı ayarını yapan zımbırtıya elektrik gitmiyor onun değişmesi lazım falan dedi parçasını bulursam ucuzdur dedi baska yere sordurdum oda 50-100 arasına yaparım diyince yenisini almaya karar verdim

40-46 lt civarı taş çatlasın 150 lira bilemedin 180 lirayı aşmayacak bir fırın önerirmisiniz

hepsi buradada şu iki ürüne baktım

varmı bunları kullanan memnun olan

bütçeyi aşsada şunlar var

www.hepsiburada.com
    Simfer Albeni M 4203 5 Fonksiyonlu Termostatlı 42lt İnox Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/simfer-albeni-m-4203-5-fonksiyonlu-termostatli-42lt-inox-turbo-yuvarlak-tepsili-firin-p-MTSIM4203

www.hepsiburada.com
    Simfer Albeni M 4202 5 Fonksiyonlu Termostatlı 42lt Turbo Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/simfer-albeni-m-4202-5-fonksiyonlu-termostatli-42lt-turbo-yuvarlak-tepsili-firin-p-MTSIM4202

• by_MuKa kullanıcısına yanıt
    Simferler kipada daha uygun fiyata,
  • quote:

Orijinalden alıntı: -marvel-

quote:

Arçelik bayisinde inceledim aa altta residans yokmuş dedim, evet dediler (hatta midilerin tüm modellerine baktım.)

Peki siz ne marka kullanıyorsunuz, memnun musunuz,

Arçelik MF 44 KEB kullanıyorum çok memnunum, alt rezistans var sacın altında gizli, size yanlış bilgi vermişler. Zaten altta ısıtıcı olmazsa pasta böreğin altı nasıl pişecekki? Size yardımcı olanlar keşke ürünlerin kullanım kılavuzlarını inceleselermiş. En azında kumanda düğmelerinin üzerine bakabilirlerdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egenin_efesi -- 1 Eylül 2015; 0:21:37 >
  • egenin_efesi E kullanıcısına yanıt
    Ben de hiç mantıklı bulmamıştım, ama haberleri yok :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: -marvel-

Ben de hiç mantıklı bulmamıştım, ama haberleri yok :)

İşte sattıkları ürünü tanımaları lazım. Fırın bakıyorsanız Arçelik ve Bekonun turbo midi fırınları güzel.

• egenin_efesi E kullanıcısına yanıt
    Başka bayii de 44KEI inceledim, iç saç oynamıyor ve tek saç, alt residans gömülü, üstteki açıkta ızgara içinde kullanılabilmesi için, fan yanda değil ortada ve fan büyük fan mazgalı geniş.
    (luxel ve simferde fan yanda ve fan küçük plastik, fan mazgalı dar.)

Bu modeli düşünüyorum,
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.