Şimdi Ara

Minecraft (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
805
Cevap
3
Favori
79.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Apartmanım nasıl olmuş beyler ama içi bomboş ne konur ki bunun içine şimdi
     Minecraft
     Minecraft
     Minecraft

• quote:

Orijinalden alıntı: Beyond Birthday

Güzel oldu.
     Minecraft

aa bu bizim yaptığımız daha da geliştirmişsiniz. sol taraftaki piramit çakması şeyi ben yapmıştım. taştan olan tarafını.

bu arada oyun kaydoluyormuş iyi bari.

İlk olarak artik server'a bir sınır getirmiş bulunmaktayiz. Yani harita sonsuz degil . Spawn noktasindan her yöne 2200 block bir uzunluk var. ( Ki gayet yeterli ). Sınırlar görünmez , eger sinirlari gecerseniz sizi otomatikmen sinirin icine geri atar.

Çok güzel bir başka haber de artık creeperlar patladiklarinda etraflarina zarar vermiyorlar. Size can olarak hasar veriyorlar ancak yapılara hasar gelmiyor. Aynı şekilde artık TNT de yasaklı bir item. Yani kullanmaya çalışırsanız hem etkisini göstermez hem de otomatik olarak oyundan kicklenirsiniz.

Artık server da birisi öldüğü zaman ölüm şekliyle ilişkili bir mesajla birlikte bütün oyunculara yazı gidiyor. ( Yazilari yaraticiliktan yoksun olan ben yazdigim icin eglenceli degiller )

Artık sandıklarınız tamamen güvende. Şöyle ki eğer sandığınıza yumruk atarsanız bu sandığı kilitler. Sizde dahil kimse kullanamaz. Tekrar yumruk atarsanız bu sandığın kilidini açar ve herkes kullanabilir. Yani artik kullanmadiginiz zamanlar sandiginizi kilitli tutabilirsiniz. ( Sandigi adminlerde dahil sizden baska kimse acamaz. Ayrıca bir sandık kilitliyken yok edilemez. ) Ayrıca ekstra bir özellik olarak sandığınıza bir ortak belirliyebiliyorsunuz. ( Sandığı açıp kapa yetkisine oda sanip oluyor ) Sandiga bir kere yumruk attiktan sonra /coowner [isim] yazarak 2. sahibini aktif hale getirebilirsiniz.

Bunların dışında server'a eklenen genel komutların listesi şöyle ;

/sethome Bulundugunuz konumu eviniz olarak ayarlar.
    /home Evinize ışınlar.
    /location bulundugunuz yerin kordinatlarini gösterir.
    /msg [Player] [Message] özel mesaj atar. ( /tell komutu ile de gerceklestirilebilir )
    /who online olanlarin ismini gösterir. ( /online komutuda ayni islevi görüyor )
    /komutlar Server içerisindeki komutlarin listesini yazar.

Bu komutlarin dışında adminlere özel ve grief'e karşı bir çok komut geldi. Bunları da oyun içinde zamanla göreceksiniz. ( Çok şeytani şeyler var ) Kendimede özel 1-2 tane komut ekledim

Fullscreen oynamak isteyen arkadaşlar f11 tuşu ile fullscreen'e geçebilirsiniz.

@42_SeNTeZ_42 Hocam youtube da , google amcada falan dolaşın biraz.

http://lmgtfy.com/?q=how+to+make+furniture+in+minecraft

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jiraiya -- 30 Mart 2011; 3:01:37 >

• Aynı IP'denmi gircez yoksa değiştimi ?

edit: pm attım almin e ekler herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E41040413 -- 30 Mart 2011; 16:16:57 >

Orijinalden alıntı: CookieMonster

Cookie , TROL , obsesif nicklerini whiteliste alırsanız sevinirim

obsesif server dan daha önce ip ban yedi. Geri almayıda düşünmüyoruz. Kendisi topluluk içinde oyun oynayacak kadar olgun değil daha sanırım

Diğer nickleride Almin'e pm atarsanız ekleyecektir.

@PHXS Sanırım server'ı çalıştıran makineyle ya da internet bağlantısıyla ilgili bir sorun var. Almin daha detaylı bir bilgilendirme yapacaktır ama bana en fazla 10 dakika içinde düzelir gibi geliyor

quote:

Orijinalden alıntı: l3bron

Arkadaşlar server'a whitelist eklenmiştir. Bunun anlamı server da oynamak istiyen arkadaşların Almin'e oyun içindeki isimlerini içeren bir pm atması gerekmektedir.

http://forum.donanimhaber.com/pmsend.asp?toMemId=678528

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jiraiya -- 30 Mart 2011; 16:09:26 >

• quote:

quote:

obsesif server dan daha önce ip ban yedi. Geri almayıda düşünmüyoruz. Kendisi topluluk içinde oyun oynayacak kadar olgun değil daha sanırım

@PHXS Sanırım server'ı çalıştıran makineyle ya da internet bağlantısıyla ilgili bir sorun var. Almin daha detaylı bir bilgilendirme yapacaktır ama bana en fazla 10 dakika içinde düzelir gibi geliyor

O nicki boşuna almadı :) Obsesif Kompülsif Bozukluk var onda bakma aslında yazılım mühendisidir Almin'e mesaj attım sizde hatırlatırsanız sevinirim.

• quote:

quote:

Teşekkürler.

• servera giremiyorum giren varmı
    Nick nasıl alacağım.
  • Server yaklaşık 15 dakika kapalı kalacaktır. Bu sürenin sonunda server'a login sistemi gelecektir. ( Kimse sizin hesabınıza giriş yapamayacak ) - ( Kendini akıllı sanan bir kaç arkadaşa duyrulur ) , Ayrıca çalışmayan pluginleride düzeltmeye çalışacağım

http://i1103.hizliresim.com/2011/3/29/10243.jpg

şurdaki mekanda kimseyi göremiyorum.

Orijinalden alıntı: abbas123

Server sürekli Çöküyor ve lag var :@

Dün böyle değildi az önce birden oldu.

Take a look to the sky just before you die, it's the last time you will!
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

arkadaşlar oyunun içinde taşınıdınız mı başka yere?

http://i1103.hizliresim.com/2011/3/29/10243.jpg

şurdaki mekanda kimseyi göremiyorum.

Ben takılıyorum oraya ama madenlerdeyim genelde bi adam gibi kazma falan yapıyım madene gitcem öldüm kazmam gitti

• Arkadaşlar bir sorunum var. Red stone blue stone ve kömür gibi madenleri kırıyorum ama alamıyorum. Neden oluyor bu?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.