Şimdi Ara

MİNİ DV Mİ DIGITAL8 Mİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR VIDEO KAMERA ALICAM FAZLA BİR BİLGİM YOK KAFAMA TAKILAN ŞU

MINI DV LER VE DIGITAL8 LER VAR

SONY DCR-TRV270E -BU DIGITAL8 580 YTL
    SAMSUNG VP-D353İ -BUDA MİNİ DV 740 YTL

ÖZELLİKLERİ AYNI HATTA DIGITAL 8 İN DAHA İYİDE DENEBİLİR ZOOM FALAN AÇISINDAN

DEMEK İSTEDİĞİM MINI DV İLE DIGITAL 8 ARASINDAKİ FARK SADECE BOYUTMUDUR BENİM İÇİN KÜÇÜK OLMASI ÖNEMLİ DEİL BÜYÜKTE OLABİLİR ÖNEMLİ OLAN DAHA İYİ GÖRÜNTÜ VE --BİLGİSAYARA AKTARMAK-- SİZCE HANGİSİ OLABİLİR ?

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...

• yorum yapacak biri yokmu
  • Eğer biraz profesyonellik istiyorsan digital 8 derim
  • bende sony marka bir Dijital8 kamera var.Boyutları haricinde herşeyinden memnunum.
    Kamerayı alırken bende ufak birşeyler olması bakımından MiniDV istiyordum.Ozamanlar MiniDV de yeni çıktığı için baya pahalıydı.Benimde para yetmediği için şuan kullandığımı almıştım.
    Şuanda küçük bir kamera isteğim hala devam ediyor.Mesela tatile vs. giderken yada gezerken kullanacaksan bence MiniDV al.
  • dediğim gibi benim için önemli olan görüntü kalitesi ve bilgisayara daha rahat aktarım ben bu açıdan soruyorum
  • Digital8 ile MDV arasındaki kararsızlığı ben de uzun süre yaşadım. Benim kararsız kalmamdaki ana sebep, bozulan eski analog kameramda çekmiş olduğum görüntüleri yeniden elde edebilmek için digital 8 e muhtaç olmam, ama bir yandan da daha küçük ve daha yeni teknoloji MDV yi düşünmemdi.

Ben de bu foruma sorular sordum, arkadaşlar sağolsunlar güzel yorumlar geldi.

Nihayet birkaç gün önce TRV 480E kamera aldım, bu da digital 8 ama 270 e göre birkaç fazla özelliği var.

Henüz belki yorum yapacak kadar deneyimim yok ama, alır almaz hemen "Click to VCD" denedim ve hüsrana uğradım. Ama aklınıza hemen kalitesiz bir görüntü ile karşılaştığım gelmesin, benim sorunum kullandığım Notebook'un CD writer 'ından kaynaklandı. Click to VCD için PC tarafında kullanılan, kamera ile birlikte verilen program her CD writer'ı tanımıyormuş. Web sitesinden upgrade'ini indirdim, o listede de benim Cd writer'ın model numarası yoktu.

Burada kısaca söylemek istediğim, benim anladığım kadarı ile digital 8 ile MDV kaydının biribirinden kalite olarak bir farkı yok.Kaliteli VCD ler oluşturmayı etkileyen diğer etmenler(Kameranın görüntü çekim kalitesi, yazılım vs.) de önemli. Aslında sadece kasedi değişik. Digital 8 kasetlerin kullandığı mekanik sistem eskiden beri süre gelen sistem olduğu düşünülürse, belki MDV den daha sağlam olacağı da düşünülebilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.