Bildirim
minecraft
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Oyun orijinalmi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ En hakiki yol gösterici ilimdir, fendir. İlim ve fenden başka yol gösterici aramak gaflettir, dalalettir, cehalettir. -
bircok siteden indirdim oyunu ve ayni hata kendi sitesindende indirdim denedim _____________________________ Bir çocuğun elinden yeryüzünü almak gibi birşey büyümesini istemek!.. -
Daha önce açıyor muydu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ En hakiki yol gösterici ilimdir, fendir. İlim ve fenden başka yol gösterici aramak gaflettir, dalalettir, cehalettir. -
Evet calisiyordu vista kullandigim zamanlarda simdi win7 yukledim formattan sonra boyle oldu _____________________________ Bir çocuğun elinden yeryüzünü almak gibi birşey büyümesini istemek!.. -
Muhtemelen sorun ekran kartından kaynaklanmakta.Ekran kartı eskimiş maalesef.Eğer yenisini alacaksan hd 7770 veya hd 7790 öneririm birçok oyunu orta/yüksek ayarlarda oynayabilirsin.Sistem özelliklerini yazabilirsen iyi olur.
sistem ozelliklerinden derken ram hiz gibi ise
Ram 4gb ddr2
2.00 ghz
64 bit
inter centrion_____________________________ Bir çocuğun elinden yeryüzünü almak gibi birşey büyümesini istemek!.. -
Konuyu Dahili Bileşenler'e açarsan orda bilgili arkadaşlar sana yardımcı olurlar.
yardimin icin sagol ordada konu acacagim tesekurler _____________________________ Bir çocuğun elinden yeryüzünü almak gibi birşey büyümesini istemek!..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X