Öncelikle bu incelemeyi, sırf A4 tech 9300F' ün nette incelemesini bulamadığım için yapmaya karar verdim. Yani alıcı adaylarına yön vermesi için.
Logitech s510 klavye-mouse setim bozuldu, tamir ettim 2 defa maalesef yine bozuldu. Ben de araştırma içerisine girdim. Malum logitech alacağım ama FN tuşlu modellerden mk 345 hoşuma gitti. Fiyatı 80' in üzerinde, 110-120 lira idi ve FN tuşu istemiyordum.
Eski klavyeme benzer sıfır klavye bulamadım, ikinci el s510' da bulamıyınca A4 Tech' lere baktım. İlk başta kullanıcı yorumlardan ötürü biraz soğuk yaklaştım ama sonradan "ya hard gamer değilsin ya" diyerek aldım
Ürünün mouse, biraz daha büyük olsa mükemmel olacakmış. (karış büyüklüğüm 22 cm' dir, buna göre el ölçülerimi tahmin edebilirsiniz)
Mouse' un çift tıklama tuşuna basınca neden bir site açılıyor. Logitech' e göre eksilerden birisi de kendi yazılımının olmaması. Bu durum özellikle film izlerken, Splash Player ile "ses azalt" yaptığınızda, programın dahilin ses barını da etkiliyor.
Klavye nin, el desteği çok dik geldi ama zamanla alıştım.
Sıkıntılardan birisi de, nedenli-nedensiz mouse takılır gibi olması. Takılmaktan kasıtım adım-adım ilerliyor, 1-2 sn sürüyor, düzeliyor. Bunu Wi-fi alıcısına yakın çalışmasına yordum.
Çekiş mesafesinin 15 metre gibi ölçmesem de yaklaşık 3 metreden bile güzel çalışıyor. Sonrasında hafiften zor alıyor. Logitech ile 0,5 metreden bile çekmediğini Çok iyi bilirim.
Mouse denildiği gibi, her türlü yüzeyden alıyor, Logitech' in çalışmadığı parlak yüzeylerde bile. Cam' da denemedim, deneyeceğim.
Pil ömrü hakkında daha bilgim yok, Klavyeye 2100 MaH' lık şarjlı pil koydum, bitince buraya yazarım.
Klavyenin yanındaki Gri-siyah geçişi açıkcası "ucuz" ürün hissi veriyor. Kargo+KDV dahil 80 liraya aldım halbuki
Yazacaklarım bu kadar, sorularınızı konuya SAYGILI bir şekilde sorabilirsiniz.
ironblood19
kullanıcısına yanıt
Ben bugun aldim sorma mause hissiz kaliyo sozde kaliteli 2000 dpi pek bisey anlamadim kablolumu ozluyorum 90a aldim geri verebilrim