Şimdi Ara

Minecraft Klonu Yeni Bir Oyun -AGAME- (4 kişi olduk)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Minecraft oynamışsınız veya mutlaka bir yerde görmüşsünüzdür. Onun web tabanlı hazırlanmış bir klonu olarak düşünebilirsiniz.
    Oyunda madencilik yapıp farklı türde taşları satarak gelir elde ediyorsunuz. Upgradeler vs var, onları yaptıkça daha gelişiyorsunuz, boss savaşları falan var, öldürüp daha güçlü kazma'lara sahip olabilirsiniz :D Oyun beta sayılır, yapımcısı halen daha oyunu geliştirmekte.
    İlk başta çok saçma gelebilir ama fena bağımlılık yapıyor oyunda potansiyel var :D

Bu bir IDLE oyundur bu arada arkadaşlar, yani bilmeyenler için söylim bilgisayar başında 7/24 durmanız gerekmez, gerekli upgradeleri yaptıktan sonra afk olsanız bile oyunda gelişim devam eder açık bıraktığınız sürece :D Ayrıca aşırı basit bir oyun biraz kurcalarsanız sizde anlayacaksınız.

Oyunda bugün itibariyle servera reset atıldı ve herkes 0'dan başladı. şu an itibariyle yaklaşık 600 civarında online oyuncusu var. (sürekli artıyor)
    Farklı ülkelerden farklı insanlar gruplar krup üst sıralara yükselmek için mücadele ediyor :D

---------
    Türk oyuncuları bir yere toplamak adına oyun içerisinden grup bölümünden OTTOMANS diye aratıp başvurabilirsiniz.
    ---------

linki yolluyorum(ref falan yok bu oyunda merak etmeyin :D isterseniz adresi elle yazın girin, isterseniz aşağıdan hiçbir farkı yok)

(üyelik oluşturup devam edin yoksa gelişiminiz save olmaz)
    AGAME sitesine gitmek için tıkla

sorunuz olursa cevap vermeye çalışırım saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Balr0g -- 21 Nisan 2014; 21:44:12 >

• konu için teşekkürler. bir sorum vardı bu saved olayı otomatik mi yapıyor yoksa biz mi yapıcaz 10 dk boyunca oynadım ama sayfayı yenileyince 0 landı

Orijinalden alıntı: alesta94

konu için teşekkürler. bir sorum vardı bu saved olayı otomatik mi yapıyor yoksa biz mi yapıcaz 10 dk boyunca oynadım ama sayfayı yenileyince 0 landı

misafir olarak oynarsanız gelişimleriniz kaydolmaz, sol taraftaki linklerden "create account" a basıp üye olursanız yaptığınız tüm işler otomatik kaydedilir. yani önce üye olun :)

Orijinalden alıntı: alesta94

karakterime seviye atlatmak için ne yapmam lazım an itibariyle 100 milyon $ oldu ama :)

karakter levelı çok önemli değil aslında :D o kendiliğinde artıyor geliştirmeleri falan yapınca, ilerde portal açabilcek duruma gelince yaratıkları öldürüp para ve eşyalar kazanabiliyorsun o da arttırıyordur.

önce dikkat etmeniz gereken gelişimleri tamamlayıp bolcana işçi almak (ne kadar çok para o kadar sıralamda önde)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Balr0g -- 20 Nisan 2014; 23:42:16 >
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris7777

Bağımlılık yaptı naptın kardeş sen

hahaha :D geçmiş olsun
  • bişey anlamadım bi sürü para oldu napıcam o kadar hızlı artıyor ki harcayarak yetişemiyorum birileride bana saldırıp para alıp duruyor ordu mu alıcam napıcam yardım edin kpm nedir opm nedir oyunla ilgili hiç bilgi vermemişsiniz canım gene biri yendi aldı paraları sinirlendim bak :D
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.