Bildirim
minecraft premium kod 10 tl 1 adet mevcut
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
tarafımdan alınmıştır.. -
elime bir adet daha geçti almak isteyen varsa ulaşabilir ______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
satış devam ediyor arkadaşlar... ______________________________
-
Tarafimdan bir adet alinmistir, denenmistir. Arkadasa tesekkurler
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
1 adet daha kod var almak isteyen ulaşabilir... ______________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: delqech
elimde 1 tane minecraft premium kodu var 10 tl ye satıyorum yapı kredi finansbank veya paypal ödeme alabilirim
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
nasıl bu kadar ucuz olabiliyor dostum bu? referansın olsa güvenilir belki de büyük ihtimal çalıntı kredi kartıyla mı aldın naptın? 50 lira diyatı olan şey nasıl 10 tl oluyor? -
hocam kredi kartı çalıp kod alsam 10 tl yemi satarım biraz mantıklı düşünün lütfen ayrıca yukarda 2 kişi aldı daha oncedende baskalarına sattım 50 tl lik şeyi 10 tl nasıl satıyosunuz diyosunuz fiyatı 10 tl olan mcdonalds menüyü 2 tl den hatta 3 tane 5 tl den sattım oranlarsan aynı iyi forumlar ______________________________
-
Merhaba bu üyeden Minecraft oyun keyi aldım. 2. ayın sonunda key deaktif oldu.Mojangla yaptığım görüşmede alınan key'le ilgili harcama itirazı yapılmış ve bedel iade edilmiş denildi.
Bu arkadaş zararımı da tazmin etmedi.
Minecraft keylerinde bu tarz vakalar çok oluyormuş.Bu oyun ve satış sistemi hakkında bilgim olsa hiç buluşmazdım.
Satıcıdan cevap bekliyorum. -
duruyor mu key?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X