Şimdi Ara

Minecraft Mod Yapımı [Java]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaşım 15, Minecraft' ta mod yapmak ve plugin falan yazarak istediğim gibi serverlar oluşturmak istiyorum şimdilik. Youtube Sıfırdan Java derslerini bitirdim şimdi Kim korkar Java' dan kitabına başladım, bu kitabı bitirdikten sonra daha neler öğrenmem gerekir? Bana bu konuda yol gösterebilir misiniz? Mesela minecraftın kullandığı oyun kütüphanesi Lwjgl' yi öğrenebiliceğim türkçe kaynak var mı? Yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JavaOgrenenCocuk -- 11 Mart 2014; 14:19:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sıfırdan Java dediğin youtubedaki sina5an adlı kullanıcının yaptığı dersler mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kingelton

Sıfırdan Java dediğin youtubedaki sina5an adlı kullanıcının yaptığı dersler mi ?

Aynen Sinan Sonlu abinin dersleri.

• quote:

Orijinalden alıntı: JavaOgrenenCocuk

quote:

Sıfırdan Java dediğin youtubedaki sina5an adlı kullanıcının yaptığı dersler mi ?

orda bayağı bir konu işliyor eğer hepsini bitirdiysen temel javayı çözmüşsün demektir
  • quote:

quote:

quote:

orda bayağı bir konu işliyor eğer hepsini bitirdiysen temel javayı çözmüşsün demektir

Evet ama minecraft kodlarına baktığımda bir sürü şey var hash code hash map bilmem ne listleri onlar bu kitapta işleniyor. Bir de lwjgl kütüphanesi öğrenmem lazım ama işte türkçe kaynak bulamadım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Evet ama minecraft kodlarına baktığımda bir sürü şey var hash code hash map bilmem ne listleri onlar bu kitapta işleniyor. Bir de lwjgl kütüphanesi öğrenmem lazım ama işte türkçe kaynak bulamadım.

lwjgl için türkçe kaynak bulman imkansız

• quote:

lwjgl için türkçe kaynak bulman imkansız

Peki bilmediğim kelimeleri sözlükten baksam yazılı ing kaynaktan öğrenebilir miyim? Biliyorum ing biraz , bazen bilmediğim kelimeler var. Olmadı babam sorarım ing öğretmeni.
    Bir de 2D lwjgl' den başlamam gerekiyor galiba.
    İngilizce yazılı kaynak önerebilir misiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://www.youtube.com/watch?v=miBEMak_I0Y
    İngilizcen varsa biraz bu seriyi izlemeni tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.