Şimdi Ara

Minecraft Yasağı Yüzünden Dünya'ya Rezil Olduk!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
6
Favori
3.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çinde bf yasaklandı kimse Çine bir şey yazmadı işin ucunda Türkiye olunca atarlar tabi öyle tweetler
  • quote:

Orijinalden alıntı: red01

quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer1905

quote:

Bu sacma salak oyunu oynamam ama yasaklamayi savunmuyorum.

Oynayanlar oyle savunuyorki .

Sanki minecraft yokken Dunyadaki Herkes gerizekali, embesil, aptal, salak ve hayal gucu olmayan parazit toplulugu imasinda bulunuyor.

Minecraft yaraticilik hayal gucunu gelistiyor yok yea sen kendini gelistirmek icin bir oyunu araci yapiyorsan o senin dandikligin.

Gecin su ayaklari oynayanlarin kaci super zeka hayal gucu elde etmis ?

İki tane iki pixellik kareyi yan yana koydun diye muhendis mi oldun mimarmi ...

Bakış açın çok genişmiş kardeş. Bir insan kendini geliştirmek için her şeyi aracı yapabilir. Oyun oynayınca hor görmek neden? Her şeyin illa kitaptan, okulda mı öğrenilmesi gerek? Sadece bunlar mı bizi geliştiriyor? Ayrıca hayal gücü ve yaratıcılık dediğin şey öyle kolay gelişen bir şey değil. Zaten çoğu insanda doğuştan bu yetenekler oluyor ve geliştirmek için yapılabilecek çok şey yok. Oyun oynamak bunu geliştiriyorsa bırakın oyun oynasınlar. Ayrıca kaçı süper zeka hayal gücü elde etmiş ne demek? Mühendislik okuyanların kaç tanesi gerçekten mühendis oluyor? Orta seviyeli üniversitelerde dahil çoğu orada burada imza mühendisi oluyor, işini yapmıyor. O zaman üniversiteye gitmek de onların dandikliği mi oluyor? Aşın artık şu oyunları asosyal,"dandik", salak, boş insanlar oynar mantığını. Çoğu oyun insanı öyle veya böyle geliştirir. Ben oyunlar ve diziler sayesinde ingilizcemi geliştirdim mesela. O İngilizcede eğitim hayatımın her yılında işime yaradı. Özetle oyunlar insanları geliştirir.

Bilader sana oyun insani gelistirmez diyen oldumu .

Sana dedigim minecraft insani gelistiriyor demelerinin sacma oldugu idi .

Oyun oynarken tecrube kazanirsin.

Nasil Cs go oynayan Yada Fps oynayanlarin gercek savasta kullanacagi onlarca oyunda kazandigi tecrubeler varsa buda aynidir.

Ama Mine craft oynamak seni İleriye goturmez iki tane kare yi yan yana koyup ev araba kopru yapmak seni mimar yapmaz.

Keza kopru yaparken onlarca etkeni hesaplarsin.

Fps oynarken Silah seslerinden hangi silah oldugunun tahmini yapmani saglar.
    Ses kasmani saglar.

Ama iki tane kutuyu yan yana koyup o koprunun ruzgarla olan etkilesimi saglamaz.

Keza anca yaparsin sanat eseri dersin kendincede haklisindir.

Of of of İki kutuymus Allah bilir oynamamissindir hic, oynadiysan da kare bir ev yapip birakmissindir.

Bak sana arastirman icin ufak bir sey soyleyecegim. Redstone la yapilan icatlari biraz arastir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Burada beni üzen Minecraft'ın yasaklanması veya ülkenin dışardan nasıl göründüğü falan değil beni üzen şu raporu hazırlayan insanlar bu kadar mı sektörden bi'haber, bilgisiz ve uzak olur. Hadi bilgin yok niye kesin karar alırsın ki yaş sınırı getir yani film ve dizilerdeki gibi olsun.
  • Ülkede o kadar problem varken bununla uğraşıyorlar sanki dertler bitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: LandingPage v3

long man <3

long man ne lo?

• rezil olduğumuz konuya bak.
    hayatı oyundan ve telefondan ibaret kişilerin değerleri de, rezil olduklarını düşündükleri şey de ancak bu olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

quote:

quote:

quote:

Sanki minecraft yokken Dunyadaki Herkes gerizekali, embesil, aptal, salak ve hayal gucu olmayan parazit toplulugu imasinda bulunuyor.

Minecraft yaraticilik hayal gucunu gelistiyor yok yea sen kendini gelistirmek icin bir oyunu araci yapiyorsan o senin dandikligin.

Bakış açın çok genişmiş kardeş. Bir insan kendini geliştirmek için her şeyi aracı yapabilir. Oyun oynayınca hor görmek neden? Her şeyin illa kitaptan, okulda mı öğrenilmesi gerek? Sadece bunlar mı bizi geliştiriyor? Ayrıca hayal gücü ve yaratıcılık dediğin şey öyle kolay gelişen bir şey değil. Zaten çoğu insanda doğuştan bu yetenekler oluyor ve geliştirmek için yapılabilecek çok şey yok. Oyun oynamak bunu geliştiriyorsa bırakın oyun oynasınlar. Ayrıca kaçı süper zeka hayal gücü elde etmiş ne demek? Mühendislik okuyanların kaç tanesi gerçekten mühendis oluyor? Orta seviyeli üniversitelerde dahil çoğu orada burada imza mühendisi oluyor, işini yapmıyor. O zaman üniversiteye gitmek de onların dandikliği mi oluyor? Aşın artık şu oyunları asosyal,"dandik", salak, boş insanlar oynar mantığını. Çoğu oyun insanı öyle veya böyle geliştirir. Ben oyunlar ve diziler sayesinde ingilizcemi geliştirdim mesela. O İngilizcede eğitim hayatımın her yılında işime yaradı. Özetle oyunlar insanları geliştirir.

Nasil Cs go oynayan Yada Fps oynayanlarin gercek savasta kullanacagi onlarca oyunda kazandigi tecrubeler varsa buda aynidir.

Ama Mine craft oynamak seni İleriye goturmez iki tane kare yi yan yana koyup ev araba kopru yapmak seni mimar yapmaz.

Ses kasmani saglar.

Ama iki tane kutuyu yan yana koyup o koprunun ruzgarla olan etkilesimi saglamaz.

Of of of İki kutuymus Allah bilir oynamamissindir hic, oynadiysan da kare bir ev yapip birakmissindir.

Bak sana arastirman icin ufak bir sey soyleyecegim. Redstone la yapilan icatlari biraz arastir

Sen bana yaptigin icadlari goster kardesim :)
    Yoksa cevap verecek yuzunde yoktur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sunset Sarsaparilla

Çinde bf yasaklandı kimse Çine bir şey yazmadı işin ucunda Türkiye olunca atarlar tabi öyle tweetler

Çinde yasaklandı çünkü Çinliler ile savaşıyorduk , minecraft'ta türk'mü kesiyoruz ?!?

• quote:

Orijinalden alıntı: irriducibili

minecraft ne ya oturun 2 soru çözün çıkın arkadaşlarınızla eğlenin ne anlıyorsunuz bilgisayar başında zamanınızı harcamaya

bizim burada ki amacımız minecraftın dandik olup olmadığını tartışmak değil gereksiz yasaklama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vinewood

quote:

Orijinalden alıntı: Sunset Sarsaparilla

Çinde bf yasaklandı kimse Çine bir şey yazmadı işin ucunda Türkiye olunca atarlar tabi öyle tweetler

Çinde yasaklandı çünkü Çinliler ile savaşıyorduk , minecraft'ta türk'mü kesiyoruz ?!?

Assassin's Creed Revelations'da Osmanlı askeri öldürüyorduk ama yasaklanmadı.
    Ha yasaklama saçmalık o ayrı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IslakBanyoTerliği -- 12 Mart 2015; 15:50:45 >
  • quote:

İki saniye araştırma yapmadan bilmediğiniz bişeyi küçümsemek de iyiymiş,aynen devam :)

Basınç plakaları ve giden basit tek yönlü sinyallerle herif bilgisayar yapmış. Öyle mod falan da yok ha indirip denedim çalışıyor. Kısıtlı imkanlarla bunu başardıysa bu arkadaş mühendislik konusunda önü açık demektir.

Oynayıp mimar mı oldun ? Hayır,teknik kısımlarının hepsini kapmadın veya böyle bi şehir yapınca diploma vermedi Mojang sana,ama VİZYONUN gelişti.

Ayrıca yurtdışında bu oyun mühendislere ders olarak okutulurken ülkemizde yasaklanıyor,durumun üzücülüğü bana göre burda.Madem genç yaş (12+ olsun hadi normalde 10+ ama burası Türkiye) uygun değil oynamaya,TC sistemi getirin koredeki gibi ne bileyim. Polisin vatandaşını öldürdüğü ülkede bloktan adamlar şiddet içeriyor, Yeni Türkiye'ye hoş geldiniz.

• Ne kadar aptal, koyun sürüsü gibi bir nesil yetişmiş, bu hükümetin her seçimde %50 oy olmasına şaşmamak lazım.. Geçmişte özgürlük için canlarını ortaya koymuş ataları bunları görse yüzlerine tükürürdü.. İş artık bir partiyi, veya ideolojiyi desteklemekten çıktı, fanatikliğe döndü.. Ulan eni konu siyasi bir parti bu, her yaptıklarını nasıl savunursunuz! Babamın oğlu olsa yanlışını söylerim ben, siz nasıl "adam"sınız be! Yarın bu hükümet "Her ay düzenli olarak karılarınızı kızlarınızı AK saraya getireceksiniz" dese, "Yaşa Uzun Adam" dersiniz ona da.. Biraz omurgalı olun, dik durun, azıcık delikanlı olun, yanlışa yanlış diyebilecek kadar erkek olun. Tüm dünya nasıl daha özgür bir millet yaratırım diye çabalarken, bizde günden güne yeni katı kurallar, yeni yasaklar geliyor. Hayatımda hiç oynamadığım bir oyun benim de, varlığı ile yokluğu aynı benim için de. Ama ben oynamıyorum diye neden oynanmasının yasaklanmasını destekleyeyim? Nedir bu sansürcülük böyle, nereye kadar gidecek daha. İlla devrim gerekiyorsa, illa Kaddafi gibi, Saddam gibi olması gerekiyorsa, her ulusun tarihinde olduğu gibi, bizde de kanlı bir devrim olur. Yıkılmayan bir yönetim Dünya'da görülmemiştir, ne imparatorlar, ne padişahlar, yedi cihana hükmeden insanlar tepe takla indirildiler tahtlarından. Bu ABD kuklası hükümet bâki mi kalacak sanıyorsunuz.

• her yıl katur kutur kurban bayramı kutlanan ülkede inek böcek kesiliyor diye minecraftın yasaklanması neyin kafasıdır çözemedim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

quote:

quote:

quote:

Ses kasmani saglar.

Sen bana yaptigin icadlari goster kardesim :)
    Yoksa cevap verecek yuzunde yoktur.

Bu nasil bir cevap Kimlerle ugrasiyorum

• red01 R kullanıcısına yanıt
    adam yine iyi sabretmiş de tane tane açıklamış sana, saçma sapan konuşuyorsun bir halt bilmeden valla en sevmediğim insan tipi ha.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk video nedir Allah aşkına adam ne yapmış Minecraft'ta vay anasını

• Lanet olsun bu ülkenin anlayışını çok seviyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enoiciyiz -- 12 Mart 2015; 16:38:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nipalensis

İlk video nedir Allah aşkına adam ne yapmış Minecraft'ta vay anasını

Adamlar Minecraft'ta Minecraft oynatan bilgisayar yapıcak yakında,iki piksel bloğu yan yana koyma muhabbetindeyiz hala

• Oncelikle Erodion 'a ugrasip bilgi verdigi icin tesekkur ederim.

Halen oyun hakkinda izlenimim degismedi.
    İlk baska dedigim gibi Yasaklari savunmuyorum ama bu oyunun insani gelistirdiginede inanmiyorum.

Keza İlk basta dedigim gibi kutulari koyarak yapacagin bina ne seni muhendis yapar nede mimar.

Mimar Muhendislik bukadar kolay degil.Oyundaki yapacagin sey 3D bir yapi olacak ama gerekli normlara uygun olmayacak.

Nasil ilk ornekte verdigim gibi bir kopru yapimi icin gerekli kosullarin en ince ayrintisina kadar arastirilmasi saglaniyorsa.

Bu mimar muhendislik icinde MineCrafttan kendini gelistirmek imkansizdir.

Heleki Bu oyunda yapilan yapilara Harcanan Onlarca saat haftalar ve aylari.

Siz gelismek istediginiz konularda gosterseniz emin olun basarirsiniz.

Yoksa oyunun uzerinde yapacaginiz bilgisayar size anca devre konusunda bilgi verir keza ilk videodaki adamin o sistemi hazirlamasi icinde O konuda bilgi sahibi olmasi gerekir.

Yoktan yere bilgi olmadan o tur seyler yapilmaz.

MineCraft cocuklugumuzdaki LEGO dan oteye gidemez.

Keza LEGO bile Fiziksel dunyanin etkilerini gosterirken.

MineCraft Sanal olarak bir oyundan ote gidemez ve yapioan her obje tasarimi var olan bir fizilsel yapinin kopyasi olacaktir.

Kisacasi Yuruyen Ucak yapilmis.
    Bilgisayar Pc yapmis onemli degil.

Okadar saati pc yerine Egitim icin harcasan zaten iyibir mimar iyibir Muhendis olursun.

Gelipte buraya yok oynamiyor kucumsuyor gibi bos bos yorumlar yapmayin.

• Bu nasıl bir oyun pek anlamadım.Adamlar 8 bit grafikle yazmış galiba oyunu.Grafikler berbat.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.