no-ipde genel bir sorun var, sorunu çözdüklerinde server açılacak
server açık
Ne oldu server 'a. Ha bide vps ne kadar. Bağış yapmayı düşünüyorum da :D
1.8e kadar kapalı ama uzayacak sanırım, oynayacak varsa açarım. boder onu özelden görüşelim :)
1.8 çıktı
1.8 cıkmadı o çıkan 1.8 in demo versionu
demo değil tam sürümü yayınlandı, force update yapınca geliyor
Eee ne olacak
2 güne bukkit çıkar serveri 1.8 olarak kurarım, zaten 2 gün internete bağlanamam yarın ameliyata giriyorum cuma-cumartesi taburcu olurum
aboww.Okuldan kaytarmak için nereni kırdında ameliyata giriyosun.Şaka bir yana.Geçmiş olsun.Sen gelince parti yaparız.
server açık
server e o sw adı yok diyoooo
@kutaybuyruk ipyi yanlış girmişsindir
Hamachi olmadan normal bi şekilde girebiliyormuyuz ? Öyleyse 2-3 arkadaş daha getiririm benle beraber
quote:
Orijinalden alıntı: [T]hree[N]amed
Hamachi olmadan normal bi şekilde girebiliyormuyuz ? Öyleyse 2-3 arkadaş daha getiririm benle beraber
evet girebiliyorsunuz
quote:
Orijinalden alıntı: Zetharos
quote:
Orijinalden alıntı: [T]hree[N]amed
evet girebiliyorsunuz
Ozaman kalıcı oluruz 4-5 gündür mahallede arklarla minecraft serverı kurmayı planlıyorduk hazır sw var nede olsa sizin yanınıza gelelim ozman
Bu arada failed to connect to the server diyor minecraft 1.8.1 versiyon ? hatamı yapıyoruz ? sizin serverın çalıştığı oyunun linkini verebilirmisiniz ?
of açın server i artık sıkıldım oynayacak oyun yok breeee!!
açtım girin bakalım ameliyatlı olduğum için askıda şu sıralar server, maksimum 3-4 gün sürer ama ara ara açarım böylr