evet arkadaşlar minecraftı bilmeyeniniz yoktur herhalde :D yakın zamanda 1.3.1 güncellemesi oldu yada daha önce olduda ben bu gün güncelledim orası tartışılır herneyse oyuna girdiğiniz zaman bazen köy yerine tapınak etrafında doğabliyorsunuz bende bu tapınağın etrafında doğdum ve biraz tapınağı geliştireyim dedim ve yaptım şimdi ss leri atıyorum :D
bu arada minecraft ı multiplayer takılmak isteyen arkadaşlar olursa mesaj atsın zevkle gelirim :)
Multiplayer oynamak istersen pm at survival kuracağım.
Açmamanı tavsiye ederim.
Sonunda Light ölüyor.
Bu arada kale güzel olmuş ama öyle şeyler gördüm ki ben mc'de bu onların yanında hiç bir şey. Adamlar koskoca şehir yapıp braıkmışlar server'ı açık.Mc Donalds'ından tiyatrosuna kadar her şeyi vardı birde.
Güzel olmuş hocam .
quote:
Orijinalden alıntı: Lucifer1905
Açmamanı tavsiye ederim.
Sonunda Light ölüyor.
Bu arada kale güzel olmuş ama öyle şeyler gördüm ki ben mc'de bu onların yanında hiç bir şey. Adamlar koskoca şehir yapıp braıkmışlar server'ı açık.Mc Donalds'ından tiyatrosuna kadar her şeyi vardı birde.
bu işin ustalarıda var elbet adamlar pamuktan tac mahal ın aynısını yapmışlar 1 haftada felan bizde böyle eğlencesine takılıyoruz işte :D bu arada keşke spoiler vermeseydin ya o kadar 26. bölüme kadar geldim death note da :D:D
quote:
Orijinalden alıntı: TorPrikon
quote:
Açmamanı tavsiye ederim.
Sonunda Light ölüyor.
bu işin ustalarıda var elbet adamlar pamuktan tac mahal ın aynısını yapmışlar 1 haftada felan bizde böyle eğlencesine takılıyoruz işte :D bu arada keşke spoiler vermeseydin ya o kadar 26. bölüme kadar geldim death note da :D:D
Açma diye uyardım ben seni.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: TorPrikon
quote:
Açmamanı tavsiye ederim.
Sonunda Light ölüyor.