Şimdi Ara

Minecraft Evim (SS'li)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bütün gün manyak gibi bunu yapmakla uğraştım
     Minecraft Evim (SS'li)
     Minecraft Evim (SS'li)
     Minecraft Evim (SS'li)

• bu oyunun amaci nedir ya ? Yoksa amaci yok mu kendi dünyani yaratip öyle dolaniyor musun etrafta , sürekli kazi yapmak insani bunaltmiyor mu merak ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oida

bu oyunun amaci nedir ya ? Yoksa amaci yok mu kendi dünyani yaratip öyle dolaniyor musun etrafta , sürekli kazi yapmak insani bunaltmiyor mu merak ettim

Oyunun amacı yok sonu olmayan bi dünyada craft yaparak fln hayatta kalmaya çalışıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: [T]hree[N]amed

quote:

bu oyunun amaci nedir ya ? Yoksa amaci yok mu kendi dünyani yaratip öyle dolaniyor musun etrafta , sürekli kazi yapmak insani bunaltmiyor mu merak ettim

Oyunun amacı yok sonu olmayan bi dünyada craft yaparak fln hayatta kalmaya çalışıyorsun

SIKMIYOR mu adami bi süre sonra ?
  • quote:

quote:

quote:

Hayır , craft ile yapılacaklar fln sonu yok . + geceleri zombi fln geliyor tam ekşın alanı :D bot fln yapıp yeni dünyalar keşfedebiliyorsun. Map'in sonu yok

• quote:

quote:

quote:

sırf Singleplayer'i günde 2-3 saat oynuyorum

• iyiymis peki son soru , mesela ev yaptin veya kazi yaptin yer alti mekani kurdun , sonra mekan degistirdin orayi tekrardan bulabiliyor musun kolayca yoksa botla falan dedigin gibi yeni yerler kesfedip tekrar 0 dan mi bi hayat kuruyorsun .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    15 Yıllık Oyun Klasörü (SS'li)
    11 yıl önce açıldı
    Oyun geçmişim (Bol SS'li)
    5 yıl önce açıldı
    Eski güzel oyunlar SS'li
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

iyiymis peki son soru , mesela ev yaptin veya kazi yaptin yer alti mekani kurdun , sonra mekan degistirdin orayi tekrardan bulabiliyor musun kolayca yoksa botla falan dedigin gibi yeni yerler kesfedip tekrar 0 dan mi bi hayat kuruyorsun .

multiplayer da oraya teleport olabiliyorsun ama single da olamıyorsun diye biliyorum işaret korsun :D
  • quote:

iyiymis peki son soru , mesela ev yaptin veya kazi yaptin yer alti mekani kurdun , sonra mekan degistirdin orayi tekrardan bulabiliyor musun kolayca yoksa botla falan dedigin gibi yeni yerler kesfedip tekrar 0 dan mi bi hayat kuruyorsun .

ESC'ye basıyorsun save oluyor öldüğünde eğer bidaha savelememişsen ordan başlıyosun
  • quote:

Yatak yapıp evde uyursan ölünce evin içinde doğarsın ya da F3 e basıp koordinatlarını alabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.