Şimdi Ara

Minecraft forumu bitmiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bundan üç-dört sene önce server reklamı yapanlar bölümü kirletiyor derken şimdi bakıyorum da her yer (büyük ihtimalle çalıntı kredi kartı vs gibi bir yöntemle alınmış) kodları 10-15 tl'ye satmaya çalışanlarla dolmuş. Ucuz etin yahnisi yavan olur derler, orjinal internet sitesinde 23,95€ (yaklaşık değeri 90₺ civarı) olan bir ürünü kim, neden 10-15 liraya satsın, babasının hayrına mı satıyor? İleride hesap silinice ne yapacaksın. Görünen o ki yöneticiler bu bölümle 3 seneden beri ilgilenmiyor, ara ara girip bakarım bölüme hala aynı, eskiden insanlar soru sorar yaptıkları evleri, yapıları, beğendikleri modları, seedleri, çeşitli haritaları paylaşırdı şimdi bu saçma ucuz hesap çöplüğünün içinde tek düze bir kaç normal konu açan var, onlara da cevap veren yok, çünkü cevap verecek olan "o güzel minecraftçılar, o güzel dragonlarına binip çekip gittiler", hesabın ucuzuna bölümün çöpüne kaldık.

    ek olarak;

    "DH Forumları bünyesinde; kişisel çıkar gözeten her türlü konuyla birlikte, referans, reklam...vs linkleri paylaşmak kesinlikle yasaktır. Bu minvalde, Premium hesap kazanmak adına açılan mevzu bahis konular, kural dışıdır ve uyarılmaksızın silinecektir. Silinen konunun ısrarla tekrar açılması, uzaklaştırma sebebidir."

    Kaynak


    "Gerçek para karşılığında CD-Key, Steam hesabı, Account, oyun içi içerik gibi ilanların 2. el bölümü ve bölümümüzde mevcut ilan üst konuları haricinde açılması yasaktır."

    Kaynak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Entelektüel Ayı -- 3 Haziran 2017; 15:11:20 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.