|
Gittikçe geneişliyor mini elektrikli araba piyasası ancak şu tedarik-teslimat sorunları çok fazla. Ben reeder sipariş ettim 2 aya yaklaştı sürekli bir vaatler sözler var ama sürekli olarak teslimat yapılmıyor bilgilendirme bile yapmıyorlar zorla birilerine ulaşırsanız hürmüz kapandı amerika bomba attı falan filanla geçiştirip duruyorlar. Volta EV2 modeli için aylardır soruyorum stok yok benzer teslimat problemi onda da mevcut. Karea yeni çıkmıştı gördüm ön sipariş dediler en az 3 ay sürecek muhtemelen teslimatlar o satışlar bile anında tükendi normal satışa kaç ay sonra çıkar onlar ne zaman teslim edilir bilen yok. RAINWOLL RW10 MACARON güvenliği öncelemesiyle dikkatimi çekti baktım onda da stok belirsiz ikinci elde sadece deneme aracı gibi araçları var muhtemelen sıfırından pahalıya satıyorlar sıfır fiyatı da belirsiz. Yani süreç tüm markalarda benzer gibi araba yok ellerinde madem bu kadar talep var niye üretmiyorlar daha fazla onu da anlamıyorum. Lityum bataryalı biraz eli yüzü düzgün araba bulmak imkansız bu segmentte stokta sadece jel akülü eski tip modeller var < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi judger90 -- 2 Nisan 2026; 16:17:9 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt