Bildirim
Minecraft Evim (SS'li)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
bu oyunun amaci nedir ya ? Yoksa amaci yok mu kendi dünyani yaratip öyle dolaniyor musun etrafta , sürekli kazi yapmak insani bunaltmiyor mu merak ettim -
quote:
Orijinalden alıntı: Oida
bu oyunun amaci nedir ya ? Yoksa amaci yok mu kendi dünyani yaratip öyle dolaniyor musun etrafta , sürekli kazi yapmak insani bunaltmiyor mu merak ettim
Oyunun amacı yok sonu olmayan bi dünyada craft yaparak fln hayatta kalmaya çalışıyorsun -
quote:
Orijinalden alıntı: [T]hree[N]amed
quote:
bu oyunun amaci nedir ya ? Yoksa amaci yok mu kendi dünyani yaratip öyle dolaniyor musun etrafta , sürekli kazi yapmak insani bunaltmiyor mu merak ettim
Oyunun amacı yok sonu olmayan bi dünyada craft yaparak fln hayatta kalmaya çalışıyorsun
SIKMIYOR mu adami bi süre sonra ? -
quote:
quote:
quote:
Oyunun amacı yok sonu olmayan bi dünyada craft yaparak fln hayatta kalmaya çalışıyorsun
SIKMIYOR mu adami bi süre sonra ?
Hayır , craft ile yapılacaklar fln sonu yok . + geceleri zombi fln geliyor tam ekşın alanı :D bot fln yapıp yeni dünyalar keşfedebiliyorsun. Map'in sonu yok
-
quote:
quote:
quote:
SIKMIYOR mu adami bi süre sonra ?
sırf Singleplayer'i günde 2-3 saat oynuyorum
-
iyiymis peki son soru , mesela ev yaptin veya kazi yaptin yer alti mekani kurdun , sonra mekan degistirdin orayi tekrardan bulabiliyor musun kolayca yoksa botla falan dedigin gibi yeni yerler kesfedip tekrar 0 dan mi bi hayat kuruyorsun . -
quote:
iyiymis peki son soru , mesela ev yaptin veya kazi yaptin yer alti mekani kurdun , sonra mekan degistirdin orayi tekrardan bulabiliyor musun kolayca yoksa botla falan dedigin gibi yeni yerler kesfedip tekrar 0 dan mi bi hayat kuruyorsun .
multiplayer da oraya teleport olabiliyorsun ama single da olamıyorsun diye biliyorum işaret korsun :D -
quote:
iyiymis peki son soru , mesela ev yaptin veya kazi yaptin yer alti mekani kurdun , sonra mekan degistirdin orayi tekrardan bulabiliyor musun kolayca yoksa botla falan dedigin gibi yeni yerler kesfedip tekrar 0 dan mi bi hayat kuruyorsun .
ESC'ye basıyorsun save oluyor öldüğünde eğer bidaha savelememişsen ordan başlıyosun -
quote:
Yatak yapıp evde uyursan ölünce evin içinde doğarsın ya da F3 e basıp koordinatlarını alabilirsin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X