Bildirim
Minecraft Oynamak İstiyorum Yardım...
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
oyunun korsanını indir üye olmana gerek yok sonra optifine yükle internette nasıl yukleyecegin vs yazacaktır onları incele video ayarlarını ben sana atıcam biraz zor olucak ama 30fps civarı oynamana yardımcı olurum -
quote:
Orijinalden alıntı: Manstein
oyunun korsanını indir üye olmana gerek yok sonra optifine yükle internette nasıl yukleyecegin vs yazacaktır onları incele video ayarlarını ben sana atıcam biraz zor olucak ama 30fps civarı oynamana yardımcı olurum
Hocam internetten indirmeyi planlıyorum Optifine nedir açıkçası o kadar uğraşmak istemiyorum direk kaldırabileceğim bir sürüm soylerseniz sevinirim. -
hepsi aynı bir fark yok optifine oyundaki gereksiz şeyleir kaldıran daha iyi bir performans sunan bir programdır ve video ayarlarının düşürülmesinde daha çok seçenek sunar iyi kullanırsna hiç sıkıntı yaşamadan oynarsın sisteminin pek kaldıracağını sanmıyorum normalini buyuzden optifine zorunlu sürümler aynıdır pek fark yok -
quote:
Orijinalden alıntı: Manstein
hepsi aynı bir fark yok optifine oyundaki gereksiz şeyleir kaldıran daha iyi bir performans sunan bir programdır ve video ayarlarının düşürülmesinde daha çok seçenek sunar iyi kullanırsna hiç sıkıntı yaşamadan oynarsın sisteminin pek kaldıracağını sanmıyorum normalini buyuzden optifine zorunlu sürümler aynıdır pek fark yok
Ya ben şimdi 1.4.6 yı indirdim siteden kayıt oldum açıyorum 1.4.6yı passwordle username soruyo user name yokki oyunun sitesidne direk isim sordu. -
korsanını indir premium alman gerek onu indirmek için
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X