merhaba arkadaşlar benim bilgisayarım 6gb ram i7 işlemci ve 64 bit işletim sistemim var şimdi bende sadece 64 bit java yüklü son sürümü minecraft exe ye tıklıyorum ve şu hatayı veriyor: No JVM could be a found on your system please define EXE4J_JAVA_HOME to point to an installled 32 bit JDK OR JRE or download a JRE from java.com diyor heralde 32 bit java yükle diyor ben java manuel e giriyorum. bu çıkıyor: Bu sayfayı bir 32 bit tarayıcıyla görüntülüyor olabileceğinizi saptadık. 32 bit ve 64 bit tarayıcıları değişimli olarak kullanıyorsanız, her iki tarayıcıda da Java eklentisine sahip olmak için hem 32 bit, hem 64 Java yazılımını yüklemeniz gerekir. ama eminim bilgisayardan özelliklere geldiğimde 64 bit işletim sistemi diyor 32 bitide yükleyince sanki kasıyor gibi oluyor bu özelliklerle lütfen yardım edin
Aynı sorunu bende var java 6 ve java 7'nin 64 bitlik srümleri yüklü aynı hata bendede var minecraftın 200-300kb boyutundaki dosyadan ayarlanıyordu fakat oyunu orjinal almak gerekiyor benim gibi para vermek istemeyenlerin başı ağrıyor.