Şimdi Ara

minecraft ı satın alamıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. orjinal minecraft almaya karar verdim.sitesinden üye oldum buraya kadar tamam fakat kart bilgilerini falan girdim buy a batığımda bişey olmuyor. Bazen ismi beğenmiyor bazen soyismi :D ekrandaki alanları ne şekilde doldurmam lazım? isim soyism kayıt olurkenkini mi yoksa kartım üzerindekini mi yazmak lazım
     minecraft ı satın alamıyorum

• Kart üzerindeki. zaten kart detayları sayfası
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultibax

Kart üzerindeki. zaten kart detayları sayfası

onu da denedim ama Please use a valid first name ya da Please use a valid last name diyor
  • Kredi kartında yazan isim ve soyismi denediniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hawaii

Kredi kartında yazan isim ve soyismi denediniz mi?

evet onları yazıyorum zaten
  • Büyük Küçük harfe dikkat edin, satın almak istediğine emin misin bu arada? Ben satın aldım biraz pişman oldum diyebilirim, arkadaş falan yoksa, sıkılıyorsun bir süre sonra :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultibax

Büyük Küçük harfe dikkat edin, satın almak istediğine emin misin bu arada? Ben satın aldım biraz pişman oldum diyebilirim, arkadaş falan yoksa, sıkılıyorsun bir süre sonra :/

ne konuda sıkıntı yaşadınız?
  • Server kurma konusunda baya bir sıkıntı yaşadım başlarda, sonrasında hallettim ama vanillia server bir süre sonra sıkıyor, tamam modlar falan var da bence bir oyunun kendisinin bir süre modlar olmaksızın idare etmesi lazım.

Terraria oynuyorum 3 tane hardmode öncesi boss, 1 tane geçiş bossu, 3 tane hardmode sonrası boss, 1 tane nadir boss, bir sürü zırh falan var, minecraftte, yaratıcı olarak bişiler yapmadığın sürece, sıkıcı oluyor, arkadaşın yoksa oynamaya tek başına belli bir sürede sonra oynayamıyorsun. Diamond set yaptın tamam, işte ende gittin ender dragon öldü, son şu patlatan bossu öldürdün, sonra?

Oyuna yeni şeyler ekliyorlar ama aylarını alıyor, sürprizi kalmıyor desem ok, snapshotlarda her bi şeyi okuosun adamlar 2 ay sonra resmi updatee ekliyor ama oynayan oynamış bitirmiş bile.

Minecraftten nefret etmiyorum oynadım baya ama 26 dolar çok ya, giderim bioshock infinite alırım, onu bıraktım yaz/kış indirimlerinde 10 tane oyun alsam 70 saatlik minimum oyunum olacak, iyi oyunlar çıkar içinden, oyunların bi tanesinde sırf 70 saatin olur. Hesabımı satmayı bile düşündüm, fiyat cidden çok oturuo midene.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.