Şimdi Ara

mini bir fotograf studyosu nasil kurulur.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    mini hir fotograf studyosu kursam ne almaliyim. fon. flas. paraflas. isik. neler almaliyim. amacim su olabilir diye dusunuyorum, portre , vesikalik , öğrenci , obje cekimleri olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hüp :)

• adorama gibi profesyonel malzemecilerin sitelerini takip etmeli. aydınlatma sistemleri en değişken seçeneğe sahip, önce uzun uzun tanımak gerekiyor... hem bu tür eğitim videolarında pratik ayarlar var.
  • evet arkadasim. basitten zora dogru. ucuzdannpahaliya dogru.

• takıpteyım
  • çok harika bir eğitim. daha fazlası varsa paylaşırsanız çok sevinirim.

flaşlar çok harika uzaktan kumandalı olanlar. adı ne onların bilen var mı ? canon 700D için olanıda varmı acaba, ayrıca makinanın üzerine de uzaktan kumandasını takıyor sanırım...
  • kerem_max K kullanıcısına yanıt
    Flaş tetikleyiciler çok kullanılan bir aparat. Bir slr hot-shoe kızağına takılan tetik ile 3 alıcıdan oluşan setler halinde satılıyor. Boylece 3 flaş aynı anda çakabiliyor.

Tek flaş çok kontrastlı ve zor bir çekimken, iki flaş ile modelin daha detaylı ve derinlikli çekimi sağlanıyor. Üçüncü flaş da arkadan baş üstü ışığı verince olay stüdyo havasını buluyor.

Flaşların değerleri açıları modele duygu katıyor. Emeğinizin değerini belirginleştiriyor.... Eğer doğru değerlerde ise....

Arka fon da önemli. Beyaz gri siyah bordo gibi renkler çekimde algıyı etkiliyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benim makinam ic9n hangi markalar var biliyor musunuz? canon 700d almistim ben 2 3 ay oldu alali

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.