Şimdi Ara

Mimgas stop etme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2004 1.6 Laguna aracımda mimgas pro takılı. Bir süredir ilk çalışmada, benzinden gaza geçerken stop ediyor. Marşa basıyorum, benzinde çalışıyor. Sonra hiç dokunmuyorum. Motor ısınıp gaza geçtiğinde rölanti düşüyor ve stop ediyor. Tekrar çalıştırıp gaz verince LPG ye geçip sorunsuz çalışıyor.

    Taktırdıktan sonra 2.000 km filan yaptım ancak ilk ayarı henüz yaptırmadım. Alakası olabilir mi?

    Teşekkür ederim.



  • iyi bir ustaya götür, herkes anlamaz, stop sorunu varsa öncelikle araç su eksiltip eksiltmediğine bakılmalı, gaz regalötürüne su gitmezse, su radyatörde azaldığında su gitmez, beyin iyi ısıtmadığı içinde, benzinden gaza ilk geçişte araç stop edebilir. ikinci olarak bilgisayara bağlatıp veya kendiniz bağlayıp, sanal pazarda 35 tl ye kablosu satılıyor, regalatör basıncını biraz yükseltebilirsiniz, regalatör gaz basıncı regalatör üzerinde tam ortasında alyanla yapılabilir, bilgisayarda ne kadar yükseldiği veya düştüğünü görebilirsiniz. genelde 1,06 ile 1.250 arasındaki basınç arasın beygir gücüne ve silindir çapına göre değişmekle birlikte idealdir. ama mutlaka ayarlarına baktırınız. sorun çıkmaz kaliteli bir marka.
  • Teşekkür ederim ilginiz için.

    Fabrikanın önerdiği bir ustaya gittim. Sorunu anlatınca daha bilgisayara bağlamadan röle var mı dedi. Benzin pompasında röle vardı, onu söktü.

    Önceki sistem Tomasetto idi ve böyle sorun yaşanmıyordu. Mimgas ın çalışma sisteminin biraz farklı olduğunu söyledi. Çok mantığıma yatmasa da röleyi söktürdüm. Tekrar denemeye fırsatım olmadı. Deneyince sonucu da yazarım.
  • Evet sorun röledenmiş. Akşam denedim, biraz çalışıp stop etmeden gaza geçti.

    Sorun halledilmiştir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.