Şimdi Ara

Minecraft User Not Premium Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
11.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok uğraştım fakat çözemedim yabancı serverlere girdiğimde hep bu hatayı alıyorum.

Bunun tek çözümü satın almak mı?
  • User not Premium hatasını gidermen için oyunu Minecraft.net 'ten oyunu satın alman gerekmektedir.Ama genellikle tüm sunucular korsanlara açıktır.Korsan indirmek istiyorsan, freeminecraft.org veya minecraftindir.blogspot.com 'u kullanabilirsiniz.Eğer sürümün 1.2.4 ise sana sunucu önereyim;

mc.planetcraft.org

Korsanlara açık bir şekilde.

Orijinalden alıntı: FastEmrlee

User not Premium hatasını gidermen için oyunu Minecraft.net 'ten oyunu satın alman gerekmektedir.Ama genellikle tüm sunucular korsanlara açıktır.Korsan indirmek istiyorsan, freeminecraft.org veya minecraftindir.blogspot.com 'u kullanabilirsiniz.Eğer sürümün 1.2.4 ise sana sunucu önereyim;

mc.planetcraft.org

Korsanlara açık bir şekilde.

Oyunu yazın satın alacağım anlaşıldı ki çözümü yok neyse teşekkür ederim minecraftım var zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence Hacked filan indirme direk satın al ben aldım gayet memmunum mesela yaptığım skinleri herkes görebiliyor Her sv ye rahatça girebiliyorum o da bir hata değil
    Premium olmadığın için giremiyosun Premium 46 TL al bence
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.