Şimdi Ara

Mini displayport to DVI-D ( BENQ XL2411)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler bende monster abra a5 v7.1 laptop ve benq xl2411 monitör var . Monitör 144 hz destekliyor fakat içinden çıkan kablo dvi-d dual link. Monitörde hdmi ve vga girişi de var fakat hdmi kabloyla verim alamıyorum . Laptopda hdmi, vga ve mini display port girişi var .Mini display port to dvi-d dönüştürücü kullansam 144 hz elde edebilir miyim ?

    Bu konuyla ilgili çok yorum okudum basit dönüştürücülerle sadece ekranı aktarırsın yada hiç görüntü alamazsın diyenler var, eğer bu attığım ürünle 144 hz alamazsın diyorsanız bu işin başka yolu var mıdır bu laptop ve monitörle maximum verimi nasıl elde ederim? Bu arada oynayacağım oyunda 200 fps alıyorum 50-60 fps alıp 144 hz monitör kullanmaya çalışıyorsunuz gibi yorumlar gelmesin lütfen.

    Dönüştürücü :http://www.hepsiburada.com/inca-full-hd-mini-displayport-to-hdmi-vga-dvi-cevirici-imd-03-p-HBV000003JEC9
    Monitör :http://www.vatanbilgisayar.com/benq-24-xl2411-zowie-1ms-144hz-full-hd-gaming-led-monitor.html







  • Pahalı bir dönüştürücü gerekiyor onun için, bende de monster vardı, o yüzden DisplayPort'u olan Viewsonic XG2401'i tercih ettim monitör olarak. Yine de HDMI'la bağlasam bile 144Hz alabiliyorum, kablodan kaynaklı heralde. Kaliteli bir HDMI ile dene dönüştürücüler bayağı pahalı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Shellot

    Pahalı bir dönüştürücü gerekiyor onun için, bende de monster vardı, o yüzden DisplayPort'u olan Viewsonic XG2401'i tercih ettim monitör olarak. Yine de HDMI'la bağlasam bile 144Hz alabiliyorum, kablodan kaynaklı heralde. Kaliteli bir HDMI ile dene dönüştürücüler bayağı pahalı

    Bende almış bulundum bir kere benq öneren çok oldu ama bu sorunla karşılaştım. Tam olarak neye ihtiyacım olduğunu bilsem yine araştırma yaparım ama onuda bilmiyorum . Aktif dönüştürücü ve pasif dönüştürücü olayı varmış. Aktif dönüştürücü sinyalleride dönüştürüyormuş heralde onların fiyatı daha pahalı bana lazım olan ürün omu ( mini display to dvi-d aktif dönüştürücü) acaba ? Konu hakkında bilgisi olanlardan cevap bekliyorum .




  • abi ne yaptın aynı sorunu ben de yaşıyorum :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.