Şimdi Ara

Minecraft maceram ve birkaç soru

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba dün ogle itibari ile baslamıs bulunmaktayım daha oyunu hayatımda hiç oynamadıgım icin pek iyi sayılmam ama ilk gun oyunu anlayıp dağda bir kule inşa ettim sonradan eşya listesini bulnca dahada koalylastı hangi esya nasıl oluyor falan nese ilk evim tam o dağın ortasındanbaslıyo giriş i en tepesinde sonradan içine ilerledikçe tüneller geliyor y.odası maden ve zndan falan yaptim hatta evin içinde ray sistemi bile döşedim :D üşendigim zaman ust kata ray ile çıkıyorum :D kapılar ızgara kapakları falan yaptımda birkaç şey soracam

1. Too many items modunu kullanmaya calısıyorum olmadı oyunun kurulu oldugu yere bin klasorunun icindeki mncraft jar ın icini acıp oraya kopyaladım silinmesi gereken klasoru sildim kapattım ama oyunda hala o itemler yok o tusunada basıyorum olmuyor
    2. oyunda demir madeni benim sahildeki yazlık evin içinde doluymus :D baya bi çıkarttım özlliklede avrupanın kömür ihtiyacını karşılayacak kadar kömür çıktı neyse ben ray sistemi döşeyip kocaman bir maden yapıcam boyle :D stadyum buyuklugunde bunun icin bana tek lazım olan şeyy mol sayıda metal bunun baska bir yontemi falan da yokmu itemleri sınırsız yapmanın ? bana sadece itemler daha dogrusu metaller sınırsız olsa yeter
    3. ben bu oyunuda orj alıcam fakat aral game satmıyor nereden bulabilirim bunun orj ini kendi sitesinden de pek anlayamadım steamdende aınmıyor :S

4. soru ise youtube videolarında yere birşey çiziyolar onda ateş gidebiliyor elektrik gibi yani kablo bi nevi o hangi materyal goremiyorumda

Bu arada hangi eşya nasıl oldugunu bilmeyen arkadaşlarada link veriyorum buradan bakabilirlerhttp://minecraft-tr.blogspot.com/p/esya-listesi.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loses -- 28 Ağustos 2011; 21:02:09 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.