Şimdi Ara

Minecraft orjinal almaya değermi.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar oyunu tanıtan bir yazı bulamadım.terraria baya oynadım sevdim vs.steamden orj almıştım.
    minecraft da orj almaya değermidir sever varmıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stresf -- 16 Temmuz 2011; 18:44:50 >

• Terraria'yı sevdiysen bunuda seversin diye düşünüyorum. Elbetteki serverlar vardır.
  • Terraria'yı sevdiysen sana çok yavan gelecektir. Orjinal almaya değmez, Notch zaten hayran kitlesinin içine etti. Şimdi toparlamaya çalışıyor zaten. (bkz: Tembellik)
  • Bence değer.Çünkü şöyle düşün, daha oyun betasında 10 milyon sattı,tam sürümü çıktığında eklenecek yeniliklerle kaçı bulur muamma.Ama yeni updatelerle oyun gene zirve yapacak.Terraria ustasının elini öpmek zorunda kalacaktır ilerde.Şimdilik terraria açık ara önde sayılır.
  • şu an 15 euro gözüküyo ama ülkeye göre 15 dolar olurmu yoksa para birimi aynı mı kalır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stresf

şu an 15 euro gözüküyo ama ülkeye göre 15 dolar olurmu yoksa para birimi aynı mı kalır.

Aynı kalıyor. Arkadaşın da dediği gibi Terraria sonrası eğlenceli gelmeyebilir.
  • Bence bu oyun Terreria'dan çok daha fazla tat verecektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BF3 Almaya değer mi ?
    12 yıl önce açıldı
    Madden NFL almaya değer mi?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oyun daha beta arkadaşlar.Tam sürümü çıksın o zaman karşılaştırın Terraria ile
  • Her kuruşuna değer.Terraria zaten Minecraft'tan doğdu ve gelecek Adventure Update'iyle Terraria geride kalır.Ki Minecraft şu an bile muhteşem oyun.En iyi oyun bile diyebilirim.

quote:

Orijinalden alıntı: tobyturner

Oyun daha beta arkadaşlar.Tam sürümü çıksın o zaman karşılaştırın Terraria ile

Tobuscus'cumuyuz hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nintendo. -- 17 Temmuz 2011; 22:14:24 >
  • Değer Ben 1-2 Yıl Önce Aldım.Almadan Ancak Classic Oynuyosun Clasic Sıkıcı Ama Alınca Beta Oynayabiliyosun Beta Çok Daha İyi

• of ya bende açıl mıyo şu yazıyo bakın
    Bad video card drivers!
    -----------------------

Minecraft was unable to start because it failed to find an accelerated OpenGL mode.
    This can usually be fixed by updating the video card drivers.

--- BEGIN ERROR REPORT 7fe0271 --------
    Generated 24.07.2011 23:28

Minecraft: Minecraft Beta 1.7.3
    Java: 1.6.0_24, Sun Microsystems Inc.
    VM: Java HotSpot(TM) Client VM (mixed mode), Sun Microsystems Inc.
    LWJGL: 2.4.2
    [failed to get system properties (java.lang.NullPointerException)]

org.lwjgl.LWJGLException: Pixel format not accelerated
    at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.nChoosePixelFormat(Native Method)
    at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.choosePixelFormat(WindowsPeerInfo.java:52)
    at org.lwjgl.opengl.WindowsDisplay.createWindow(WindowsDisplay.java:185)
    at org.lwjgl.opengl.Display.createWindow(Display.java:311)
    at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:856)
    at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:784)
    at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:765)
    at net.minecraft.client.Minecraft.a(SourceFile:294)
    at net.minecraft.client.Minecraft.run(SourceFile:716)
    at java.lang.Thread.run(Unknown Source)
    --- END ERROR REPORT c49681ac ----------

OpenGL İNDİRDİM OLMADI ML

• Eğer yabancı serverlarda oynayacaksan ve skin olayını takıyosan al. Ama bana sorarsan asla ve asla alma. Skin ve orjinal serverlar için deymez.
  • @eren_619messi Ekran kartının Driverini güncellemen lazım

Bence Orjinal almaya değer.Oyun bir süreden sonra sıkıyor onuda söyleyim. Yapacak birşey bulamıyorsun. En büyük sorunu oyuna gelen güncellemelerin yetersiz olması. Gele gele 1-2 yeni item geliyor köklü bir değişiklik lazım. Şimdiden oyunu almanda fayda var ilerde iyice artacak fiyatı.
  • Bence değmez 2,3 gün oynadım oyun gayet güzel ama aşırı derecede zaman öldürüyor zamanın nasıl geçtiğini farketmiyorsun
  • Minecraftın Demosunu denedim bana göre biraz sıkıcı geldi
  • hayırlısı

15 euro 38 lira yapıyo.pahalı be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stresf -- 9 Ağustos 2011; 0:37:11 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.