Şimdi Ara

Minecraft Oynamak İstiyorum Yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Para veremem bilgisayarımın özellikleri 1Gb Ram 2.66 Ghz GeForce 6200 TurboCache Ekran Kartı. Oyuna nasıl başlanır önce kullanıcı oluşturduktan sonramı indireceğim nasıl indireceğim oyuna nasıl gireceğim.? Ayrıca verdiğim özelliklere göre kasmadan oynabileceğim bir sürüm verirseniz sevinirim...

• oyunun korsanını indir üye olmana gerek yok sonra optifine yükle internette nasıl yukleyecegin vs yazacaktır onları incele video ayarlarını ben sana atıcam biraz zor olucak ama 30fps civarı oynamana yardımcı olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manstein

oyunun korsanını indir üye olmana gerek yok sonra optifine yükle internette nasıl yukleyecegin vs yazacaktır onları incele video ayarlarını ben sana atıcam biraz zor olucak ama 30fps civarı oynamana yardımcı olurum

Hocam internetten indirmeyi planlıyorum Optifine nedir açıkçası o kadar uğraşmak istemiyorum direk kaldırabileceğim bir sürüm soylerseniz sevinirim.
  • hepsi aynı bir fark yok optifine oyundaki gereksiz şeyleir kaldıran daha iyi bir performans sunan bir programdır ve video ayarlarının düşürülmesinde daha çok seçenek sunar iyi kullanırsna hiç sıkıntı yaşamadan oynarsın sisteminin pek kaldıracağını sanmıyorum normalini buyuzden optifine zorunlu sürümler aynıdır pek fark yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manstein

hepsi aynı bir fark yok optifine oyundaki gereksiz şeyleir kaldıran daha iyi bir performans sunan bir programdır ve video ayarlarının düşürülmesinde daha çok seçenek sunar iyi kullanırsna hiç sıkıntı yaşamadan oynarsın sisteminin pek kaldıracağını sanmıyorum normalini buyuzden optifine zorunlu sürümler aynıdır pek fark yok

Ya ben şimdi 1.4.6 yı indirdim siteden kayıt oldum açıyorum 1.4.6yı passwordle username soruyo user name yokki oyunun sitesidne direk isim sordu.
  • korsanını indir premium alman gerek onu indirmek için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pubg başlamak istiyorum
    7 yıl önce açıldı
    Oyun yardım
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.