Şimdi Ara

Mini araç süpürgesi 280 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.224
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepsiburada da satılan bir ürün. Çok ucuz ama bilemedim. Kullanan varsa yorum yapsın

Mini araç süpürgesi 280 TLapp.hb.biz
    Hepsiburada TR - Google Play
    https://app.hb.biz/P9ZTQY3OfSyH

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İşittim ki bazı arkadaşlar yoksulluğumuzu bahane ederek memleketlerine dönmek istiyorlarmış. Ben kimseyi zorla MİLLİ MECLİSE davet etmedim. Herkes kararında hürdür, bunlara başkaları da katılabilirler. Ben bu kutsal davaya inanmış bir insan sıfatıyla buradan bir yere gitmemeye karar verdim. Hatta hepiniz gidebilirsiniz. ASKER MUSTAFA KEMAL mavzerini eline alır, fişeklerini göğsüne dizer, bir eline de bayrağı alır, bu şekilde Elmadağı&amp;#8217;na çıkar, orada tek kurşunum kalana kadar vatanı müdafaa ederim. Kurşunlarım bitince bu aciz vücudumu bayrağıma sarar, düşman kurşunlarıyla yaralanır, temiz kanımı, kutsal bayrağıma içire içire tek başıma can veririm. BEN BUNA AND İÇTİM.
  • Sanki tozu içeri çekmiyor da dışarı hava üflüyor gibi anladım ben.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• bende var bunun aynısı, bi haftada tuşu falan bozuldu bende açtım içini ufak bi motor ve kalitesiz bi lityum pil var içinde. çekim gücü çok kötü. tavsiyem kesinlikle alttakini alman. akşam 8 de kazı kazan var 1000/250 kupon denk getirebilrsen daha iyi olur. çekim gücü harika, fırçasız motor var. 3 tane lityum 2000 pil var içinde. 3 kademe, typ-c şarj oluyo. ben aldım evi bile süpürom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oktaymese -- 17 Eylül 2025; 13:28:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hiç bulaşma derim çok verimli değiller kısa bir süre sonra atıl oluyorlar. Ben en babasını en markalisini 500tl verip aldım şuanda çekmece vs gibi kırıntı vs çekmek için gırgır niyetine kullanıyorum ama pili gitgide azaldı 2 ay olmasina rağmen biraz daha kullanayım garantiye göndermeyi dusunuyorum.

https://app.hb.biz/awgOknW6rK1b

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

tozun yerini mi değiştiriyor arabadaki.

Ssangyong XLV 1.6 AT Diesel LACİ
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    450.000 Tl Araç Önerisi
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sinbo'nun araç çakmaklığından güç alan süpürgesini 6 senedir sorunsuz kullanıyorum.

Sadece arabada kullanılacaksa şarjlı gereksiz...

bunda üfleme var mı?

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.