Şimdi Ara

Minecraft (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
805
Cevap
3
Favori
79.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkaadşlar oyun durup dururken çöküyor Win 7 64 bit.
  • Arkadaşlar serverin özelliğiyle alakalı bir durum.Fakat yinede kömür çıkma olasılığı yüksek.Altta verdiğim videoda anlatımı var ordan takip edebilirsiniz.Kömürün neye benzediğini ve nerden nasıl alacağınızı anlatıyor.

Ayrıca oyun içi Screen Shot aldım.Yani oyunda herhangi bir hata bulunmamakta.
     Minecraft
     Minecraft

Oyun açıkçası çok güzel geçti.Ufak bir lag sıkıntısı haricinde gayet keyifli dakikalar yaşadık oyun içinde arkadaşlarla.Burdan başta Meltzie olmak üzere katılan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.
    Katılım epey bir fazla oldu.Bu kadar beklemiyorduk açıkçası Duruma göre port ve yeni server de açabiliriz.Hem hamachiden arkadaşlara yardımcı olmaya çalışıyorum.Aklınızda takılan soruları burdan veya pm yoluyla cevaplayabilirim.

• arkdaaşlar barınağımın resmini koyacağım şimdi,yer yerinde meşaleler var ama canavarlar içeri giriyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SellYourSoul -- 27 Mart 2011; 17:36:48 >

Bu arada evet hamachi ağı full ama zaten serverda çok kişi olunca lagdan oynanmıyor , bu kadar ilgi olacağını düşünmemiştim açıkcası .

Dedicated bir server almayı düşünüyorum , 1-2 arkadaş yardım ederse şöyle en fazla 50 slotluk bir server alabilirsek çok eğleneceğimizi düşünüyorum.

Bu konu altından devam edeceğim bilgilendirmeye.

Gelelim server açmaya , arkadaşlar kendi aranızda oynayabilmeniz için server nasıl açılır onu anlatacağım . Öncelikle hamachi ağı kurun ve oynayacağınız kişilerle birlikte ağa girin .

Oyunu kurucak kişi ( interneti en hızlı olanın kurması daha iyidir. ) bu dosyayı indiriyor =https://s3.amazonaws.com/MinecraftDownload/launcher/Minecraft_Server.exe?v=1301236242745 ( Crack değildir , oyunun orjinal sitesinde yayınlanan server kurma dosyasıdır. )
    İndikten sonra exe dosyasını bir klasör açıp içine atıyoruz ve başlatıyoruz.
    Kendisi küçük bir yükleme yapacak %100 olup done yazdığı zaman aşa kısımdan stop yazıyoruz ve kendisini kapatmasını bekliyoruz.
    Şimdi klasörün içinde server.properties ya da sadece server olarak bir dosya olacak onu not defteri ile açıyoruz. ( içinde karışık kuruşuk yazılar olan değil )

level-name=ByeRock
    hellworld=false
    spawn-monsters=true ( canavar olmamasını istiyorsanız false )
    online-mode=false ( burası çok önemli mutlaka false olmalı )
    spawn-animals=true ( hayvan olmamasını istiyorsanız false )
    max-players=5 ( burası istediğiniz sayı olabilir ama 5 kişiden sonra lag yapmaya başlar )
    server-ip= "Kuran kişinin hamachi ipsi "
    pvp=true ( birbirinize zarar vermek istemiyorsanız false )
    server-port=25565
    white-list=false ( burası false kalsın )

Bu kısımları benim söylediğim şekilde değiştiriyoruz ve kaydediyoruz.

Tekrar minecraft_Server.exe yi açıyoruz , done yazana kadar bekliyoruz , bittiği zaman kuran kişi normal oyuna giriyormuş gibi giriyor ve multiplayer kısmına kendi ip sini yazarak server'a bağlanıyor.
    Diğer kişilerde multiplayer kısmına kuranın ip sini yazarak bağlana bilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jiraiya -- 27 Mart 2011; 20:49:52 >

•  Minecraft
     Minecraft
    Arkadaşlar oyunda görev yok mu boyna kumdan kaleler yapıyorum bide 2. resimdeki şeyleri bir mağaradan buldum ne işe yararlar arkadaş nasıl modern dünyayı kuracağım

•  Minecraft

içeri örümcekler,zombielr vs giriyor :S

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

Minecraft
     Minecraft
    Arkadaşlar oyunda görev yok mu boyna kumdan kaleler yapıyorum bide 2. resimdeki şeyleri bir mağaradan buldum ne işe yararlar arkadaş nasıl modern dünyayı kuracağım

http://www.google.com.tr/search?hl=tr&source=hp&q=minecraft+wiki&aq=f&aqi=g4&aql=&oq=

http://www.minecraftwiki.net/wiki/Crafting

Ayrıca youtube da çok eğlenceli lets play serileri vardır minecraft için .

Arkadaşlar dedicated server konusunda araştırmalar yapıyorum ,

32 kişilik aylık $31.95

16 kişilik aylık $15.95

Gördüğünüz gibi fiyatlar hayli bir yüksek , başka bir çözüm de bulmayaca çalışacağım , ( boş bir server bulup el koyabiliriz )

quote:

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

Minecraft

içeri örümcekler,zombielr vs giriyor :S

Örümcekler duvarlardan tırmana bilirler.

Unutmadan oyundaki nickim ByeRock orjinal kullanıcısıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jiraiya -- 27 Mart 2011; 17:50:04 >

•  Minecraft

içeride koyun besliyorum

Orijinalden alıntı: ultraslanharun

16 kişilik server alabiliriz aslında her ay birimiz ödese yeter :S

Hocam 8 kişi olsak kişi başı 2 dolar birşey düşüyor , ödenmeyecek birşey değil ama ben tek başıma karşılayamam yani .

Minecraft
    Tick tock and all too soon , You and I must die
  • Bir anlık dikkatsizliğimle canavar yedi beni Respawn yaptım tüm yaptıklarım gitti mi şimdi ?
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.