Şimdi Ara

Minecraft problemi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben minecraftı oynamayı çok isteyen biriyim ancak oyunun nasıl alınacağını bilmiyorum orjinal almak veya sahte almak gibi bişey varmı eğer varsa orjinal nasıl alınıyor bildiğimiz kabıylamı yoksa internet üzerindenmi?Yardımlarınızı bekliyorum...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

bu üye > ( LevelTR ) < 25.90'a satıyor. 2096 işlemde, %99 olumlu puan almıştır güvenerek alabilirsin.

Orijinalden alıntı: BeaTing

Minecraft paralı bir oyundur ama tabiki bununda sahtesi var.Google ''minecraft indir'' yazarsak çıkacaktır.Bendekide orjinal değil.Bir sorunda yaşamadım.

teşekkür ederim hepinize fakat sen sahte kullanıyorum deöişsin bende sahte indirdim ancak multi oynayamıyroum sen oynayabiliyormusun

Orijinalden alıntı: todda123

quote:

Minecraft paralı bir oyundur ama tabiki bununda sahtesi var.Google ''minecraft indir'' yazarsak çıkacaktır.Bendekide orjinal değil.Bir sorunda yaşamadım.

teşekkür ederim hepinize fakat sen sahte kullanıyorum deöişsin bende sahte indirdim ancak multi oynayamıyroum sen oynayabiliyormusun

Korsana izin verilen serverlarda oynayabilirsin diye biliyorum. Single ı çok eğlencelidir bikaç gününü yer bitirir nasıl geçtiğini anlamazsın ama sonra sıkılırsın. Multisini denemedim. Fakat güzel oyundur
  • quote:

Orijinalden alıntı: MovieClipS

http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/minecraft-net-cdkey-cd-key-52307223
    bu üye > ( LevelTR ) < 25.90'a satıyor. 2096 işlemde, %99 olumlu puan almıştır güvenerek alabilirsin.

Yuh Kardeşim 25TL Berbat Bir oyuna Verilirmi Kardeşim Başka Bir Oyun Al Daha İyi

Orijinalden alıntı: Crynet

quote:

Orijinalden alıntı: MovieClipS

http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/minecraft-net-cdkey-cd-key-52307223

Yuh Kardeşim 25TL Berbat Bir oyuna Verilirmi Kardeşim Başka Bir Oyun Al Daha İyi

Berbat bir oyun? Kime göre neye göre? Oynayan sayısı böyle göstermiyorda? Fikirlerini uluslararası anket sonucuymuş gibi sunma bence??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gta 5 donma sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Gta 4 Optimizasyon sorunu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Berbatmı bence sen oyundan anlamıyorsun üstelik bu oyunun asıl fiyatı 48 TL ye denk geliyo ve hiç düşünmeden almıştım ve gayette memnunum ayrıca bu oyun yaratıcılığıda arttırır yani öyle sağa sola amaçsızca ateş etmssin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crynet -- 13 Mart 2012; 7:22:46 >

Orijinalden alıntı: todda123

quote:

Ben multiplayer oynayabiliyorum oynayamiyorsan yardimci olabilirim.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.