Şimdi Ara

Minecraft Map Özellikleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar.. Minecaft Oynarken Yeni Dünya Yarattığımda Map Ya Karlı Ya Orman Ya Da İkisi Birlikte De Oluyo Ve Berbat Bişey .. Yardım Edebilir Misiniz..? Ayarları Var Mı..?

• Normal oyunda onun ayarı yok.Zaten her dünya yaratışında rastgele seçiliyor.Ama istediğin bölgenin seed'ini yazabilirsin.
  • seedini nerden buabilirim.. ya da ne yazınca çıkıyo..?
  • google minecraft seed diye arat istemiyeceğin kadar bulursun.. more world option a tıkla create new world dediğinde orada yazacak yer çıkar,ama bence uğraşma amaç zaten karşına çıkan dünyada hayatta kalmak..işin eğlencesi o ne çıkarsa bahtına
  • evet bnde ilk başlarda öle diyodum ama sonradan ya kar ya da orman insan çıldırıyo sonunda helede ormanda kaybolma riski %50 daha çok.. :) bu yüzde uğraşmam gerek..
  • quote:

Orijinalden alıntı: T@hikumo

evet bnde ilk başlarda öle diyodum ama sonradan ya kar ya da orman insan çıldırıyo sonunda helede ormanda kaybolma riski %50 daha çok.. :) bu yüzde uğraşmam gerek..

biraz şansa bakıyor her şey,kömür bulursan çok rahat ilerliyor,birde koyun kesip yünlerini artı açaçtan tahta ile yatak yapıyorsun gece hemen geçiriyorsun böylece..yani gündüzde takıl istediğin gibi ben şimdilik baya geliştirdim,değişik değişik mekanlar tasarlıyorum kendime

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uranus666 -- 1 Haziran 2012; 22:37:07 >
  • yok bnde bayağa geliştim elmsa dahil bir sürü şey buldum nethere gittim bir sürü malzeme topladım.. bu arada bi araştırma yaptım.. bnde maplarda hiç güneş ve bulut yok.. meğerse o oyun ayarlarındanmış.. bnm ki orijinal olmadığı için ayarlarını en kötü biçiminde yapmam lazım.. yoksa oyun saniyesinde kapanıyo.. :(( bu yüzden her taraft sisliymiş gibi görünüyo..!!! ah keşke orijinalini bir yerden bulabilseydim..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • en iyisi çöl veya toprak
  • yok.. aslında en iyisi deniz kenarında azıcık toprak ve hafiften yüksek dağlar.. dağın arka tarafıda kar... :))) bnde hep kar çıkıyodu.. şöle güzel tarım yapcak yer yoktu..
  • nasıl bina yapılıyor?
  • http://www.youtube.com/results?search_query=minecraft+rehberi+1.+b%C3%B6l%C3%BCm&oq=minecraft+rehberi+1.+b%C3%B6l%C3%BCm&aq=f&aqi=g1&aql=&gs_l=youtube.3..0.1148.5207.0.5284.26.14.0.12.12.1.188.1544.7j7.14.0...0.0.fvIi8D_RCjc

KARDEŞİM BU LİNKİ AL.. BU EGEYLE "MİNECRAFT" AYRINTILI OLARAK ANLATILIYO..

BUNUN 1. BÖLÜMÜ 2. 3. 4. ........ 27.....

böle gidiyo.. ama sna genede söliyim bina işini..

toprağınüzerinde mousenin sol tuşuna basılı tutuyoruz ve toprak envantere geliyo.. envanterden seçip bir yere doğru mousenin sağ tuşu ile basarsak da tekrar yere koyuyo.. bunu üst üste yan yana yaparak güzel bi bina yapıyoruz.. DEDİĞİM GİBİ REHBERİ İZLE..

• quote:

Orijinalden alıntı: T@hikumo

http://www.youtube.com/results?search_query=minecraft+rehberi+1.+b%C3%B6l%C3%BCm&oq=minecraft+rehberi+1.+b%C3%B6l%C3%BCm&aq=f&aqi=g1&aql=&gs_l=youtube.3..0.1148.5207.0.5284.26.14.0.12.12.1.188.1544.7j7.14.0...0.0.fvIi8D_RCjc

KARDEŞİM BU LİNKİ AL.. BU EGEYLE "MİNECRAFT" AYRINTILI OLARAK ANLATILIYO..

BUNUN 1. BÖLÜMÜ 2. 3. 4. ........ 27.....

böle gidiyo.. ama sna genede söliyim bina işini..

toprağınüzerinde mousenin sol tuşuna basılı tutuyoruz ve toprak envantere geliyo.. envanterden seçip bir yere doğru mousenin sağ tuşu ile basarsak da tekrar yere koyuyo.. bunu üst üste yan yana yaparak güzel bi bina yapıyoruz.. DEDİĞİM GİBİ REHBERİ İZLE..

teşekkürler. bu sağ tıklamayı sormuştum bende. bilmiyordum.

• Sorun Değil.. Sorusu Olan Varsa Rehber Bölümlerini İzleyebilirler.. film gibi :D süper.. ve insanın isteğini aşırı artırıyo..
  • abicim hiçbişey bilmiyon ya internete minecraft seed yaz çıkıyo :D
  • sizler vminecraftta ayarlardan bulutlu havalı sisli yapmak için ayarlar var karıştırın bulursunuz
  • abicim hiçbişey bilmiyon ya internete minecraft seed yaz çıkıyo :D bunadımı öğretek
  • hepiniz iyisiniz ama çaylaksınız bir sorun olursa bana danışın ben cevap veririm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.